431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

Δύο από τους δυνατούς πυλώνες διάκρισης της MP Balatsinos στον χώρο της εκπαίδευσης είναι τόσο το γεγονός ότι διαθέτει την µεγαλύτερη γκάµα σεµιναρίων Fitness, όσο και το ότι είναι στελεχωμένη από την πληρέστερη οµάδα συνεργατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μερικά από τα µεγαλύτερα ονόµατα του χώρου -TRX, Les Mills, LEBERT Fitness- αποτελούν στρατηγικούς συνεργάτες µας.

Αναγνώριση σε Ελλάδα και εξωτερικό

Από το 2014 αποτελεί την πρώτη σχολή Fitness στην Ελλάδα που αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και απέκτησε άδεια λειτουργίας Eκπαιδευτικού Φορέα με επίσημη και διαπιστευμένη έδρα λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη.

H MP BALATSINOS FITNESS Kε.Δι.Βι.Μ1 είναι διαπιστευμένη και από τον Οργανισμό EuropeΑctive, τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό οργανισμό, που εκπροσωπεί το σύνολο του τομέα της υγείας και του Fitness στη Ευρώπη και έχει έδρα στις Βρυξέλλες. Η ιδέα της βελτίωσης των παρόχων επαγγελματικής κατάρτισης και πρακτικής (VET) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στη διακήρυξη της Κοπεγχάγης το 2002. CERTIFICATE OF ACCREDITATION

Ποιοτική εκπαίδευση και επαγγελματισμός

Απώτερος σκοπός, είναι η βελτίωση της συνέπειας και της ποιότητας στην εκπαίδευση που προσφέρεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από τους κατά τόπους εκπαιδευτικούς παρόχους fitness. Έτσι, διασφαλίζεται η επαρκής κατάρτιση των επαγγελματιών γυμναστών, αλλά και η υγεία και τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους.

Σε ατομικό επίπεδο οι ικανοί επαγγελματίες γυμναστές και απόφοιτοι των εκπαιδευτικών παρόχων, (όπως της MP BALATSINOS FITNESS) αναγνωρίζονται από το Ευρωπαϊκό μητρώο επαγγελματιών γυμναστών (EREPS). Eγγραφή στο μητρώο σημαίνει ότι ο επαγγελματίας γυμναστής πληροί τις ελάχιστες συμφωνηθείσες προβλεπόμενες προδιαγραφές της καλής πρακτικής, και αποδέχεται των Κώδικα Ηθικής Πρακτικής. Επίσης δεσμεύεται να ανεβάσει τις δεξιότητες του μέσω μιας διαδικασίας προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

 

 

Enable Notifications OK No thanks