fbpx
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

Σεμινάριο MP Advanced Cross Training Course

MP Advanced Cross Training Course® seminar banner by MPBalatsinos

Σεμινάριο MP Advanced Cross Training Course

10 ώρες | 1 ΣΚ
Θεσσαλονίκη
22.02.2020
Έναρξη
Θέσεις Διαθέσιμες

Η MP Balatsinos υποστηρίζοντας την εκπαίδευση και συνεχή εξέλιξη στον τομέα της άσκησης, δημιούργησε ένα σεμινάριο 10 ωρών με αντικείμενο το Cross Training.

Το Cross Training μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, από επαγγελματίες αθλητές έως απλούς ασκούμενους σε γυμναστήρια, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει στους εκπαιδευόμενους την βασική πρακτική γνώση, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα αυτή τη μέθοδο προπόνησης στους πελάτες τους.

Γενικότερος στόχος του σεμιναρίου είναι η βελτίωση της συνολικής ποιότητας ζωής των ασκουμένων όπως και η βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων.

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε personal trainers όσο και σε group instructors που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τη φιλοσοφία αυτού του τύπου προπόνησης..

Πατήστε στις παρακάτω θεματικές ενότητες και ενημερωθείτε αναλυτικά για τη θεματολογία του σεμιναρίου:

Ιδιοκτήτης του πιο γνωστού Crossfit Box στη Β.Ελλάδα. Αποτέλεσε μέλος της εθνικής παίδων στην ενόργανη γυμναστική και είναι κάτοχος των πιστοποιήσεων Eleiko Weightlifting trainer, Kettlebell trainer, Trx trainer STC, Trx trainer FTC. Έχει αποτελέσει κριτής αλλά και αθλητής αγώνων CROSSFIT.
Instructor icon
Πετρίδης Γιώργος

Ημέρα: Σάββατο

Ώρα:

09.00 – 14.00

Weightlifting section

Έχοντας τις βάσεις σχετικά με τα lifts, προχωράμε σε πιο εξειδικευμένα κομμάτια που απαιτούν ακόμα μεγαλύτερη μυική συναρμογή. Μαθαίνουμε τις αρχές της ολυμπιακής άρσης βαρών (επολέ, ζετέ, αρασέ), σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο. Εξελίσσουμε την κίνηση βήμα βήμα και μαθαίνουμε τρόπους αντιμετώπισης σε περίπτωση λάθους εκτέλεσης.

Gymnastics – Bodyweight section

Planks, ring muscle ups, rope climps, handstand push ups. Μαθαίνουμε πώς με τη χρήση μόνο του σωματικού βάρους μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα προπόνησης υψηλού επιπέδου.

 

 

Ημέρα: Κυριακή

Ώρα:

09.00 – 14.00

Next level functional

Wall Balls, thrusters, DB lifts, kettlebells complexes.
Πολυαρθρικές ασκήσεις και ο τρόπος ένταξης τους στο ασκησιολόγιο σας.

WOD (workout of the day)

Παράδειγμα δομής ενός προγράμματος υψηλής έντασης, με συνδυασμό όλων των ασκήσεων που έχουν αναλυθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

  • Φοιτητές ΣΕΦΑΑ
  • Απόφοιτους ΣΕΦΑΑ
  • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών FITNESS
  • Και σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους γύρω από αυτόν τον τύπο προπόνησης

Εξετάσεις

Δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Ο κάθε συμμετέχοντας με την εγγραφή του αποκτά προσωπικό λογαριασμό στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Ε-Studies της MP Balatsinos, μέσα από την οποία έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αποστέλλεται στον σπουδαστή βεβαίωση παρακολούθησης σε pdf ηλεκτρονικό αρχείο.

Seminar icon

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Τα προσωπικά στοιχεία των ενδιαφερομένων, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την εταιρία χωρίς να παρέχονται σε τρίτους. Με την αποστολή των στοιχείων τους οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν ότι συμφωνουν με την αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών τους δεδομένων από την εταιρία για εσωτερικούς σκοπούς (διοργανώσεις, προσκλήσεις, ενημερώσεις προϊόντων) υπό την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας δεδομένων.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας (πλην του email) στην αίτηση με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες (εαν χρειάζεται).

Πώς μάθατε για εμάς;