431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

Σεμινάριο για προχορογραφημένα προγράμματα με μπάρες.

MP Bars On Music Instructor® seminar banner by MPBalatsinos

Σεμινάριο για προχορογραφημένα προγράμματα με μπάρες.

LIVE-ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
8 ώρες | 1 ημέρα
ΜP Balatsinos
To Be Announced
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

Το MP Bars On Music Instructor® είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα ενδυνάμωσης όλων των μυϊκών ομάδων του σώματος, σχεδιασμένο επάνω στη μουσική, με τη χρήση της μπάρας, των αλτήρων και του βάρους του σώματος.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για ομαδικό μάθημα με μπάρες. Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο στη δομή προχορογραφημένων προγραμμάτων, τον ιδανικό συνδυασμό άσκησης και έμπνευσης που θα ενθουσιάσει τους ασκούμενούς σας! Με εργαλεία τη μουσική, τη μπάρα, τους αλτήρες ή το βάρος του σώματος κάθε ασκούμενου, το MP Bars On Music Instructor® θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο uplifting και πρωτότυπα προγράμματα.

Η μουσική δίνει τον ρυθμό, η άσκηση δίνει το αποτέλεσμα.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ενότητες που αφορούν το σεμινάριο για ομαδικό μάθημα με μπάρες:

 1. Φιλοσοφία, στόχοι και δομή προγράμματος
 2. Παρουσίαση – Εκμάθηση σωστής τεχνικής ασκήσεων ανά μυϊκή ομάδα και πιθανά λάθη
 3. Ο ρόλος της μουσικής και ο σχεδιασμός του προγράμματος πάνω σε αυτήν (μουσική κατανόηση, ρυθμός, δομή τραγουδιού, μουσική επιλογή, μουσικές γέφυρες, διάρκεια και ταχύτητα τραγουδιού ανά άσκηση)
 4. Εξέλιξη των βασικών θέσεων και δημιουργία συνδυαστικών και functional ασκήσεων
 5. Χρήση πλειομετρικών και functional ασκήσεων σε ένα μάθημα που απευθύνεται σε όλους
 6. Παραλλαγές ασκήσεων με βάση το επίπεδο και τις πιθανές παθήσεις του ασκούμενου
 7. Αποφυγή συγκεκριμένων ασκήσεων-κινήσεων
 8. Παρουσίαση και παράδοση στους σπουδαστές ολοκληρωμένου μαθήματος Bars on Music

 

Εισηγητής:

Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Απόφοιτος ιδιωτικής σχολής με δίπλωμα στο Aerobic & Step Specialist καθώς και στο Personal Training. Ιδιοκτήτης γυμναστηρίων και υπεύθυνος οργάνωσης στον τομέα των Group Classes - Βασικός Καθηγητής P.T & G.T.
Instructor icon
Καμήτσιος Μαργαρίτης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

 • Απόφοιτους του MP Group Exercise Trainer
 • Σε όσους ήδη διδάσκουν ομαδικά προγράμματα σε αίθουσες γυμναστηρίων
 • Φοιτητές/Απόφοιτους ΣΕΦΑΑ
 • Απόφοιτους ΙΕΚ
 • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών FITNESS

Εξετάσεις

Δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Ο κάθε συμμετέχων με την εγγραφή του αποκτά προσωπικό λογαριασμό στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Ε-Studies της MP Balatsinos, μέσα από την οποία έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου. Παρέχεται η πρώτη χορογραφία (ασκησιολόγιο και μουσική), καθώς και το εγχειρίδιο του σεμιναρίου.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αποστέλλεται στον σπουδαστή βεβαίωση παρακολούθησης σε pdf ηλεκτρονικό αρχείο.

Seminar icon

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS
Enable Notifications OK No thanks