Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εκπαιδευτικά σεμινάρια γυμναστών

Balatsinos

Διεθνής Πιστοποίηση Personal Trainer - CPT Βασική εκπαίδευση personal trainer

Διεθνής Πιστοποίηση Personal Trainer – CPT seminar banner by MPBalatsinos

Διεθνής Πιστοποίηση Personal Trainer - CPT Βασική εκπαίδευση personal trainer

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΔYNATOTHTA ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
85 ώρες | 7 ΣΚ
Δυνατότητα Παρακολούθησης από το χώρο σας
21.09.2019
Έναρξη:
Θέσεις Διαθέσιμες

Αποκτήστε τη Διεθνή Πιστοποίηση Personal Trainer της MP Balatsinos με δυνατότητα ONLINE παρακολούθησης από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

O Personal Trainer μπορεί να αναλάβει έναν αθλούμενο, είτε βρίσκεται σε αρχάριο επίπεδο είτε σε προχωρημένο και να τον βοηθήσει να πετύχει πιο υψηλούς στόχους, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Συμμετέχοντας στην εκπαίδευση MP Personal Trainer Basic Course ® για να αποκτήσετε την πιστοποίηση Personal Trainer θα διδαχθείτε όλα τα βασικά στοιχεία για να ανταπεξέλθετε άριστα στην προπόνηση των μελών ενός γυμναστηρίου ή fitness club αλλά και στην εξατομικευμένη προπόνηση σε οποιοδήποτε χώρο.

Διδάσκει μια ομάδα από καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο του fitness.

Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης:

Σωτηράκης Χάρης

Καραγεωργίου Αλέξανδρος

Ζιώγας Γεώργιος

Καμήτσιος Μαργαρίτης

Δαφλίδης Νίκος

Τζιοβάρα Ευριδίκη

 

 

Basic Anatomy

Ανατομία και κινησιολογία του ανθρώπινου σώματος καθώς και φυσιoλογία και ανάλυση των λειτουργιών του.

Cοaching & Exercise Physiology

Παρουσιάζονται και αναλύονται οι φυσιολογικές αντιδράσεις του οργανισμού κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Basic Exercise and Personal Assessment

Mάθετε με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο για να προπονήσετε τον πελάτη ενός γυμναστηρίου. Θα διδαχθείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία ασκήσεων τόσο με ελεύθερα βάρη όσο και με συμβατικά μηχανήματα αλλά και μεθόδους αξιολόγησης των πελατών σας.

Stretching and Μobility

Οι τεχνικές των διατάσεων και η πρακτική εφαρμογή τους στον ασκούμενο.

Chronical Diseases and Special Population

Ειδικές κατηγορίες αθλουμένων και η προπονητική τους προσέγγιση.

Fitness Management

Διαχείριση πελατών γυμναστηρίου, υποδοχή νέων πελατών (ιστορικό υγείας, γνωριμία), αποφυγή συχνών λαθών και αντιμετώση απρόβλεπτων καταστάσεων μέσα στους χώρους του γυμναστηρίου.

Functional Training

Αναλύεται όλη η φιλοσοφία για τη λειτουργική προπόνηση και διδάσκεται μεγάλη ποικιλία ασκησιολογίου με ή χωρίς βοηθήματα όπως TRX, Lebert, BOSU, τροχαλίες και άλλα πολλά βοηθήματα. Εξάλλου όλη η βιομηχανία του Fitness παγκοσμίως στρέφεται πλέον προς νέους εναλλακτικούς και οικονομικούς τρόπους άσκησης που εξελίσσονται με βάση τις καθημερινές ανάγκες των ασκουμένων, αθλητών ή μη.

Sports & Nutrition

Αναλύονται όλα τα βασικά συστατικά των τροφών και η σχέση τους με την άσκηση. Όλες οι αλήθειες και οι μύθοι για τα συμπληρώματα διατροφής θα αναλυθούν διεξοδικά για να μπορείτε να αντιμετώπισετε και τον πιο καχύποπτο πελάτη.

Programming and Exercise

Σχεδιασμός προγραμμάτων άσκησης σε πολλές κατηγορίες ασκουμένων (αθλητών ή μη).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

  • Φοιτητές ΤΕΦΑΑ
  • Απόφοιτους ΤΕΦΑΑ
  • Απόφοιτους ΙΕΚ
  • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών FITNESS
  • Και σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο Fitness

Εξετάσεις

Οι σπουδαστές αξιολογούνται σύμφωνα με το ακόλουθο μοντέλο: Βαρύτητα προφορικής συμμετοχής: 25% (25 μονάδες) Βαρύτητα γραπτής εξέτασης: 75% (75 μονάδες) Προκειμένου να θεωρηθεί η παρακολούθηση του μαθήματος επιτυχής, θα πρέπει ο σπουδαστής να επιτύχει βαθμό μεγαλύτερο του 50%. Εφόσον ολοκληρωθούν οι θεματικές ενότητες, θα ακολουθήσουν εξετάσεις με το σύστημα της πολλαπλής επιλογής και οι οποίες πραγματοποιούνται μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα της MP Balatsinos.

Εκπαιδευτικό Υλικό

  • Το εγχειρίδιο του MP Personal Trainer Course διανέμεται στους συμμετέχοντες στην έναρξη της εκπαίδευσης σε έντυπη μορφή. Σε όσους παρακολουθούν απομακρυσμένα αποστέλλεται ταχυδρομικώς πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • O κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει προσωπικό κωδικό για την εκπαιδευτική πλατφόρμα της MP Balatsinos, μέσα από την οποία έχει πρόσβαση στο επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου και στα quiz των διδαχθέντων ενοτήτων.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά την επιτυχή έκβαση των εξετάσεων παρέχεται στον σπουδαστή η βεβαίωση ολοκλήρωσης. Οι απόφοιτοι του σεμιναρίου μπορούν να λάβουν παράλληλα και την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση EREPS (ευρωπαϊκό μητρώο επαγγελματιών άσκησης).

Εκδήλωση
Ενδιαφέροντος

Τα προσωπικά στοιχεία των ενδιαφερομένων, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την εταιρία χωρίς να παρέχονται σε τρίτους. Με την αποστολή των στοιχείων τους οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν ότι συμφωνουν με την αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών τους δεδομένων από την εταιρία για εσωτερικούς σκοπούς (διοργανώσεις, προσκλήσεις, ενημερώσεις προϊόντων) υπό την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας δεδομένων.