431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

Σεμινάριο ποδηλασίας εσωτερικού χώρου Cardio Cycling Instructor.

MP Cardio Cycling Instructor® seminar banner by MPBalatsinos

Σεμινάριο ποδηλασίας εσωτερικού χώρου Cardio Cycling Instructor.

LIVE-ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
8 ώρες | 1 ημέρα
MP Balatsinos
On Demand
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

Tο σεμινάριο Cardio Cycling Instructor σας δίνει όλη την εξειδικευμένη γνώση για τη δημιουργία προγράμματος άσκησης με στατικά ποδήλατα σε εσωτερικό χώρο.

To cardio cycling είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγραμμάτα που τα δίνει όλα… επί τροχών. 

Δεν πρόκειται για ένα απλό πρόγραμμα άσκησης με στατικά ποδήλατα σε εσωτερικό χώρο. Το cardio cycling είναι μια επιλογή άθλησης μέτριας έως υψηλής έντασης που τα πολλά και άμεσα οφέλη της -καύση λίπους, βελτίωση φυσικής κατάστασης, αερόβιας ικανότητας και αντοχής, ελεγχόμενη προπόνηση- αλλά και το γεγονός ότι μπορούν να συμμετέχουν όλοι, την έχουν φέρει στην κορυφή των επιλογών πολλών γυμναστηρίων.

Το ότι είναι δημοφιλές, καθώς και το ότι απαιτείται η καθοδήγηση εξειδικευμένου instructor, κάνει το σεμινάριο με την εξειδικευμένη γνώση και πιστοποίηση που παρέχει, απαραίτητο.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου:

 • Το ποδήλατο, ρυθμίσεις, συμβουλές ασφαλείας
 • Παπούτσια ποδηλασίας, καταλληλότητα και ρυθμίσεις
 • Οι θέσεις των χεριών
 • Περιγραφή των βασικών τεχνικών
 • Περιγραφή εξιδεικευμένων τεχνικών
 • Η ανατομία της ποδηλασίας
 • Η φυσιολογία της ποδηλασίας
 • Η βιομηχανική της ποδηλασίας
 • Προθέρμανση – Αποθεραπεία – Διατάσεις
 • Πρακτικό μάθημα

Το σεμινάριο διατίθεται πλέον και με το ευέλικτο On Demand σύστημα παρακολούθησης. Κατόπιν εγγραφής αποκτάτε άμεση πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό και τα videos του σεμιναρίου. 

Για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη και άρτια εκπαίδευση στη διδασκαλία ομαδικών μαθημάτων, σας δίνεται η δυνατότητα να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση Group Exercise Trainer όπου θα διδαχθείτε τα εξής προγράμματα: Cross Training, Circuit Training, Abs & Hips, Total Body, Functional Training, Bootcamp, Interval, Plyometrics, Stretching και Ορθοσωμική

 

Ο εισηγητής του σεμιναρίου:

Γεννημένος στο Μόναχο της Γερμανίας το 1984, έζησε εκεί τα πρώτα χρόνια της ζωής του και επέστρεψε σε νεαρή ηλικία στην Ελλάδα. Πέρασε από διάφορα αθλήματα όπως κολύμβηση στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και Basket στον Μακεδονικό μέχρι που τον κέρδισε η κωπηλασία όπου και κατέκτησε αρκετές Πανελλήνιες νίκες. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκτοτε έχει εργαστεί σε κάποια από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της πόλης ως fitness και group instructor καθώς και personal trainer με ειδίκευση στο functional, bodyweight training και women fat loss.

Έχει πιστοποίηση στη συνταγογράφηση άσκησης σε άτομα με χρόνιες παθήσεις καθώς και αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και τραυματισμών. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα sites καθώς και στο περιοδικό της πανελλήνιας εταιρείας για τη σκλήρυνση κατά πλάκας.
Instructor icon
Ζαρίκος Χαρίδημος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

 • Φοιτητές ΣΕΦΑΑ
 • Απόφοιτους ΣΕΦΑΑ
 • Απόφοιτους ΙΕΚ
 • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών FITNESS
 • Σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τα οφέλη του indoor cycling

Εξετάσεις

Το σεμινάριο δεν περιλαμβάνει εξετάσεις.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Ο κάθε συμμετέχοντας με την εγγραφή του αποκτά προσωπικό λογαριασμό στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Ε-Studies της MP Balatsinos, μέσα από την οποία έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αποστέλλεται στον σπουδαστή βεβαίωση παρακολούθησης σε pdf ηλεκτρονικό αρχείο.

Seminar icon

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS
Enable Notifications OK No thanks