Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

ΟΜΑΔΑ

Η οµάδα που απαρτίζει την MP Balatsinos Fitness αποτελείται από καταξιωµένους επαγγελµατίες του χώρου της φυσικής αγωγής, της ιατρικής και της διατροφής που δίνουν με την παρουσία τους υπεραξία στις υπηρεσίες που προσφέρει η σχολή αλλά και στην ποιότητα της γνώσης που παρέχει.

Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Γιώργος Βαβέτσης
Γιώργος Βαβέτσης

Kλινικός Εργοφυσιολόγος. Διδακτορικές (PhD) και Μετα-διδακτορικές σπουδές (Post-Doc) στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κλινική Εργοφυσιολογία – Βιοχημεία της Άσκησης). Μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Στατιστικής). Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Πετοσφαίριση. Φυσιοθεραπευτής.

• Ειδικός σε προγράμματα Φυσικής Κατάστασης και ανάπτυξης Φυσικών Ικανοτήτων σε επαγγελματίες αθλητές
• Μεγάλη εμπειρία στην επανένταξη των αθλητών στην ενεργό δράση, μετά από αποκατάσταση και αναλγησία
• Εφαρμογή και ανάπτυξη προγραμμάτων προπόνησης για διάφορες ειδικότητες αθλητών
• Προπονητής Φυσικής Κατάστασης σε υψηλού επιπέδου αθλητές σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα, σε περισσότερες από 25 ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου και Εθνικών Ομάδων (Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης)
• Ειδικός στην εφαρμογή και τον σχεδιασμό προγραμμάτων για την ανάπτυξη της δύναμης, ταχύτητας, επιδεξιότητας, ευλυγισίας, και όλων των παραμέτρων που τις απαρτίζουν

B. Ακαδημαϊκή εμπειρία

• Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε προπτυχιακούς φοιτητές
• Παρακολούθηση πολλών Ερευνητικών Προγραμμάτων και Συνεδρίων σε Ελλάδα και Ευρώπη
• Συγγραφέας σε πάνω από 20 επιστημονικά άρθρα και πάνω από 60 επιστημονικές παρουσιάσεις
• Εισηγητής σε περισσότερα από 150 σεμινάρια (Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά, Πανελλήνια)

Γ. Επαγγελματική Εμπειρία

• (Τώρα) – Ιδιοκτήτης και Επιστημονικός Σύμβουλος του πρότυπου κέντρου Αθλητικής Απόδοσης & Ευεξίας BIOFIT
• (Τώρα) – Επιστημονικός Συνεργάτης της Εθνικής Ομάδας Beach Volleyball (Τσιαρτσιάνη Μ, & Αρβανίτη Β.)
• (Τώρα) – Επιστημονικός Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
• Επικεφαλής Διοίκησης και Οργάνωσης σε Τεχνικό και Επιστημονικό επίπεδο των Γυμναστηρίων “Asana – Eleni Petroulaki-Ivic”.
• Σύμβουλος και Διαχειριστής του Franchise “Asana – Eleni Petroulaki-Ivic”.
• (Τώρα)- Συγγραφέας σε πολλά περιοδικά και ιστοσελίδες fitness
• (Τώρα)- Υπεύθυνος του Εργομετρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου ΙΑΣΩ General – Κλινικός Εργοφυσιολόγος
• (Τώρα)- Σύμβουλος αποκατάστασης της Μεταβολικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου ΙΑΣΩ General
• (Τώρα)- Εργοφυσιολόγος και Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης της ΚΑΕ Αμαρουσίου
• (Τώρα)- Επιστημονικός Σύμβουλος του Personal Training Club
• Σύμβουλος μετρήσεων και αξιολογήσεων Φυσικών Ικανοτήτων και Εργομετρήσεων στο Αθλητικό Συγκρότημα ¨ΔΑΪΣ¨
• Επικεφαλής του Εργομετρικού Τμήματος του Κέντρου Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης «Δημητρίου Σκορδή»
• Πάνω από δεκαεπτά (17) χρόνια Προπονητής ή Βοηθός Προπονητή σε πολλές ομάδες Πετοσφαίρισης στην Α1 Εθνική Κατηγορία, με αρκετές διακρίσεις (Παναθηναϊκός ΑΟ, Παγκράτι, ΑΕΒΑΣ, Παπάγου κλπ)- Συμπεριλαμβανομένου και των Εθνικών Ομάδων
• Εργοφυσιολόγος – Προπονησιολόγος σε πολλές ομάδες Ποδοσφαίρου Σάλας- Futsal , με πληθώρα διακρίσεων (Δούκας, Πλατών, Εθνικός Αστέρας)
• Για μεγάλο διάστημα αρθογράφος στο περιοδικό Mini Football News Magazine-MFN
• Περισσότερο από δέκα χρόνια ως Εργοφυσιολόγος και Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης σε πολλές Ομάδες Χειροσφαίρισης σε Ελλάδα και Ευρώπη (Δούκας, Πανελλήνιος, Νέα Ιωνία, Win detour Ελβετίας κλπ) – Συμπεριλαμβανομένου και των Εθνικών Ομάδων Ανδρών , Νέων και Εφήβων – Παίδων
• Καθηγητής Φυσικής αγωγής στα Εκπαιδευτήρια «Γείτονα» στην Βάρη Αττικής
• Άριστη γνώση του σχεδιασμού Μεταβολικής και Λειτουργικής Προπόνησης για τα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Ποδοσφαίρου και Αντισφαίρισης.
• Προετοιμασία αθλητών του Beach Volley πάνω σε θέματα τεχνικής, τακτικής και φυσικής κατάστασης

Δ. Εργασιακή Εμπειρία

i) Ως Προπονητής Φυσικής Κατάστασης

• Υποστήριξη αθλητών σε όλους τους τομείς (Διατροφή, Συμπληρώματα Διατροφής, Βιοχημικές μετρήσεις, Εργομετρικές αξιολογήσεις) που άπτονται της Φυσιολογικής Ανάπτυξης των αθλητών και των Φυσικών Ικανοτήτων για κορυφαία αθλητική απόδοση
• Γεφύρωση του χάσματος μεταξύ θεωρίας και πράξης της προπόνησης αθλητών υψηλού επιπέδου, με εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων προπόνησης
• Αύξηση των Φυσικών Ικανοτήτων (Δύναμη, Ταχύτητα, Επιδεξιότητα, Ευλυγισία) των αθλητών, βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα την απόδοσή τους, με ειδικά προγράμματα για την προστασία των αθλητών από τραυματισμούς.
• Συνεργασία με τους Προπονητές και Γυμναστές της Ομάδας για τον σχεδιασμό των προγραμμάτων προπόνησης, με βάση τις δικές τους απαιτήσεις και στόχους
ii) Ως Συντονιστής Εκπαίδευσης Προγραμμάτων

• Οργάνωση και εφαρμογή Προπονητικών προγραμμάτων για Ομάδες και αθλητές
• Ανάπτυξη και έλεγχος δεδομένων σε όλη την φάση του κύκλου της περιοδικότητας των αθλητών ή των Ομάδων
• Ικανότητα επόπτευσης και παρακολούθησης σε κλειστή αίθουσα προπόνησης, αλλά και σε ανοικτούς χώρους, με καταγραφή των επιδόσεων
• Άριστη καθοδήγηση στην τεχνική υπερνίκησης αντιστάσεων (βάρη), στην ανάπτυξη της ταχύτητας, την εφαρμογή προγραμμάτων με πλειομετρικές ασκήσεις, την καθοδηγούμενη διατροφή, την αποκατάσταση τραυματισμών καθώς και πρωτοποριακές μεθόδους αποθεραπείας
• Πρόβλεψη και πρόληψη των τραυματισμών για τους αθλητές, με ειδικό ασκησιολόγιο
• Άριστη γνώση της ανθρώπινης επίδοσης και των δοκιμασιών για την ανάπτυξη των Φυσικών Ικανοτήτων των αθλητών
• Δοκιμασίες και έλεγχος των αθλητών συστηματικά
• Προετοιμασία και παρουσίαση προγραμμάτων δύναμης

Υπογραφή του Γιώργος Βαβέτσης Γιώργος Βαβέτσης
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Γιώργος Ζιώγας
Γιώργος Ζιώγας

Ο Δρ. Γεώργιος Γ. Ζιώγας, είναι κάτοχος Διδακτορικού (Ph.D.) στην Επιστήμη της Άσκησης και στην Εργοφυσιολογία από το University of Missouri-Columbia, και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Επιστήμη της Άσκησης (M.S.) από το Pittsburg State University των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών του ήταν Ερευνητικός και Διδακτικός Υπότροφος στο Εργαστήριο Επιστήμης της Άσκησης και Απόδοσης από το 1992 έως το 1996.

Έλαβε πολλές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία συμπεριλαμβανομένων των “Who’s Who Among Students in American Universities” (1994, 1995), “Walter Scott Monroe Research Fellowship” (1993), “Marvelle Michael Scholarship” και Superior Graduate Student Achievement Award (1996).

Από το 2000 διευθύνει το Εργομετρικό Κέντρο Αθλητικής Απόδοσης “SPORTSCLINIC Thessaloniki” στη Θεσσαλονίκη. Ελέγχει και αναλύει την αθλητική απόδοση κορυφαίων αθλητών και αναλύει τις παραμέτρους που επηρεάζουν την απόδοση σε πολλά αθλήματα συμπεριλαμβανομένων: Ποδόσφαιρο, Στίβος, Κωπηλασία, Κολύμβηση, Ποδηλασία, Tennis, Μαραθώνιος, Υπεραποστάσεις, Τρίαθλο, Χιονοδρομία, Μπάσκετ, Βολλευ, Πάλη, Tae Kwon Do, Πολεμικές Τέχνες, Πόλο κ.α..

Επίσης αναλύει τα δεδομένα σύγχρονων συσκευών ελέγχου της αθλητικής απόδοσης στη διάρκεια του αγώνα και της προπόνησης (GPS Monitoring Systems, Αccelerometers, Gravitometers, PROZONE, VIS TRACK, GPSports) κ.α.

Από το 2000, συνεργάζεται με πολλές κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στο Champions League (Group of 8) στο Europa League, καθώς και με ομάδες από την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού (Ρωσία, Κύπρος, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

Έχει συνεργαστεί με πολλούς κορυφαίους προπονητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμπεριλαμβανομένων και των Ernesto Valverde, Fernando Santos, Hubb Stefens, Ivan Yiovanovic, κ.α. Επίσης είναι Εργοφυσιολόγος της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Κωπηλασίας που συμμετείχε στις Ολυμπιάδες Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008, Λονδίνο 2012 και Ρίο 2016.

Ήταν Ερευνητικός Συνεργάτης του Ορθοπαιδικού Κέντρου της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων και Κλινικός Εργοφυσιολόγος στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής στη Θεσσαλονίκη. Είναι Ερευνητικός Συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και fitness consultant της Proseed Research Technologies (Dubai, UAE).

Έχει περισσότερες από 60 επιστημονικές παρουσιάσεις σε συνέδρια και 17 δημοσιευμένα άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά συμπεριλαμβανομένων και των British Journal of Medicine, Metabolism, Medicine and Science in Sports and Exercise, Journal of Cardiopulmonary Rehabilitation, Canadian Journal of Applied Physiology, Research Quarterly for Exercise and Sports, Nutrition, Journal of Strength and Conditioning Research, Knee Surgery Sport Traumatology and Arthroscopy, Journal of Science and Medicine in Sports etc. Στον ΠΑΟΚ, είναι Sport Scientist, Εργοφυσιολόγος και Αναλυτής της Αθλητικής Απόδοσης στην Επαγγελματική ομάδα και τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ από το 2010.

Υπογραφή του Γιώργος Ζιώγας Γιώργος Ζιώγας
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Νίκος Κουρεμένος
Νίκος Κουρεμένος

Ένας από τους πλέον έμπειρους health club managers / consultants διεθνώς , με περισσότερα από 22 χρόνια στο κλάδο. Έχει κάνει περισσότερες από 80 μελέτες γυμναστηρίων. Μεταξύ άλλων έχει οργανώσει , εκπαιδεύσει το προσωπικό και διοικήσει το Allsport Club – τώρα Holmes Place και το Nautilus Club – τώρα Gym Tonic.
Ο μόνος Έλληνας Πιστοποιημένος ACSM Health & Fitness Director. Με μεγάλη εμπειρία σαν στέλεχος των Οργανωτικών Eπιτροπών των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 (2001-2004) και Special Olympics (2011).

Fitness editor του περιοδικού VITA από την έναρξη του για 14 χρόνια (1997-2010).

Ομιλητής σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπήρξε μέλος του Συμβουλίου εμπειρογνωμόνων της IHRSA , IDEA Ambassador και υπεύθυνος για σεμινάρια & εξετάσεις του ACSM στην Ελλάδα (1994-2000).

Εκπαιδευτής της Dale Carnegie σε High Impact Presentations, World Class Customer Service, Leadership for Managers.

Καθηγητής στο Alpine Center, the Swiss Business School for Hospitality & Tourism Management Education στο Master’s Program & Spa Management Diploma στα μαθήματα Strategic HR Management, Applied Leadership, International Wellness Industry και Marketing Spa Products & Services.

Υπογραφή του Νίκος Κουρεμένος Νίκος Κουρεμένος
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Dr. Γεώργιος Γκουδέλης
Dr. Γεώργιος Γκουδέλης

Ο Γεώργιος Δ. Γκουδέλης γεννήθηκε στη Κολωνία της Γερμανίας. Έλαβε όλη τη σχολική εκπαίδευση του στη Θεσσαλονίκη όπου και συνέχισε τις σπουδές του στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι απόφοιτος του Ιατρικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Την ειδικότητά του τη ξεκίνησε στη Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για ένα χρόνο και τη συνέχισε στο Νοσοκομείο Κ.ΑΤ., Α’ Ορθοπαιδική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τον διευθυντή Καθηγητή κο Π.Ν. Σουκάκο για τα επόμενα πέντε έτη.

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του έλαβε ειδική εκπαίδευση στην επανορθωτική χειρουργική - αρθροπλαστική γόνατος, ισχίου και ώμου,στην αντιμετώπιση καταγμάτων, στην αρθροσκοπική χειρουργική - αθλητικές κακώσεις, στη μικροχειρουργική -χειρουργική άκρας χειρός και στο νοσοκομείο παίδων Πεντέλης στη παιδοορθοπαιδική.

Υπογραφή του Dr. Γεώργιος Γκουδέλης Dr. Γεώργιος Γκουδέλης
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Αντώνης Ζέρβας
Αντώνης Ζέρβας

Ο Αντώνης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με μετεκπαίδευση στην Αμερική και μέλος των παγκόσμιων ομοσπονδιών Fitness, IHRSA και IDEA.
Ασχολείται ενεργά με τον κλάδο από το 2003, ενώ το 2009 εντάχθηκε στο δυναμικό των Course Instructors της TRX. Το καλοκαίρι του 2011 απέκτησε τον τίτλο του Master Trainer για τα σεμινάρια STC, GSTC και RTC σε όλη την Ευρώπη, ενώ τον Ιούλιο του 2012 ορίστηκε και εκπαιδευτικός σύμβουλος της Antigravity Yoga, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το 2010 υπήρξε χρονιά ορόσημο για τον Αντώνη καθώς ίδρυσε την A2Z Fitness, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Μάλτα και στην οποία ανήκουν οι επίσημες αντιπροσωπείες των: TRX, Trigger Point, Flowin, Antigravity Yoga, CoreMax, Les Mills και πολύ πρόσφατα της Gun–Ex.
Το 2014 εγκαινίασε και το A2Z the Fit Lab που αποτελεί το κεντρικό εκπαιδευτικό κέντρο για τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει η A2Z Fitness, καθώς και έναν high profile χώρο εκγύμνασης.
Το 2016 ο Αντώνης βραβεύτηκε από την TRX International ως ο καλύτερος Course Instractor παγκοσμίως

Υπογραφή του Αντώνης Ζέρβας Αντώνης Ζέρβας
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Στέλιος Αγγελής
Στέλιος Αγγελής

Ο Στέλιος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο και κύκλο σπουδών στην “Άσκηση, Ευρωστία και Υγεία”. Είναι National Trainer της Les Mills στα προγράμματα Body Pump™ και Cx Worx™, είναι Grit Series Coach, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι και Reebok Ambassador.
Εργάζεται ως Personal Trainer και Fitness Manager από το 2002 και είναι πιστοποιημένος TRX και Kettlebell Instructor. Επίσης, είναι συνεργάτης και σύμβουλος ενημερωτικών εκπομπών υγείας και ευεξίας.

Υπογραφή του Στέλιος Αγγελής Στέλιος Αγγελής
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Αντώνης Αρβανιτάκης
Αντώνης Αρβανιτάκης

Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και bodyweight personal trainer. Πρωταθλητής Ελλάδος στο Κανόε Καγιάκ, ιδρυτής του BodyweightMuscle.com και συγγραφέας bestseller βιβλίων bodyweight γυμναστικής στο Amazon.com. Κάτοχος πιστοποιήσεων scientific back training, equal but not the same (exercise for women) και scientific core conditioning από το C.H.E.K Institute

Υπογραφή του Αντώνης Αρβανιτάκης Αντώνης Αρβανιτάκης
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Αλέξανδρος Μουρουγλάκης
Αλέξανδρος Μουρουγλάκης

Ιατρός Παθολόγος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος Υπεύθυνος Ιατρείου Παχυσαρκίας και Μεταβολισμού του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ

Υπογραφή του Αλέξανδρος Μουρουγλάκης Αλέξανδρος Μουρουγλάκης
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Αριστέρογλου Αριστείδης
Αριστέρογλου Αριστείδης

Ειδικός χειρούργος ορθοπαιδικός ιατρός. Ολοκλήρωσε τη χειρουργική ειδικότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Άγιος Δημήτριος" και την Ορθοπαιδική Χειρουργική Ειδικότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.Έχει στο ενεργητικό του πολλές παρουσιάσεις σε διανοσοκομειακά ορθοπαιδικά συνέδρια και συμμετοχές σε ιατρικές ημερίδες και σεμινάρια.Εργάστηκε ως γιατρός σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Πρωταθλητής Βαλκανίων στο άθλημα του power lifting και με πολλές διακρίσεις στο χώρο του Fitness και του Body Building τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Απόφοιτος ιδιωτικής σχολής με ειδικότητα στο Personal & Group Training, Ιμάντες αιώρησης, Functional και TAE BO. Εργάστηκε ως Personal trainer και Group Instructor σε γνωστά γυμναστήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κατέχει πολυετή εμπειρία στο χώρο των γυμναστηρίων, τόσο στην εκγύμναση αθλητών όσο και στην αποκατάσταση. Προσφέρει τις ιατρικές υπηρεσίες του στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στο γυμναστήριο "Amazon Fitness Club" στη Θεσσαλονίκη.

Υπογραφή του Αριστέρογλου Αριστείδης Αριστέρογλου Αριστείδης
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Βασιλική Γαροπούλου
Βασιλική Γαροπούλου

Καθηγήτρια Ειδ.Φυσικής Αγωγής M.Sc.´s., Ph.D., Halliwick Instructor, Κάτοχος Μεταπτυχιακών, Διδακτορικού & Μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών (ΑΡΙΣΤΕΙΑ Επ.Ερευνών Α.Π.Θ.) Διδάκτωρ Α.Π.Θ. με αντικείμενο Προγράμματα Άσκησης & Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Post-Doctoral Degree Τομέας Νευροεπιστημών Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ. με ειδίκευση Αποκατάσταση & ΣΚΠ, Επ. Συνεργάτης Α’ Παν/κής Νευρ. Κλ. ΑΧΕΠΑ. Βασική Kαθηγήτρια και Επ. Υπεύθυνη στην εκπαίδευση του MP-MULTIPLE SCLEROSIS & EXERCISE (L1)®.

Υπογραφή του Βασιλική Γαροπούλου Βασιλική Γαροπούλου
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Νίκος Δαφλίδης
Νίκος Δαφλίδης

Master Trainer της Lebert Fitness για την Ελλάδα. Δημιουργός της μπάρας γυμναστικής Lebert SRT. Εργάζεται ως Personal Trainer και Group Exercise Instructor στη Θεσσαλονίκη από το 2004. Συνεργάτης της σχολής fitness MP Balatsinos ως εκπαιδευτής των σεμιναρίων Functional Training και Lebert Fitness Official Courses.

Υπογραφή του Νίκος Δαφλίδης Νίκος Δαφλίδης
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Χαρίδημος Ζαρίκος
Χαρίδημος Ζαρίκος

Γεννημένος στο Μόναχο της Γερμανίας το 1984, έζησε εκεί τα πρώτα χρόνια της ζωής του και επέστρεψε σε νεαρή ηλικία στην Ελλάδα. Πέρασε από διάφορα αθλήματα όπως κολύμβηση στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και Basket στον Μακεδονικό μέχρι που τον κέρδισε η κωπηλασία όπου και κατέκτησε αρκετές Πανελλήνιες νίκες. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκτοτε έχει εργαστεί σε κάποια από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της πόλης ως fitness και group instructor καθώς και personal trainer με ειδίκευση στο functional, bodyweight training και women fat loss.

Έχει πιστοποίηση στη συνταγογράφηση άσκησης σε άτομα με χρόνιες παθήσεις καθώς και αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και τραυματισμών. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα sites καθώς και στο περιοδικό της πανελλήνιας εταιρείας για τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Υπογραφή του Χαρίδημος Ζαρίκος Χαρίδημος Ζαρίκος
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Elissabetta Cineli
Elissabetta Cineli

Ξεκίνησε να σπουδάζει πιλάτες στην Ιταλία το 1999, σε μία από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές διεθνώς. Μέχρι το 2006 ήταν πιστοποιημένη στη Μαδρίτη στο σχολείο του Teresa Pastor στο Pilates Fusion. Συμμετείχε στη δημιουργία του σχολείου της FIF. Κάθε χρόνο πηγαίνει στη Νέα Υόρκη, έρχεται σε επαφή με τα παραδοσιακά σχολεία και με τα "σύγχρονα" σχολεία, προτιμώντας την κατάρτιση του Ellie Herman. Σήμερα πραγματοποιεί μαθήματα κατάρτισης στην Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Υπογραφή του Elissabetta Cineli Elissabetta Cineli
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Μαργαρίτης Καμήτσιος
Μαργαρίτης Καμήτσιος

Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Απόφοιτος ιδιωτικής σχολής με δίπλωμα στο Aerobic & Step Specialist καθώς και στο Personal Training. Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και Υπεύθυνος οργάνωσης στον τομέα των Group Classes - Βασικός Καθηγητής P.T & G.T.

Υπογραφή του Μαργαρίτης Καμήτσιος Μαργαρίτης Καμήτσιος
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Αλέξανδρος Καραγεωργίου
Αλέξανδρος Καραγεωργίου

Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών και του Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Λαμίας. Απόφοιτος ιδιωτικής σχολής στον τομέα του Aerobic & Step Aerobic. Πιστοποιημένος Φυσικοθεραπευτής σε Λεμφική Παροχέτευση, Manual Therapy, Kinematic Taping.

Υπογραφή του Αλέξανδρος Καραγεωργίου Αλέξανδρος Καραγεωργίου
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Βασίλης Κατερουδάκης
Βασίλης Κατερουδάκης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Personal Trainer. Βασικός καθηγητής της MP Balatsinos στις εκπαιδεύσεις Group Training.

Υπογραφή του Βασίλης Κατερουδάκης Βασίλης Κατερουδάκης
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos:  Marc Lebert
Marc Lebert

Marc Lebert is the inventor of the Lebert Equalizer, the Lebert Buddy System and the Lebert Stretch Strap, used by Personal Trainers, fitness clubs, gyms, schools and sports centres all over the world. He is a Certified Personal Trainer and proprietor of Personal Strength Fitness Inc. training clients in their homes, corporations and at his fitness club, Fitness NATION in Mississauga. Marc has his BA in Psychology and is a Certified Neuro-Linguistic Practitioner.

Υπογραφή του  Marc Lebert Marc Lebert
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Στέλιος Μαγκούτης
Στέλιος Μαγκούτης

Ο Στέλιος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στις Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστών Χώρων».
Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές («MSc Sport Science»), στο Brunel University της Αγγλίας και είναι Body pump, Body combat, Body balance και RPM Instructor. Επίσης, είναι πιστοποιημένος TRX Suspension / TRX Rip Instructor και ιδιοκτήτης του Level Sports Hall στη Θεσσαλονίκη.

Υπογραφή του Στέλιος Μαγκούτης Στέλιος Μαγκούτης
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Αργύρης Ατλαντσίδης
Αργύρης Ατλαντσίδης

Ο Αργύρης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και απόφοιτος του Τεφαα Κομοτηνής με κατεύθυνση στον τομέα της προπονητικής και ειδικότητα την πετοσφαίριση! Είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής στον τομέα του aerobic, pilates και personal!
Είναι πιστοποιημένος bodypump,bodyattack και grit series instructor και πρόσφατα έγινε national trainer στην ομάδα της Les Mills greece. Επίσης είναι πιστοποιημένος TRX instructor.

Είναι υπεύθυνος ομαδικών προγραμμάτων και γυμναστών στο δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium

Υπογραφή του Αργύρης Ατλαντσίδης Αργύρης Ατλαντσίδης
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Τάνια Μεϊμαρίδη
Τάνια Μεϊμαρίδη

Η Τάνια είναι ελληνικής καταγωγής, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία. Έχει σπουδάσει μπαλέτο στο Central School of Ballet και έχει πτυχίο στο Sport Science (Bsc, Msc). Στο κομμάτι του fitness, ξεκίνησε την καριέρα της στο Holmes Place στην Αγγλία, όπου εργάστηκε ως Personal Trainer, ως Studio Instructor και ως Group Fitness Manager. Το 2006 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την συνεργασία της με τα Holmes Place.
Στην πολυετή πορεία της στο χώρο του fitness, η Τάνια έχει εργαστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες γυμναστηρίων της Αγγλίας, όπως Cannons, Esporta, Fitness First και David Lloyds. Έχει υπάρξει Presenter σε μεγάλα συνέδρια της Ελλάδος και της Αγγλίας, καθώς και επίσημη Instructor της TRX στο Group Training Course (GTC), στην Ελλάδα.
Από το 2010 εργάζεται ως Instructor Experience & Τraining Manager για την Les Mills Greece και διδάσκει BodyJam™, ShBam™ και BodyBalance™ ως National Trainer, παρουσιάζοντας τα προγράμματα αυτά σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Υπογραφή του Τάνια Μεϊμαρίδη Τάνια Μεϊμαρίδη
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Σύνθια Μπάρμπα
Σύνθια Μπάρμπα

Απόφοιτη του βασικού κύκλου σπουδών της MPBalatsinos (2012). Έκτοτε, εχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό σεμιναρίων σχετικά με την άσκηση μαζικών αλλα και ευπαθών πληθυσμών. Ειναι συνεργάτρια γυμναστηριων θεσσαλονίκης απο το 2013, σε προγράμματα αίθουσας και προσωπικής εκγύμνασης. Ειδικεύεται σε ομαδικά προγράμματα ορθοσωμίας Pilates και yoga. Απο το 2017 ειναι βοηθός καθηγήτριας στην ενότητα mp yoga basic course.

Υπογραφή του Σύνθια Μπάρμπα Σύνθια Μπάρμπα
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Δημήτρης Μώρος
Δημήτρης Μώρος

O Δημήτρης είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στη Χιονοδρομία. Aπο από το 1999 είναι κάτοχος του 1oυ Dan στο judo, ενώ υπήρξε πανελληνιονίκης και βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας judo στις κατηγορίες των -66 kg και -73 kg (1997-2001).
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής, μυϊκής ενδυνάμωσης, κινησιοθεραπείας, αποκατάστασης, ολυμπιακής άρσης βαρών, λειτουργικής προπόνησης, suspension training, body power και Personal Training στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής “spinning” από την spinning Mad Dog Athletics, “level 1 CrossFit trainer” και “level 2 CrossFit trainer” από την CrossFit HQ.
Εργάζεται στο χώρο του fitness από το 2001 έως σήμερα και έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας. Από το 2007 ασχολείται αποκλειστικά με το Personal Training, ενώ παράλληλα εργάζεται ως σύμβουλος fitness σε περιοδικά lifestyle (esquire, nitro, nitrohealth, down town, so simple). Είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας fitnessart.gr και ο ιδιοκτήτης του FitnessArtCrossFit BOX

Υπογραφή του Δημήτρης Μώρος Δημήτρης Μώρος
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Μαρία Πάππα
Μαρία Πάππα

Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. με ειδικότητα Πετοσφαίριση & κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Φυσική Δραστηριότητα & Ποιότητα Ζωής» (Τ.Ε.Φ.Α.Α., Α.Π.Θ.).
Ενασχόληση με το Fitness από το 2008 ως Personal Trainer και πιστοποιημένη Instructor Pilates – Pilates Reformer, TRX, Aerial Yoga Level I & II.
Συνεργάτης του Μητροπολιτικού Κολεγίου στο τμήμα Sports Coaching και του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ στο τμήμα προπονητικής αθλημάτων (Πετοσφαίριση).

Υπογραφή του Μαρία Πάππα Μαρία Πάππα
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Ιωάννα Πασπαλά
Ιωάννα Πασπαλά

Η Ιωάννα Πασπάλα είναι Καθηγήτρια Φ.Α. του Α.Π.Θ. – Διατροφολόγος, κάτοχος M.Sc. στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία – Φυσική Δραστηριότητα για Ειδικούς Πληθυσμούς και Διδάκτωρ Σ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ στη Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα Ζωής με γνωστικό αντικείμενο την αντιμετώπιση της Υπερβαρίας / Παχυσαρκίας μέσω της Άσκησης και της Διατροφής. Ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της Αθλητικής Διατροφής για τη Μεγιστοποίηση της Απόδοσης μέσω του I.S.S.N.(International Society of Sport Nutrition). Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στο γνωστικό αντικείμενο της Κλινικής Διατροφής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Υπογραφή του Ιωάννα Πασπαλά Ιωάννα Πασπαλά
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Γιώργος Πετρίδης
Γιώργος Πετρίδης

Ιδιοκτήτης του πιο γνωστού Crossfit Box στη Β.Ελλάδα. Αποτέλεσε μέλος της εθνικής παίδων στην ενόργανη γυμναστική και είναι κάτοχος των πιστοποιήσεων Eleiko Weightlifting trainer, Kettlebell trainer, Trx trainer STC, Trx trainer FTC. Έχει αποτελέσει κριτής αλλά και αθλητής αγώνων CROSSFIT.

Υπογραφή του Γιώργος Πετρίδης Γιώργος Πετρίδης
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Κατερίνα Πυριόχου
Κατερίνα Πυριόχου

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στη Ενόργανη Γυμναστική. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως αerobic, fitness instructor και υπεύθυνη σε γυμναστήρια. Έχει πιστοποιηθεί ως Aqua Instructor σε Shallow και Deep Water στην Αγγλία. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει aqua aerobic και είναι η βασική εισηγήτρια του σεμιναρίου ΜP Aqua Aerobic instructor ®.

Υπογραφή του Κατερίνα Πυριόχου Κατερίνα Πυριόχου
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Δήμητρα Σαββάκη
Δήμητρα Σαββάκη

• Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, MSc, PhDc
• Υποψήφια Διδάκτωρ ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ με θέμα διατριβής «Φυσιολογικές ανταποκρίσεις διαφόρων μορφών άσκησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (σε φυσιολογική εγκυμοσύνη και σε έγκυες που παρουσιάζουν Σακχαρώδη Διαβήτη Κύησης)».
• MSc με κατεύθυνση «Στην Άσκηση Υγεία& Αναψυχή» και εξειδίκευση στην «Άσκηση κατά τη διάρκεια της Εγκυμοσύνης»
• Επιστημονική Συνεργάτης στη Μονάδα Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής Ά Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου
• Καθηγήτρια στην Ιδιωτική Σχολή MP Balatsinos
• Δημιουργός του mummy to be training® (άσκηση και εγκυμοσύνη) και mummy training® (άσκηση κατά τη λοχεία & άσκηση μαμάς και βρέφους). To mummy to be training® εφαρμόζεται σε έγκυες γυναίκες από το 2002. Ήταν το πρώτο παρεμβατικό ερευνητικό πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα και το μοναδικό παρόμοιο που λειτουργούσε για 7 χρόνια με την έγκριση της Γ.Γ. Αθλητισμού.
• Συμμετοχή για 4 χρόνια σε ερευνητικά προγράμματα «Άσκησης σε Ειδικούς Πληθυσμούς» και ειδικότερα άσκηση σε άτομα με Στεφανιαία Νόσο και σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.
• Συνεχής συμμετοχή σε επιστημονικά σεμινάρια-συνέδρια και fitness με ανακοινώσεις και ως καλεσμένη ομιλήτρια. Εργασία της έχει βραβευθεί σε Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής.
• Δημοσιεύσεις σε ξένα επιστημονικά περιοδικά.
• Pilates Instructor από το 2003, έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικούς κύκλους και σεμινάρια σε πολλές ιδιωτικές σχολές μεταξύ αυτών από την MP Balatsinos καθώς και από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Balanced Body®.
• Personal Trainer
• Yoga Instructor
• Βaby Swimming Instructor
• Aqua Aerobic Instructor

Υπογραφή του Δήμητρα Σαββάκη Δήμητρα Σαββάκη
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Χαράλαμπος Σωτηράκης
Χαράλαμπος Σωτηράκης

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο τμήμα επιστημής φυσικής αγωγής και αθλητισμού Α.Π.Θ. με θέμα "Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία". Υπεύθυνος καθηγητής της MP Balatsinos στον κύκλο βασική εκπαίδευσης Personal Trainer Basic Course.

Υπογραφή του Χαράλαμπος Σωτηράκης Χαράλαμπος Σωτηράκης
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Ευριδίκη Τζιοβάρα
Ευριδίκη Τζιοβάρα

Απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών τίτλων: “Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity” το 2015 και το ΠΜΣ του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας με κατεύθυνση την Κλινική Διαιτολογία το 2016. Εισηγήτρια στην ενότητα "Διατροφή και Άσκηση" του MP Personal Trainer Basic Course.

Υπογραφή του Ευριδίκη Τζιοβάρα Ευριδίκη Τζιοβάρα
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Αθανάσιος Τσιούδας
Αθανάσιος Τσιούδας

Ο Αθανάσιος Τσιούδας, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985.
Είναι απόφοιτος του τμήματος ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ της σχολής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Στη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε στο πρόγραμμα COSI που διεξήχθη υπό την υποπτεία του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας (Π.Ο.Υ). Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού πραγματοποίησε την πτυχιακή του εργασία με επιτυχία και τελικό βαθμό 10, με θέμα <<Ανθρωπομετρικές μετρήσεις και διατροφική εκτίμηση παιδιών σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης>>.
Kάτοχος DIPLOMA in PRACTITIONER SKILLS FOR EATING DISODERS AND OBESITY του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED και του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, με έμφαση στις «Ψυχολογικές Παρεμβάσεις στις Διατροφικές Διαταραχές».
Έχει εξειδίκευση στην αντιμετώπιση χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων από το Ευρωπαικό Ινστιτούτο Διατροφικής Ιατρικής (E.I.N.U.M.)
Απο το 2011 έχει δημιουργήσει το κέντρο διατροφικής υποστήριξης <<Διατροφική Αγωγή>>, αναλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας με επιτυχία πληθώρα σύνθετων περιπτώσεων:
παχυσαρκίας,
ανορεξίας,
αθλητικών διατροφών,
ειδικών διαιτολογίων,
διατροφών εγκυμοσύνης-θηλασμού και
κλινικής διαιτολογίας.
Επιπλέον, ήταν ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ της ομάδας του αθλητικού συλλόγου ΑΡΗ, στην Α’ ΜΠΑΣΚΕΤ Γυναικών, Παίδων, Εφήβων το έτος 2012-2013, ενώ υπήρξε Διαιτολόγος / Σύμβουλος Διατροφής των ΜΑΚΗ ΓΙΑΓΙΑ και ΑΛΕΚΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ, Πρωταθλητών Ελεύθερης Πάλης.
Συνεργάστηκε στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στην ομάδα μπάσκετ παίδων-εφήβων-κορασίδων καθώς και της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στην Α1.
Στη σεζόν 2014-2015 η ομάδα Ηandball του φοίβου Συκεών που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία ακολούθησε τις διατροφικές συμβουλές του, μια συνεργασία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και έχει επεκταθεί και στις ακαδημίες της ομάδας.
Το έτος 2015-2016 εργάστηκε ως καθηγητής στα ΙΕΚ Ξυνή.
Σήμερα είναι επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ , καθηγητής στο τμήμα Διαιτολογίας στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και στα ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ και πρόεδρος της ΕΔΔΕ (Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος) στη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Πτυχίο διατροφής και διαιτολογίας Α.Τ.Ε.Ι.Θ
MSc Κλινικής διατροφής
Master Practitioner on Eating Disorders and obesity
Εξειδίκευση στην αντιμετώπιση χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων από το Ευρωπαικό Ινστιτούτο Διατροφικής Ιατρικής (E.I.N.U.M.)

Υπογραφή του Αθανάσιος Τσιούδας Αθανάσιος Τσιούδας
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Γιώργος Φούγιας
Γιώργος Φούγιας

Ο Γιώργιος σπούδασε φυσικοθεραπευτής στα ΤΕΙ Αθήνας, στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, κατά την περίοδο 1998-2003.

Ασχολείται κυρίως με τις μυοσκελετικές, καρδιοαναπνευστικές και αθλητικές κακώσεις, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και αποκατάστασης. Είναι πιστοποιημένος στην εφαρμογή του Kinesiotaping σε επίπεδο ΚΤ1 και ΚΤ2 απο τον επίσημο φορέα International Kinesiotaping Association. Επίσης, έχει ακολουθήσει τον βασικό κορμό σπουδών βελονισμού για φυσικοθεραπευτές στην Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας (μέλος του διεθνούς φορέα βελονισμού ICMART). Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών «Κλινική Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση» και είναι πιστοποιημένος στη μέθοδο McKenzie για την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης από το Ελληνικό Ινστιτούτο McKenzie. Ακόμη, είναι κάτοχος πιστοποιημένων courses σχετικών με το Manual Therapy, αλλά και διεθνών εκπαιδεύσεων που σχετίζονται με τους τομείς της μυοσκελετικής και καρδιοαναπνευστικής φυσικοθεραπείας, του χρόνιου πόνου και της αθλητικής επιστήμης.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου του περιφερειακού τμήματος Αττικής της Πανελλήνιας Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Φυσικοθεραπευτών.

Έχει διατελέσει στέλεχος του ιατρικού τμήματος σε πολλά αθλητικά σωματεία και από το 2011 εώς και σήμερα αποτελεί επίσημο Course Instructor της TRX στο Sports Medicine Course στην Ελλάδα.

Υπογραφή του Γιώργος Φούγιας Γιώργος Φούγιας
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Νατάσσα Χριστοφορίδου
Νατάσσα Χριστοφορίδου

Απόφοιτη ιδιωτικής σχολής το 1998 με ειδικότητα στο group training & personal fitness coach. Πιστοποιημένη δασκάλα Yoga με γνώσεις στην θεραπευτική yoga. Δασκάλα Pilates (mat & props) ειδικευμένη στην κλασσική μέθοδο. Πιστοποιημένη Body Balance instructor by Les Mills. Πανελλήνια πρωταθλήτρια στο αγωνιστικό Aerobic.

Υπογραφή του Νατάσσα Χριστοφορίδου Νατάσσα Χριστοφορίδου
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Γκαμπριέλα Χρυσού
Γκαμπριέλα Χρυσού

Απόφοιτη ιδιωτικής σχολής Fitness το 2000 και πρώτη σε πανελλήνιο διαγωνισμό HIP HOP. Official Zumba Instructor και Masala Bhangra Ambassador. Aerobic, Step & Dance Aerobic Instructor σε γνωστά γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης. Βασική καθηγήτρια της MP Balatsinos στην ειδικότητα του MP Ghoreography Trainer.

Υπογραφή του Γκαμπριέλα Χρυσού Γκαμπριέλα Χρυσού
Μέλος της ομάδας της MPBalatsinos: Νάντια Κόκκινου
Νάντια Κόκκινου

Η Νάντια Κοκκίνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη,
- Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2009. Την ίδια χρονιά απέκτησε και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

- Το 2011 πραγματοποίησε μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχολογία στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Α.Π.Θ. του Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου.

- Το 2015 ξεκίνησε Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης, ενώ παράλληλα διετέλεσε εξωτερικός συνεργάτης της Γ΄ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Α.Π.Θ., ΑΧΕΠΑ.

- Το 2017 ολοκλήρωσε το MSc Σχολικής-Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις-Πάφου (Κύπρος).
Έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια σε σεμινάριο ψυχολογίας μαθητών του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και έχει επιτελέσει συντελεστικό όργανο ομαδικής ψυχοθεραπείας γονέων σε σχολείο του Δήμου Τριλόφου. Παράλληλα, την χρονική περίοδο 2014-2017 παρείχε ψυχολογικές και –ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες στο Καταφύγιο Γυναίκας – Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών.

Την παρούσα χρονική περίοδο, σε ιδιωτικό επίπεδο, παρέχει ατομικές και ομαδικές υπηρεσίες Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας, σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες στο χώρο της ή και διαδικτυακά. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ανάμεσα τους ο Τύπος Θεσσαλονίκης, enallax news, pillowfights και i-paidi.gr.

Υπογραφή του Νάντια Κόκκινου Νάντια Κόκκινου