431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

Λίγα λόγια
για εμάς

Φωτογραφία του Μιχάλη Μπαλατσινού - Founder και Managing Editor της MP Balatsinos Fitness

Η MP Βalatsinos δημιουργήθηκε το 2006 από τον Μιχάλη Μπαλατσινό με ένα συγκεκριμένο όραμα. Να αποτελέσει την 1η εταιρεία στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, που θα προσεγγίσει την εκπαίδευση στον τομέα της άσκησης και της υγείας με την πιο σύγχρονη οπτική. Η συνεχής εξέλιξη και ενημέρωση των σεμιναρίων της σχολής όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και οι συνεργασίες της με καταξιωμένους επαγγελματίες από ολόκληρο τον κόσμο, κατατάσσουν τα σεμινάριά της ως τα πιο δημοφιλή.

Από το 2008 η MP Balatsinos Fitness Courses, με τη συνεργασία κορυφαίας ομάδας γυμναστών, ιατρών και άλλων επιστημόνων διοργανώνει σεμινάρια κατάρτισης των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ (Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) αλλά και όσων επιθυμούν να έχουν μια εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη γνώση σε αντικείμενα του Fitness όπως το Group Training, το Personal Training, το Pilates και η Yoga.

To 2015 η MP Balatsinos απέκτησε μορφή Νομικού Προσώπου ξεκινώντας τη διαχείριση και λειτουργία υφιστάμενων επιχειρήσεων άθλησης και well-being.  Η MP Balatsinos έχει καταφέρει, μετά από 11 χρόνια λειτουργίας και παρουσίας της στην πόλη της Θεσσαλονίκης, να αποκτήσει την ταυτότητα της σχολής fitness με τα περισσότερα και πιο ευέλικτα τμήματα εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα.

Η συνεργασία και η υποστήριξη που προσφέρει στα γυμναστήρια πανελλαδικά μέσω της κατάρτισης των στελεχών τους, η διεξαγωγή των σεμιναρίων της σε ιδιόκτητους αδειοδοτημένους από το Υπουργείο Παιδείας χώρους στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε επιλεγμένα γυμναστήρια και ξενοδοχεία,  έχει δώσει το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού της.

Συνεργασίες που συνεχώς διευρύνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σταθερότητα και συνέπεια στη λειτουργία της, το μεγαλύτερο πανελλάδικό δίκτυο συνεργατών γυμναστηριούχων και γυμναστών αλλά και η ποιότητα και το επιστημονικό κύρος των ανθρώπων που την απαρτίζουν, έχουν καταστήσει την MP Balatsinos ως κορυφαία επιλογή. Είναι εξάλλου και η πρώτη σχολή στην Ελλάδα που απέκτησε αδειοδοτημένες εκπαιδευτικές δομές από τον Εθνικό φορέα πιστοποίησης προσόντων Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π το 2014.

Τμήματα

Πάνω από 60 διαφορετικά τμήματα εκπαίδευσης το χρόνο.

Διδακτικές ώρες

Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες το χρόνο.

Κλειστά τμήματα

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων ανά τμήμα.

Συνεργασίες με τους καλύτερους

Σταθερή συνεργασία με τους καλύτερους σεμιναριακούς χώρους στην Ελλάδα.

Διεθνείς συνεργασίες

Διεθνείς συνεργασίες που συνεχώς ανανεώνονται και διευρύνονται με στόχο την αναγνώριση των σεμιναρίων της MP Fitness Courses® σε όλο τον κόσμο!

Κε. Δι. Βι. Μ1

Από το 2014 η Mp Balatsinos αποτελεί την 1η σχολή επιμορφωτικών σεμιναρίων fitness στην Ελλάδα που αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας | Αρ. Αδείας 2101572.

Συμβουλευτική

Συμβουλευτική και επιχειρηματικά πλάνα για νεοσύστατες και όχι μόνο επιχειρήσεις (γυμναστήρια, studios, χώροι spa).

Management

Η λειτουργία της MP Balatsinos Μονοπρόσωπης ΙΚΕ μπορεί επίσης να αναλάβει το management υφιστάμενων επιχειρήσεων με στόχο την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους.

Εικόνες αντί
λέξεων.

Enable Notifications OK No thanks