431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: Δοκιμάσατε το Personal Training;

Δοκιμάσατε το Personal Training;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, δημιουργεί νέες ανάγκες περιορίζοντας σημαντικά τον χρόνο που αφιερώνετε στον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση.

Δοκιμάσατε το Personal Training;

1. Θα αποκτήσετε εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής.

Οι ανάγκες όπως και οι προτιμήσεις στη γυμναστική ποικίλουν και αυτό δεν επιλύεται πάντα με την ομαδική άσκηση. Φανταστείτε ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στη φυσική σας κατάσταση και στους στόχους που έχετε θέσει εσείς αποκλειστικά. Επίσης, μόνοι σας μπορεί να δουλέψετε υπερβολικά μια μεμονωμένη μυϊκή ομάδα. O Personal Trainer θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μια πιο ολοκληρωμένη προπόνηση βελτιώνοντας τη συνολική υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

2. Θα αποκτήσετε κίνητρο και συνέπεια.

Όλοι χρειάζονται κάποιον να τους παρακινεί. Ειδικά σε ό,τι αφορά στην άσκηση, η ενθάρρυνση και η καθοδήγηση είναι αναγκαίες παράμετροι. Ο προσωπικός σας προπονητής θα προγραμματίσει το κατάλληλο σχέδιο δράσης και θα το βάλει σε εφαρμογή. Η επίβλεψη και η εποπτεία, ίσως για κάποιους είναι ο μοναδικός τρόπος να είναι συνεπείς. Στο Personal Training δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες. Επίσης, δε θα ακυρώσετε εύκολα την προπόνησή σας όταν κάποιος σας περιμένει. Εκτός των άλλων, δεν είναι και ευγενικό.

3. Θα γυμναστείτε με ασφάλεια.

Η ασφαλής γυμναστική, ίσως είναι και ο πιο σημαντικός λόγος να ξεκινήσει κανείς το Personal Training. Η σωστή μεθοδολογία και χρήση των οργάνων, κρίνουν και τα αποτελέσματα της άσκησης. Η αποφυγή τραυματισμών και καταπόνησης του σώματος σας είναι σημαντική. Ακόμα και σε έμπειρους ασκούμενους, ο προσωπικός γυμναστής έχει να προσφέρει πολλά.

4. Θα έχετε ευέλικτο πρόγραμμα και κερδισμένο χρόνο.

Η δυνατότητα να γυμνάζεστε στο χώρο σας και μάλιστα με την φροντίδα ειδικού, είναι πλέον μια προσιτή πολυτέλεια. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας, καθώς στο επίκεντρο, πλέον, θα είστε εσείς. Έτσι κερδίζετε χρόνο και ακολουθείτε τους στόχους που έχετε θέσει με μεγαλύτερη προσήλωση. Θα φτάνετε σίγουρα στο επιθυμητό αποτέλεσμα πιο σύντομα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

Επιλέξτε προσεκτικά τον Personal Trainer που σας ταιριάζει, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας.

Καλή προπόνηση!

Βιβλιογραφία

1. Steven R. McClaran The Effectiveness of Personal Training on Changing Attitudes Towards Physical Activity, 2003, J Sports Sci Med.

2. Marcus B. H., Emmons K. M., Simkin-Silverman L.R., Linnan L.A., Taylor E.R., Bock B.C., Roberts M.B., Rossi J.S., Abrams D.B. (1998). Evaluation of motivationally tailored vs. standard self-help physical activity interventions at the workplace. American Journal of Health Promotion 12(4), 246-253.

 

Enable Notifications OK No thanks