Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

Συνεργασίες
Accreditations

H MP Balatsinos έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στον τοµέα της εκπαίδευσης καθώς διαθέτει τη µεγαλύτερη γκάµα σεµιναρίων Fitness αλλά και την πληρέστερη οµάδα συνεργατών, τόσο Ελλήνων όσο και ξένων. Μερικά από τα µεγαλύτερα ονόµατα του χώρου όπως η TRX, η Les Mills, η Lebert Fitness αλλά και οργανισµοί, όπως το ACSM αποτελούν στρατηγικούς συνεργάτες µας.

Αναγνώριση σε Ελλάδα και εξωτερικό

Από το 2014 αποτελεί την 1η σχολή Fitness στην Ελλάδα που αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας σαν Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και απέκτησε άδεια λειτουργίας Eκπαιδευτικού Φορέα με επίσημη και διαπιστευμένη έδρα λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον η MP BALATSINOS FITNESS Kε.Δι.Βι.Μ1 είναι διαπιστευμένη και από τον Οργανισμό EuropeΑctive, τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό οργανισμό, που εκπροσωπεί το σύνολο του τομέα της υγείας και του Fitness στη Ευρώπη και έχει έδρα στις Βρυξέλλες. Η ιδέα της βελτίωσης των παρόχων επαγγελματικής κατάρτισης και πρακτικής (VET) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στη διακήρυξη της Κοπεγχάγης το 2002. CERTIFICATE OF ACCREDITATION

Διεθνείς συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οργανισμούς και εταιρίες fitness

MP BALATSINOS FITNESS Κε.Δι.Βι.Μ1  έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα σεμιναρίων Fitness αλλά και την πληρέστερη ομάδα συνεργατών, τόσο Ελλήνων όσο και ξένων. Οι μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες, όπως η TRX, η Les Mills, η Lebert Fitness αλλά και οργανισμοί, όπως το ACSM συνεργάζονται με την MP BALATSINOS.

Αυτή ακριβώς η ιδέα  έχει γίνει κομμάτι και βάση της πολιτικής του EHFA ”European Health Fitness Association” ο οποίος έχει στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες στον τομέα του fitness να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Ποιοτική εκπαίδευση και επαγγελματισμός

Η βελτίωση της συνέπειας και της ποιότητας στην εκπαίδευση που προσφέρεται από τους κατά τόπους εκπαιδευτικούς παρόχους θα βοηθήσει στην εξασφάλιση των επαρκώς καταρτιζόμενων επαγγελματιών γυμναστών, ώστε η βιομηχανία του fitness να μπορεί να διασφαλίσει και να προωθήσει την υγεία και τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους.

Σε ατομικό επίπεδο οι ικανοί επαγγελματίες γυμναστές και απόφοιτοι των εκπαιδευτικών παρόχων, όπως της MP BALATSINOS FITNESS αναγνωρίζονται από το Ευρωπαϊκό μητρώο επαγγελματιών γυμναστών (EREPS). Eγγραφή στο μητρώο σημαίνει ότι ο επαγγελματίας γυμναστής πληροί τις ελάχιστες συμφωνηθείσες προβλεπόμενες προδιαγραφές της καλής πρακτικής, και αποδέχεται των Κώδικα Ηθικής Πρακτικής. Επίσης δεσμεύεται να ανεβάσει τις δεξιότητες του μέσω μιας διαδικασίας προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Πιστοποιημένοι απόφοιτοι με Ευρωπαϊκή αναγνώριση

Το EREPS και η Αναγνώριση EuropeActive των παρόχων άσκησης και εκπαίδευσης ελέγχονται από την υπεύθυνη ελεγκτική επιτροπή, η οποία ακολουθεί τα πρότυπα ελέγχου του αναγνωρισμένου Ευρωπαϊκού Πλαισίου πιστοποίησης του τομέα Fitness (SQF) το οποίο με τη σειρά του αναφέρεται στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Πιστοποίησης (EQF). Αυτά τα κριτήρια ελέγχου έχουν αναπτυχθεί ώστε να καθορίζουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτείται να κατέχει ένας επαγγελματίας του Fitness αλλά και ένας εκπαιδευτικός πάροχος.

Όλοι οι απόφοιτοι της βασικής εκπαίδευσης Personal Trainer και της εκπαίδευσης Pilates Teacher 200H της MP BALATSINOS FITNESS εγγράφονται στο μητρώο EREPS και είναι επίσημα αναγνωρισμένοι στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.