fbpx
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

RYS® 200 Hour Yoga Teacher Training

RYS® 200 Hour Yoga Teacher Training seminar banner by MPBalatsinos

RYS® 200 Hour Yoga Teacher Training

LIVE-ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
200 | On Demand
Global
On Demand
English Γλώσσα Διεξαγωγής

Ξεκλειδώστε όλες σας τις δυνατότητες.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα RYS © 200 Hour Yoga Teacher Training είναι γυρισμένο σε όλο τον κόσμο και αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα, παγκοσμίως διαθέσιμα, εκπαιδευτικά προγράμματα δασκάλων γιόγκα. Με πάνω από 30 χρόνια πρακτικής εμπειρίας στην εκπαίδευση, η Drishti Beats δημιούργησε τη μεθοδολογία εκπαίδευσης που όχι μόνο δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία για όσους επιθυμούν να γίνουν δάσκαλοι γιόγκα, αλλά τους επιτρέπει επίσης να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, μέσω των On Demand Videos αλλά και των Live Classes που παρέχονται.

Αυτό  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga είναι το απόλυτο πρόγραμμα κατάρτισης 200 ωρών για όποιον ψάχνει να γίνει ένας καταρτισμένος RYT Yoga Teacher, να αναπτύξει ισχυρές δεξιότητες διδασκαλίας γιόγκα και να γίνει εγκεκριμένος δάσκαλος από τη Yoga Alliance.

Μια καινούργια μέρα για τη Yoga.

Ακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα RYS® 200 Hour Yoga Teacher Training θα ανακαλύψετε ένα πολύ πλούσιο και οργανωμένο πρόγραμμα, στο περιεχόμενο του οποίου θα μπορείτε να περιηγηθείτε -μέσα από το προσωπικό σας προφίλ- στον ιστότοπο της Drishti Beats. Όλα συνδυάζονται σε μια πολύ λογική δομή, που αντικατοπτρίζει τη φροντίδα και τον ενθουσιασμό των δημιουργών πίσω από αυτό.

Διδάσκοντας vinyasa flow. Θα μάθετε ποια είναι τα βασικά βήματα για την αλληλουχία και την επιτυχία ενός μαθήματος γιόγκα και πώς μπορείτε να εκπαιδεύσετε τους μαθητές σας να δουλέψουν σε απόλυτη αρμονία με το σώμα τους. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθήματος θα μάθετε ποιες στάσεις να επιλέξετε, ποιες στάσεις θα πρέπει να αποφύγετε αλλά και πώς θα διατηρήσετε μια σωστή ροή ασκήσεων. Επίσης θα μάθετε τη σπουδαιότητα της αναπνοής και του διαλογισμού.

Τι σημαίνει Asana? Asana σημαίνει στάση. Τι καθιστά μια στάση Yoga διαφορετική από κάθε άλλη απλή στάση της καθημερινότητας σας; Για να θεωρηθεί μια στάση asana, πρέπει να εκτελείται διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη σωματική δραστηριότητα. Πρέπει να είναι ισορροπημένη, χαλαρή και να εκτελείται με απόλυτη συγκέντρωση της συνείδησης μας και σε απόλυτη σύνδεση με την αναπνοή. Η Αsana δεν επιμένει στο να είναι τέλεια η στάση της γιόγκα. Αντιθέτως, επιμένει στο ότι πρέπει να προσπαθήσετε να την εκτελέσετε και να κάνετε πρακτική εξάσκηση για τη στάση αυτή (Sutra 2.46).

Pranayama. Pranayama είναι η γιογκική επιστήμη που θα σας μάθει τα αναπνευστικά σας μοτίβα. Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε για την πηγή της αναπνοής και τις διάφορες μορφές αναπνοής που χρησιμοποιούμε στη γιόγκα. Η σωστή πραναγιάμα παράγει ηρεμία και επιτρέπει τη συγκέντρωση και την πνευματική διαύγεια.

Yoga φιλοσοφία και ιστορία. Η ανάπτυξη της γιόγκα από την αρχή του Πατάντζαλι, η γιόγκα μέχρι σήμερα.

Ανατομία και Φυσιολογία. Η Drishti Βeats δημιούργησε μια μαθησιακή εμπειρία για την εκμάθηση της ανατομίας του ανθρώπινου σώματος και τη σχέση του με τις στάσεις της γιόγκα με τη χρήση CGI. Η γνώση της ανατομίας αποτελεί και το δομικό στοιχείο ενός ικανού δασκάλου γιόγκα. Η κατανόηση της όμως της ανατομίας και της κινησιολογίας για κάθε asana θα βελτιώσει κατά πολύ και τη δική σας πρακτική.  

Sanskrit (संस्कृत भाषा). Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ταξιδέψετε στη γλώσσα της κλασικής Ινδουιστικής φιλοσοφίας και των ιστορικών κειμένων του Βουδισμού και του Τζινισμού. Θα μάθετε πώς να προφέρετε το όνομα των θέσεων και να μεταφέρετε τη δύναμη των σανσκριτικών στην τάξη σας.

Ειδικοί πληθυσμοί. Θα μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τραυματισμούς και πώς να προσφέρετε προσαρμογές στο μάθημα σας ανάλογα με συνήθεις μυοσκελετικές παθήσεις των μαθητών σας. 

Η τέχνη της βοήθειας. Η τέχνη της βοήθειας. Αποκτήστε την πρακτική γνώση της διόρθωσης των
στάσεων των μαθητών για να επιτύχετε τη σωστή τους μορφή.

Βρείτε την αυθεντική φωνή σας. Αυτή η εκπαίδευση θα σας βοηθήσει να γίνετε δάσκαλος και εμπνευσμένος μέντορας γιόγκα. Θα μάθετε διαφορετικές τεχνικές εκπαίδευσης για να εξασφαλίσετε σε κάθε μαθητή σας μια μοναδική εμπειρία Yoga.

Μουσική. Η Drishti Βeats θα σας καθοδηγήσει στη δημιουργία της καλύτερης λίστας αναπαραγωγής και μουσικής για τα μαθήματά σας. Θα σας μάθει τον τρόπο με τον οποίο η μουσική θα επηρεάζει το μάθημα σας αλλά και πώς να δημιουργήσετε τις δικές σας  λίστες αναπαραγωγής.

Mantras, Mudras, Dharma, and Krias. Θα γνωρίσετε τα mantras. Το να απομνημονεύσετε μάντρα και να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια ιστορία ή ένα θέμα σε μια τάξη σας θα βελτιώσει την ψυχική υγεία των πελατών σας.  Θα νιώσουν αμέσως το αποτέλεσμα της άσκησης σε συνδυασμό με την αφήγηση σας αλλά και τους θεραπευτικούς ήχους του μαθήματος σας.

H επιχείρηση της Yoga. Οι δάσκαλοι και οι μέντορες της Drishti Betas έχουν κερδίσει πάνω από 40 βραβεία κατά τη διάρκεια 25 ετών της ενασχόλησης τους με το Fitness & Wellness στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτοί θα σας διδάξουν τα πάντα, από την εύρεση ενός κατάλληλου χώρου για γιόγκα έως το άνοιγμα και την κατασκευή ενός επιτυχημένου στούντιο.

Διαλογισμός. Θα μάθετε διάφορες τεχνικές διαλογισμού, ώστε να κάνετε την πρακτική αυτή καθημερινή σας συνήθεια.

Yoga και τρόπος ζωής. Συνεχίστε το ταξίδι της ζωής σας με την εξάσκηση, τη μάθηση και τη διαχείριση του χρόνου σας για να βελτιώσετε τη ζωή σας και να βρείτε ικανοποίηση σε ότι κάνετε. Ακολουθήστε συμβουλές για να βελτιώσετε την αυτο-ανάπτυξη σας. Θα μάθετε την τέχνη της βοήθειας και του να μοιράζεστε πράγματα και θα γίνεται ένας ικανός και αποτελεσματικός δάσκαλος yoga.

 

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά της Drishti Beats αποκτούν Δωρεάν πρόσβαση στο σεμινάριο Advanced Yoga Inversions Course.

 


Το πτυχίο της Drishti Beats.

A certificate you can go global with.

Η επιδίωξη μιας κατάρτισης, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, είναι το κλειδί στον κόσμο της γιόγκα σήμερα. Επίσης αυτό που χρειάζεστε είναι η εκτίμηση και η αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που έχετε κάνει. Το Παγκόσμιο Πιστοποιητικό της Drishti Beats είναι εκτυπωμένο σε ανθεκτικό οικολογικό χαρτί υψηλής ποιότητας 19pt, με μεταλλική υφή και λάμψη, είναι σχεδιασμένο για να έχει μεγάλη αντοχή και διάρκεια. Το πιο σημαντικό είναι ότι αναγνωρίζεται διεθνώς και αποκτώντας το έχετε το κύρος ως RYT στη YOGA ALLIANCE USA.


200-Hour Student eBook.

Ένα ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό βιβλίο

Με το eBook της Drishti Beats θα μπορείτε να διαβάσετε οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή είτε από ένα σταθερό υπολογιστή είτε από το κινητό σας. Όπου κι αν είστε μπορείτε απλά μέσω της συσκευής σας να ξεκινήσετε την ανάγνωση του βιβλίου. Μπορείτε να επισημάνετε σημεία που θα θέλατε να δώσετε έξτρα προσοχή και να ανατρέξετε σε οποιαδήποτε σελίδα πολύ εύκολα. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε έξτρα σημειώσεις σε κάθε κομμάτι ανάγνωσης.

Εννοείται πως μπορείτε να το εκτυπώσετε σε έντυπη μορφή, όποτε το επιθυμείτε.

Νυχτερινή λειτουργία

Η νυχτερινή λειτουργία διατίθεται σε κάθε ενότητα του eBook σπουδαστών. Μετατρέποντας το φόντο από άσπρο σε μαύρο κάνει το διάβασμα ευκολότερο τη νύχτα. Έτσι θα μπορείτε να χαθείτε στο Gita και στις περιπέτειες του Prince Arjuna χωρίς να κρατάτε κανέναν ξύπνιο.

 

Gather round.

 

Η εκπαίδευση της Drishti Beats παρέχεται εξολοκλήρου Online. Από την άνεση του χώρου σας μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα On-Demand με το ρυθμό που εσείς επιθυμείτε. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, έχετε τη δυνατότητα να συνδέεστε σε ζωντανά μαθήματα που πραγματοποιούνται και απευθύνονται σε μαθητές που συμμετέχουν από όλο τον κόσμο. Θα μπορείτε λοιπόν να ρωτάτε τους δασκάλους yoga για να λύσετε πιθανές απορίες, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα μπορείτε να γνωρίσετε και να έρθετε σε επαφή με μαθητές από την Αυστραλία, την Αμερική, την Ευρώπη και οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου.  Οι επιλογές για τα Live μαθήματα είναι οι ακόλουθες:

Group no. 2

Mondays and Thursdays

 • 7:00pm New York
 • 4:00pm Los Angeles
 • 8:00am Tokyo (+1 day)
 • 9:00am Sydney (+1 day)

Group no. 3

Mondays and Thursdays

 • 10:30am Vancouver
 • 19:30 Central Europe
 • 1:30pm New York
 • 2:30pm Buenos Aires

Group no. 4

Mondays and Thursdays

 • 18:00 Dubai
 • 16:00 Rome
 • 15:00 London
 • 10:00am New York

Group no. 5

Mondays and Thursdays

 • 9:00am Los Angeles
 • 12:00pm New York
 • 17:00 London
 • 19:00 Tel Aviv

 

H ομάδα της Drishti Beats έχει εργαστεί πολύ σκληρά για να διαπιστευτεί από τη Yoga Alliance. Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και στρατηγικός συνεργάτης της Yoga Alliance στην ανάπτυξη των Online εκπαιδευτικών δασκάλων yoga. Τα Ζωντανά Μαθήματα – Live Classes είναι υποχρεωτικά για να μπορέσετε να πιστοποιηθείτε ως RYT(Registered Yoga Teacher). Ανεξάρτητα από που μας καλείτε, μπορείτε να επιλέξετε το group με τη ζώνη ώρας που σας ταιριάζει καλύτερα. Κάθε βιντεοκλήση – Ζωντανό μάθημα διαρκεί περίπου μία ώρα. Εάν πρέπει να χάσετε κάποιο από αυτά θα πρρέπει να ενημερώνετε η Drishtibeats καθώς θα η παρουσία σας σε αυτά σημειώνεται και μετράει για την τελική σας αξιολόγηση. Επιπλέον, οι κλήσεις με τους μέντορες σας είναι διαθέσιμες καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης σας, όπως και η Online υποστήριξη, η οποία παρέχεται 24/7.

Γνωρίστε τους μέντορες σας.

Η τριάδα που βρίσκεται πίσω από την Drishti Beats είναι η Lori Lowell, ο Jeremy Lowell και ο Asaf B. Goldfrid. Και oι τρεις έχουν κερδίσει τη φήμη ως κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου Fitness για πάνω από δύο δεκαετίες.

 

Ο Asaf B. Goldfrid είναι Βρετανο-Ισραηλινός ηθοποιός, διασώστης δύτης και καθηγητής πρώτων βοηθειών, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο του fitness. Φανατικός vegan και περιβαλλοντολόγος, ο Asaf ως RYT 500 instructor έχει παρουσιάσει εκπαιδεύσεις σε πάνω από 50 παγκόσμια συνέδρια. Ένας ακόμη τομέας του είναι το στρατηγικό μάρκετινγκ στη βιομηχανία του fitness. Οι γνώσεις του σχετικά με το branding μπορεί να δώσει στους ασκούμενους του τα πρακτικά εργαλεία ώστε να χτίσουν ένα ισχυρό και προσηλωμένο κοινό.
Instructor icon
Asaf B Goldfrid
Η Lori Lowell δραστηριοποιείται στο fitness για πάνω από 30 χρόνια. Η εμπειρία της την οδήγησε ώστε να φτιάξει μια πλατφόρμα εκπαίδευσης η οποία είναι πρωτοποριακή και δεν μοιάζει με καμία άλλη. Το 2013 επικεντρώθηκε στη Yoga ως εργαλείο βελτίωσης της σωματικής και πνευματικής υγείας. Η Lori είναι βραβευμένη από την IHRSA το 2015 ως Julie Main Woman Leader. Ως E-RYT© 500, YACEP© ανέπτυξε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό μοντέλο Yoga, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πορεία τους σε αυτή την πρακτική.
Instructor icon
Lori Lowell
Ο Jeremy, μέσα από την εμπειρία των 30 ετών στο χώρο του fitness και της yoga, έχει αναπτύξει μία αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας. Ως οδοντίατρος, έχει εισάγει τη λεπτομερή φροντίδα αυτού του επαγγέλματος, στην πρακτική διδασκαλίας της yoga. Είναι E-RYT© 500, YACEP© instructor και συνιδρυτής της Drishti Beats και διδάσκει yoga με έναν τρόπο που ο ασκούμενος να καταλαβαίνει πλήρως την θέση του σώματός του αλλά και τις αναπνοές του.
Instructor icon
Jeremy Lowell

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

To σεμινάριο RYS® 200 Hour Yoga Teacher Training απευθύνεται σε όσους απασχολούνται ήδη επαγγελματικά στον χώρο της άσκησης, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τώρα το ταξίδι της διδασκαλίας μέσω της Yoga.  Η Drishtibeats είναι η 1η εταιρία παγκοσμίως που παρέχει μέσω Online πλατφόρμας τις επίσημες εκπαιδεύσεις ”RYS® 200-Hour Yoga Teacher Training” και ”RYS® 300-Hour Yoga Teacher Training”. H MP Balatsinos είναι η αποκλειστική αντισπρόσωπος της Drishtibeats στην Ελλάδα.

Εξετάσεις

Προϋποθέσεις επιτυχούς ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης:

• παρακολούθηση όλων των ενοτήτων της εκπαίδευσης
• επιτυχής ολοκλήρωση των εργασιών, τις οποίες ορίζει ένας από τους Μέντορες της Dishtribeats για τον κάθε μαθητή

Εκπαιδευτικό Υλικό

Παρέχεται όλο το ηλεκτρονικό βιβλίο της Dishtribeats Yoga 200-Hour Student eBook

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Με την απόκτηση του διπλώματος μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στη Yoga Alliance USA που σας δίνει το δικαίωμα να διδάξετε σε όλα τα μέρη του κόσμου με τον τίτλο του 200RYT® (registered yoga teacher).

Seminar icon
* Το σεμινάριο είναι αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού
του Υπουργείου Παιδείας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS