431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

FAQ’ s (Συχνές Ερωτήσεις)

Διαβάστε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της σχολής μας.

Δεν βρήκατε αυτό που θέλετε;
Στείλτε μας την απορία σας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Η MP Balatsinos αποτελεί από το 2014 την 1η σχολή Fitness στην Ελλάδα που αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 και απέκτησε άδεια λειτουργίας Eκπαιδευτικού Φορέα με επίσημη και διαπιστευμένη έδρα λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, είναι αναγνωρισμένη από τον Οργανισμό Europe Αctive, τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό οργανισμό, που εκπροσωπεί το σύνολο του τομέα της υγείας και του Fitness στη Ευρώπη και έχει έδρα στις Βρυξέλλες.

Τέλος, οι απόφοιτοι των εκπαιδεύσεων Personal Trainer και Pilates Teacher 200H της σχολής, εγγράφονται στο ευρωπαϊκό μητρώο επαγγελματιών της άσκησης (EREPS) και είναι επίσημα αναγνωρισμένοι στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π), χορηγεί με απόφασή του άδεια όταν πρόκειται για Κέντρα Δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης. Η MPBalatsinos πληρεί τα παρακάτω κριτήρια προκειμένου να μπορεί να λειτουργεί νόμιμα ως Κέντρο Δια βίου Μάθησης:

  1. Οργανωτικά – Λειτουργικά: Υπάρχει ένας διευθυντής σπουδών με πτυχίο από ανώτερο – ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
  2. Εκπαιδευτικά : Περιέχει εγκεκριμένα προγράμματα σπουδών τα οποία συνδέονται με Λίστα Επαγγελματικών Περιγραμμάτων ώστε ο κάθε εκπαιδευόμενος να αποκτά εκπαίδευση και πιστοποίηση σύμφωνα με τον επαγγελματικό κλάδο που θέλει να ακολουθήσει.
  3. Κτηριολογικά: Παρέχει ένα ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον εκπαίδευσης για τους μαθητές του. Η ασφάλεια αυτή εξασφαλίζεται με τέσσερις τρόπους:
    1. Στα