431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

MP Female Body Training Seminar®

MP Female Body Training Seminar® seminar banner by MPBalatsinos

MP Female Body Training Seminar®

LIVE-ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
5 ώρες | 1 ημέρα
MP Balatsinos
Οn Demand
Έναρξη
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

Το σεμινάριο Female Body Training εστιάζει στις διαφοροποιήσεις της προπόνησης στο γυναικείο σώμα.

Όλο και περισσότερες γυναίκες επιθυμούν ένα όμορφα γυμνασμένο σώμα με αποτέλεσμα να στρέφονται στη γυμναστική. Τι είδους γυμναστική πρέπει, όμως, να κάνουν; Είναι ίδια η άσκηση σε όλες τις ηλικίες, τι γίνεται με την εμμηνόπαυση, τι είναι κυτταρίτιδα και τι η γωνία Q;

Στο σεμινάριο Female Body Training θα αναλυθούν σημαντικά θέματα όπως η διαφοροποίηση των αναγκών τους, η φυσιολογία του γυναικείου σώματος, ο σκελετός και η σωματική σύσταση. Επίσης, θα αναλυθούν οι γλουτιαίοι μύες με έμφαση στον ρόλο που παίζουν και τον ειδικό τρόπο εκγύμνασής τους. Μπορείτε να συνδυάσετε το σεμινάριο αυτό με το, επίσης, εξειδικευμένο σεμινάριο της μυικής υπερτροφίας και να διευρύνετε περισσότερο τις γνώσεις σας επάνω στον προγραμματισμό ενός ασκησιολογίου.

Οι ενότητες που θα αναλυθούν στο σεμινάριο είναι οι εξής:

 1. Ανατομία του γυναικείου σώματος
 2. Φυσιολογία
 3. Κινησιολογία
 4. Μυϊκές ανισορροπίες
 5. Βασικές αρχές υπερτροφίας
 6. Τρόποι εκγύμνασης
 7. Συχνότητα εκγύμνασης
 8. Ασκησιολόγιο

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί εργαλείο για κάθε επαγγελματία της άσκησης που θέλει να ασχοληθεί με την εκγύμναση του γυναικείου σώματος και να βελτιώσει σημαντικά τα αποτελέσματα της προπόνησης ή ακόμη και σε ερασιτέχνες ασκούμενους που θέλουν να αποκτήσουν καλύτερη αντίληψη σχετικά με την προπόνησή τους.

 

Παρακολουθήστε την εκπαίδευση Online ή και On Demand με τον δικό σας ρυθμό.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου:

Instructor icon
haridimos_zarikos

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

 • Φοιτητές ΣΕΦΑΑ
 • Απόφοιτους ΣΕΦΑΑ
 • Απόφοιτους ΙΕΚ
 • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών FITNESS
 • Διατροφολόγους – Διαιτολόγους
 • Και σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για τη διατροφή στον τομέα της άθλησης.

Εξετάσεις

Δεν απαιτούνται εξετάσεις.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Ο κάθε συμμετέχοντας με την εγγραφή του αποκτά προσωπικό λογαριασμό στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Ε-Studies της MP Balatsinos, μέσα από την οποία έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά το πέρας του σεμιναρίου αποστέλλεται στον συμμετέχοντα βεβαίωση παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή.

Seminar icon

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS
Enable Notifications OK No thanks