Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

Λίγα λόγια
για εμάς

Φωτογραφία του Μιχάλη Μπαλατσινού - Founder και Managing Editor της MP Balatsinos Fitness

Η MP Βalatsinos δηµιουργήθηκε το 2006 από τον Μιχάλη Μπαλατσινό µε σκοπό να αποτελέσει την 1η εταιρεία στην Ελλάδα που θα προσεγγίσει το Fitness και το Well Being από µια πιο σύγχρονη οπτική όσον αφορά τον τοµέα της διαφήµισης των παροχών και υπηρεσιών του.

Από το 2008 η MP Balatsinos Fitness Courses, με τη συνεργασία κορυφαίας ομάδας γυμναστών, ιατρών και άλλων επιστημόνων διοργανώνει σεμινάρια κατάρτισης των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ (Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) αλλά και όσων επιθυμούν να έχουν μια εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη γνώση σε αντικείμενα του Fitness όπως το Group Training, το Personal Training, το Pilates και η Yoga.

To 2015 η MP Balatsinos απέκτησε μορφή Νομικού Προσώπου ξεκινώντας τη διαχείριση και λειτουργία υφιστάμενων επιχειρήσεων άθλησης και well-being.  Η MP Balatsinos έχει καταφέρει, μετά από 11 χρόνια λειτουργίας και παρουσίας της στην πόλη της Θεσσαλονίκης, να αποκτήσει την ταυτότητα της σχολής fitness με τα περισσότερα και πιο ευέλικτα τμήματα εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα.

Η συνεργασία και η υποστήριξη που προσφέρει στα γυμναστήρια πανελλαδικά μέσω της κατάρτισης των στελεχών τους, η διεξαγωγή των σεμιναρίων της σε ιδιόκτητους αδειοδοτημένους από το Υπουργείο Παιδείας χώρους στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε επιλεγμένα γυμναστήρια και ξενοδοχεία,  έχει δώσει το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού της.

Συνεργασίες που συνεχώς διευρύνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σταθερότητα και συνέπεια στη λειτουργία της, το μεγαλύτερο πανελλάδικό δίκτυο συνεργατών γυμναστηριούχων και γυμναστών αλλά και η ποιότητα και το επιστημονικό κύρος των ανθρώπων που την απαρτίζουν, έχουν καταστήσει την MP Balatsinos ως κορυφαία επιλογή. Είναι εξάλλου και η πρώτη σχολή στην Ελλάδα που απέκτησε αδειοδοτημένες εκπαιδευτικές δομές από τον Εθνικό φορέα πιστοποίησης προσόντων Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π το 2014.

Τμήματα

Πάνω από 40 διαφορετικά τμήματα εκπαίδευσης το χρόνο.

Διδακτικές ώρες

Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες το χρόνο.

Κλειστά τμήματα

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων ανά τμήμα.

Συνεργασίες με τους καλύτερους

Σταθερή συνεργασία με τους καλύτερους σεμιναριακούς χώρους στην Ελλάδα.

Διεθνείς συνεργασίες

Διεθνείς συνεργασίες που συνεχώς ανανεώνονται και διευρύνονται με στόχο την αναγνώριση των σεμιναρίων της MP Fitness Courses® σε όλο τον κόσμο!

Κε. Δι. Βι. Μ1

Από το 2014 η Mp Balatsinos αποτελεί την 1η σχολή επιμορφωτικών σεμιναρίων fitness στην Ελλάδα που αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας | Αρ. Αδείας 2100542.

Συμβουλευτική

Συμβουλευτική και επιχειρηματικά πλάνα για νεοσύστατες και όχι μόνο επιχειρήσεις (γυμναστήρια, studios, χώροι spa).

Management

Η λειτουργία της MP Balatsinos Μονοπρόσωπης ΙΚΕ έχει σαν κύριο αντικείμενο το Management υφιστάμενων επιχειρήσεων και στόχο την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους.

Εικόνες αντί
λέξεων.

Quarterly Event MP Balatsinos - Les Mills Greece
Quarterly Event MP Balatsinos - Les Mills Greece
Group Training Course Body Pump
mp_balatsinos_courses
mp_balatsinos_courses_premium
mp_balatsinos_group_training
MP Balatsinos Fun
mp_balatsinos_family
mp_balatsinos_fitness_events.jpg
mp_balatsinos_special_moments