431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: Στο χώρο του Fitness η διαρκής εκπαίδευση είναι ο δρόμος για την επιτυχία! Τρόποι και προτάσεις για να την κατακτήσετε!

Στο χώρο του Fitness η διαρκής εκπαίδευση είναι ο δρόμος για την επιτυχία! Τρόποι και προτάσεις για να την κατακτήσετε!

Η διαρκής επιμόρφωση στο Fitness μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένη. Ο ανταγωνισμός μεταξύ διεθνών αλλά και εγχώριων εκπαιδευτικών οργανισμών στον κλάδο του fitness καθώς και οι διαρκείς εξελίξεις και νέες τάσεις, είναι λογικό να σας δημιουργούν μια σύγχυση ως προς τις επιλογές σας. Υπάρχουν τρόποι να ξεδιαλύνετε αυτή τη σύγχυση.

3 Παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή για την περαιτέρω κατάρτιση και εξειδίκευσή σας.

1. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι. Γιατί επιλέγετε ένα συγκεκριμένο μάθημα ή σεμινάριο και που θα το χρησιμοποιήσετε;

2. Το κοινό που απευθύνεστε. Ποιες κατηγορίες ασκούμενων και πελατών θα επωφεληθούν από τις δεξιότητες ή τις γνώσεις που θα αποκτήσετε; Είναι αρκετοί; Είναι αυτό το Target group με το οποίο θέλετε να συνεργαστείτε;

3. Το ενδιαφέροντά σας. Απολαμβάνετε να μαθαίνετε για το συγκεκριμένο αντικείμενο;

Αν απαντήσετε με ειλικρίνεια σε αυτά τα ερωτήματα, στην ουσία θα αναλύσετε αυτούς τους παράγοντες και θα μπορέσετε να λάβετε σωστές αποφάσεις με βάση τους στόχους της καριέρας σας.

Το βασικό είναι να είστε πρόθυμοι να συνεχίσετε να μαθαίνετε και να εξελίσσεστε. Οι προτάσεις για την κατάρτισή σας με βάση τη ζήτηση και την προσφορά στην αγορά εργασίας είναι αρκετές.

Personal Trainer Basic Course

 Αν θέλετε να είστε ένας επιτυχημένος personal trainer, πέρα από τη διάθεση χρειάζεστε και την άρτια κατάρτιση. Θα διδαχτείτε όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την αποτελεσματική και ασφαλή προπόνηση των μελών ενός γυμναστηρίου ή οποιουδήποτε χώρου Fitness αλλά και για την εξατομικευμένη προπόνηση.
Αποκτώντας το δίπλωμα του personal trainer, θα είστε σε θέση να αναλάβετε έναν αθλούμενο οποιουδήποτε επιπέδου. Θα μπορείτε να τον καθοδηγήσετε ώστε να πετύχει τους στόχους του, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Personal Trainer Advanced Course

 Μέσα από την εκπαίδευση του Advanced Personal Trainer, θα αποκτήσετε τις γνώσεις ώστε να μπορείτε να προπονήσετε και να συμβουλεύσετε ασκούμενους που αντιμετωπίζουν χρόνιες παθήσεις υγείας ή κινδυνεύουν να τις εκδηλώσουν λόγω του τρόπου ζωής τους. Απαραίτητο κομμάτι του ρόλου σας αποτελεί η επικοινωνία με γιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας. Μόνο κατανοώντας άριστα τους ιατρικούς όρους και τις σχετικές παραμέτρους θα είστε σε θέση να αξιολογήσετε τις επιλογές που προσφέρονται για την θεραπεία κάθε ασκούμενου. Μια επαγγελματική προσέγγιση για την ευεξία των πελατών πρέπει να είναι ολιστική και επιστημονική. Ένας Advanced Personal Trainer είναι απαραίτητο να γνωρίζει όσο το δυνατόν καλύτερα την παθολογία των μη μεταδιδόμενων νοσημάτων (NCD). Τα μη μεταδιδόμενα νοσήματα είναι η κύρια αιτία θανάτου στην Ευρώπη και η άσκηση αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά φάρμακα καταπολέμησής τους.

Group Exercise Trainer Courses

 Εάν στόχος σας είναι να καθοδηγήσετε μικρά και μεγάλα τμήματα ασκούμενων, τότε αυτό το σεμινάριο θα σας παρέχει την πιο ολοκληρωμένη γνώση. Από τις βασικές αρχές των ομαδικών προγραμμάτων, τη μουσική κατανόηση, την ένταση και τα μέτρα, μέχρι τη δομή και τις μεθόδους διδασκαλίας ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου ομαδικού προγράμματος, ολοκληρώνοντας τη συγκεκριμένη εκπαίδευση θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε στις αίθουσες των γυμναστηρίων. Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα ομαδικό πρόγραμμα άσκησης με ή χωρίς αντιστάσεις, που θα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των ασκούμενών σας.

Pilates Mat Teacher Course

 Θα γνωρίσετε τη μέθοδο Pilates μέσα από ένα σεμινάριο που θα σας μυήσει στις αρχές και στη διδακτική της μεθόδου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης όπου σαν μελλοντικοί instructors, μαθαίνοντας τις βασικες αρχές και παραδοσιακές τεχνικές του Pilates, θα εξελίξετε τις γνώσεις και τις τεχνικές σας με επιρροές από τις διεθνείς τάσεις του σύγχρονου Pilates καθώς και από τη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία. Το συγκεκριμένο σεμινάριο θεωρείται ένα πολύ βασικό εργαλείο και από τις πιο σημαντικές εκπαιδεύσεις για κάθε επαγγελματία της άσκησης αλλά και για όσους ασχολούνται ενεργά με το Fitness.

Η διαρκής επιμόρφωση στο Fitness είναι σίγουρα το κλειδί για την επιτυχία. Μην τα παρατήσετε ποτέ!

– MP Balatsinos Team –

Enable Notifications OK No thanks