431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

Σεμινάριο για την άσκηση σε παιδιά και εφήβους

MP Youth Fitness Seminar® seminar banner by MPBalatsinos

Σεμινάριο για την άσκηση σε παιδιά και εφήβους

LIVE-ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
6 ώρες | 1 ημέρα
MP Balatsinos
On Demand
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

Εξειδικευμένο σεμινάριο για την άσκηση σε παιδιά και εφήβους.

Από γυμναστήρια μέχρι αθλητικούς συλλόγους και σχολεία, οι επαγγελματίες της άσκησης που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με αυτόν τον κλάδο οφείλουν να έχουν την καλύτερη δυνατή κατάρτιση. Για την άσκηση σε παιδιά και εφήβους κρίνεται απαραίτητη η προσαρμογή των προγραμμάτων άσκησης και της προσέγγισης του προπονητή.

Στο σεμινάριο αυτό διδάσκεται ο σχεδιασμός ασφαλών και διασκεδαστικών προγραμμάτων άσκησης για παιδιά και εφήβους, σύμφωνα με την φυσιολογία, την ανατομία και τις αρχές προσαρμογής αυτού του πληθυσμού.

Αναλύονται σε βάθος τα ανταγωνιστικά παιχνίδια και οι δραστηριότητες, τα οποία είναι σύμφωνα με τις δεξιότητες του κάθε παιδιού και συνάδουν με την ψυχολογία του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Επίσης, διδάσκεται ο σχεδιασμός προπονήσεων για παιδιά με βάση τα αθλήματα και τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν και αναλύονται οι διατροφικές ανάγκες των παιδιών σε σύγκριση με τους ενήλικες.

Θα διδαχθούν ο σχεδιασμός προγραμμάτων με στόχο την βελτίωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας και της συνολικής υγείας, μειώνοντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο παιδικής παχυσαρκίας και καρδιαγγειακών παθήσεων. Τέλος, θα προσδιοριστούν τα επίπεδα αντοχής των παιδιών με ασφαλείς πάντα τρόπους.

Το σεμινάριο για την γυμναστική στις μικρές ηλικίες περιλαμβάνει τις ενότητες:

 • Σχεδιασμός προγραμμάτων γυμναστικής
 • Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης
 • Φυσιολογία και ανατομία των παιδιών
 • Αρχές προσαρμογής
 • Προγράμματα με παιγνιώδη μορφή
 • Παιδική και εφηβική ψυχολογία
 • Παιδική παχυσαρκία και αντιμετώπιση

 

Παρακολουθήστε την εκπαίδευση Online ή και On Demand με τον δικό σας ρυθμό.

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου:

Η Ιωάννα Πασπάλα είναι Καθηγήτρια Φ.Α. του Α.Π.Θ. – Διατροφολόγος, κάτοχος M.Sc. στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία – Φυσική Δραστηριότητα για Ειδικούς Πληθυσμούς και Διδάκτωρ Σ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ στη Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα Ζωής με γνωστικό αντικείμενο την αντιμετώπιση της Υπερβαρίας / Παχυσαρκίας μέσω της Άσκησης και της Διατροφής. Ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της Αθλητικής Διατροφής για τη Μεγιστοποίηση της Απόδοσης μέσω του I.S.S.N.(International Society of Sport Nutrition). Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στο γνωστικό αντικείμενο της Κλινικής Διατροφής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Instructor icon
Πασπάλα Ιωάννα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

 • Φοιτητές ΣΕΦΑΑ
 • Απόφοιτους ΣΕΦΑΑ
 • Απόφοιτους ιδιωτικών σχολών fitness
 • Απόφοιτους ΙΕΚ
 • Φυσικοθεραπευτές
 • Προπονητές αθλημάτων
 • Personal Trainers

Εξετάσεις

Δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Ο κάθε συμμετέχοντας με την εγγραφή του αποκτά προσωπικό λογαριασμό στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Ε-Studies της MP Balatsinos, μέσα από την οποία έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αποστέλλεται στον σπουδαστή βεβαίωση παρακολούθησης σε pdf ηλεκτρονικό αρχείο.

Seminar icon

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS
Enable Notifications OK No thanks