431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

RYS® 300 Hour Advanced Yoga Teacher Training

RYS® 300 Hour Advanced Yoga Teacher Training seminar banner by MPBalatsinos

RYS® 300 Hour Advanced Yoga Teacher Training

LIVE-ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
300 | On Demand
Global
On Demand
English Γλώσσα Διεξαγωγής

RYS® 300 Advanced Training (On Demand)

Βυθιστείτε σε ένα πολύχρωμο, πνευματώδες, έξυπνο πρόγραμμα 300 ωρών μέσα από μια συναρπαστική αφήγηση. Η πρόοδος στο πλαίσιο της κοινής σας διαδρομής με τους δασκάλους της Drishti Beats αφορά τόσο την εμβάθυνση της δικής σας πρακτικής όσο και τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας με σκοπό να διδάξετε και να ενθαρρύνετε τους γύρω σας. Θα αφιερωθεί μεγάλο μέρος  της εκπαίδευσης στη διεύρυνση των γνώσεών σας σχετικά με τις στάσεις (asanas) της γιόγκα. Παράλληλα θα δοθεί έμφαση στα βασικά στοιχεία ενός προχωρημένου μαθήματος.

Η εξατομικευμένη φύση της εκπαίδευσης θα σας δώσει την ευκαιρία για εις βάθος γνώση και εξέλιξη, πάντα με την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων. Μέσα από το πρόγραμμα 300 ωρών  θα  παροτρυνθείτε  να εκφράσετε τη δικής σας δημιουργικότητα και διαίσθηση καθώς και το αυθεντικό προσωπικό σας στυλ.

Μια καινούργια μέρα για τη Yoga.

«Το περιεχόμενο είναι καλά δομημένο, ο ιστότοπος είναι προσεκτικά σχεδιασμένος και τα βίντεο είναι γυρισμένα με πολύ προσοχή και επαγγελματισμό. Όλα δένουν μεταξύ τους λογικά, αντανακλώντας τη φροντίδα και τον ενθουσιασμό των δημιουργών πίσω από αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχω λόγια!» Ross Wirtanen, απόφοιτος Drishti Beats, Αύγουστος 2020

Μέσω του προγράμματος της Drishti Beats, θα πάτε παρακάτω στη διαδρομή σας ως δάσκαλος γιόγκα. Θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας, θα εμβαθύνετε στην κατανόηση των θεμελιωδών εννοιών της γιόγκα και θα δημιουργήσετε μια βιώσιμη και ανταποδοτική προσωπική πορεία ως έμπειρος δάσκαλος γιόγκα (RYT© 500).

Για να μάθετε περισσότερα, δείτε τις παρακάτω εκπαιδευτικές κατηγορίες ↓

Τεχνικές εκπαίδευσης και πρακτική

-Τι διαφοροποιεί μια φυσική στάση από μια στάση γιόγκα; Πολλές από τις στάσεις που κάνουμε στη γιόγκα εκτελούνται με τέτοιο τρόπο που δεν ενεργοποιούν το πνευματικό επίπεδο. Για να θεωρηθεί μια στάση asana, πρέπει να είναι ισορροπημένη, χαλαρή και να εκτελείται με ήσυχη συνείδηση σε συνδυασμό με την αναπνοή και τη βαθιά συνειδητοποίηση. Μια asana δεν απαιτεί η στάση γιόγκα που εκτελείται να είναι τέλεια. Αντιθέτως, υποστηρίζει ότι η προσέγγισή σας στην πρακτική είναι αυτό που μετράει (Sutra 2.46).

-Αναλυτικό πρόγραμμα του τρόπου διδασκαλίας και εξάσκησης των παραδοσιακών τεχνικών γιόγκα, καθώς και καθοδηγούμενη πρακτική των ίδιων των τεχνικών.

-Διαλογισμός. Θα μάθετε διάφορες τεχνικές διαλογισμού και θα κάνετε την πρακτική μια καθημερινή σας συνήθεια.

-Pranayama. Θα εξασκηθείτε σε διαφορετικές τεχνικές αναπνοής. Θα γνωρίσετε την επιστήμη της γιόγκα για τον έλεγχο και τη διαχείριση αναπνευστικών μοτίβων. Θα μάθετε για την πηγή της αναπνοής, τις διάφορες μορφές προηγμένων τεχνικών αναπνοής καθώς και πώς να τις διδάξετε. Μια σωστή pranayama παρέχει ηρεμία και επιτρέπει τη συγκέντρωση και τη διαύγεια.

-Η αγιουρβεδική πρακτική και τα πέντε βασικά στοιχεία του σύμπαντος: διάστημα, αέρας, φωτιά, νερό και γη, καθώς και το πιο ισχυρό από τα τρία doshas – Vata Dosha.

 

Μεθοδολογία διδασκαλίας

-Εδω θα βρείτε την αυθεντική φωνή σας. Η καθηγητές θα σας βοηθήσουν να γίνετε ικανότερος δάσκαλος, εκπαιδευτής και εμπνευσμένος μέντορας γιόγκα. Θα μάθετε διαφορετικές τεχνικές εκπαίδευσης, ώστε να διασφαλίσετε επιτυχημένες εμπειρίες για κάθε μελλοντικό μαθητή σας.

-Θα διδαχθείτε δεξιότητες επικοινωνίας, όπως τη δυναμική της ομάδας, τη διαχείριση του χρόνου και τον καθορισμό προτεραιοτήτων και ορίων.
Διδασκαλία vinyasa flow. Ποια είναι τα βασικά βήματα για την αλληλουχία και την καθοδήγηση ενός προχωρημένου μαθήματος yoga vinyasa; Πώς μπορείτε να δείξετε στους μαθητές σωστούς και έξυπνους τρόπους για να εργαστούν με το σώμα τους; Ποιες στάσεις θα επιλέξουν, ποιες θα αφήσουν, πώς θα διατηρήσουν σωστή ισορροπία εντός του χρονικού πλαισίου των ασκήσεων, της αναπνοής και του διαλογισμού, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

-Αρχές παρουσίασης: Θα μάθετε πώς η αποτελεσματική παρουσίαση στην τάξη μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε έμφαση σε μια σωματική και ενεργειακή ευθυγράμμιση ή να συγκεντρωθείτε διαφορετικά για τη συγκεκριμένη στάση ή αλληλουχία.

-Θα διδαχθείτε τις αρχές παρατήρησης, υποβοήθησης και διόρθωσης.

-Θα γνωρίσετε διαφορετικά στυλ διδασκαλίας, κατευθυντήριες γραμμές διδασκαλίας και τις ιδιότητες που ξεχωρίζουν ένα δάσκαλο yoga.

-Θα μάθετε να δέχεστε αλλά και να ασκείτε κριτική.

-Τρόποι μάθησης. Θα προσδιορίσετε το κυρίαρχο στυλ σας και μάθετε πώς να διδάσκετε βάσει των μαθησιακών στυλ των άλλων.

 

Ανατομία και φυσιολογία

-Θα εξετάσετε σε βάθος την ανατομία του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβανομένης της ενεργειακής ανατομίας (τσάκρα, nadis κ.λπ.) και τη σχέση της με τις στάσεις της γιόγκα, καθώς και την εφαρμογή της στην πρακτική της γιόγκα: οφέλη, αντενδείξεις, υγιή μοτίβα κίνησης και άλλα.

-Θα κατανοήσετε καλύτερα την ανατομία γύρω από κάθε asana. Όχι μόνο θα βελτιώσει τη δική σας πρακτική, αλλά θα αποτελέσει το βασικό χαρακτηριστικό ενός δυνατού δασκάλου γιόγκα.

 

Φιλοσοφία, τρόπος ζωής και ηθικές αρχές της yoga

-Εδώ θα προχωρήσετε σε περαιτέρω και βαθύτερη μελέτη των φιλοσοφιών της γιόγκα και των παραδοσιακών κειμένων, όπως τα Yoga Sutras, Hatha Yoga Pradipika ή Bhagavad Gita, σε σχέση με αυτά που περιλάμβανε το αναλυτικό πρόγραμμα διδασκαλίας 200 ωρών της σχολής σας.

-Από που προέρχονται οι asanas; Ποιες είναι οι ιστορίες μερικών από τις πιο αναγνωρίσιμες asanas;

-Η γιόγκα ως τρόπος ζωής, όπως η αρχή της μη βίας (ahimsa), και οι έννοιες του ντάρμα και του κάρμα.

-Ηθικές αξίες για δασκάλους γιόγκα, όπως αυτές που αφορούν σχέσεις δασκάλων – μαθητών και κοινότητας.

-Θα  κατανοήσετε την αξία της διδασκαλίας της γιόγκα ως υπηρεσίας και ως τρόπου για να είστε χρήσιμοι στους άλλους μέσω της γιόγκα (seva). Μάθετε την τέχνη του πάρε-δώσε και τη σημασία της σωστής συμπεριφοράς.

-Μια βαθύτερη ματιά στη φιλοσοφία και την ιστορία της γιόγκα. Η εξέλιξη της γιόγκα από το ξεκίνημα της γιόγκα του Patanjali μέχρι σήμερα.
Οι βάσεις της σανσκριτικής γλώσσας (संस्कृत भाषा). Ταξιδέψτε στη γλώσσα της κλασικής ινδουιστικής φιλοσοφίας και των ιστορικών κειμένων του Βουδισμού και του Τζαϊνισμού. Μάθετε πως να προφέρετε τα ονόματα των στάσεων μεταδίδοντας τη δύναμη των σανσκριτικών στην τάξη σας.

-Ημερολόγιο. Θα μάθετε να κρατάτε ένα προσωπικό ημερολόγιο αυτογνωσίας μέσα από το οποίο θα παρατηρείτε τις λεπτές προκαταλήψεις και πεποιθήσεις που επηρεάζουν τη σκέψη σας. Θα μάθετε πώς να προσεγγίζετε τα θέματα με σαφήνεια ώστε να αρχίσετε να καλλιεργείτε τη δεκτικότητα.

-Οι δάσκαλοί σας θα σας καθοδηγήσουν στα μονοπάτια του διαλογισμού και αυτογνωσίας και θα βρείτε σημεία συζήτησης στις ζωντανές ομαδικές κλήσεις με την ομάδα.

-Θα μάθετε για τα τρία Gunas: Satva, Rajas, Tamas.

-Θα διδαχθείτε την Κουνταλίνι γιόγκα και την προέλευσή της.

-Θα εξετάσετε προσεκτικά το λεπτό (Subtle) σώμα: Nadis, Chakra, Prana, Vayus.

-Θα κατανοήστε τα Samadhi, Moksha (Φώτιση).

 

Πρακτική

-Θα εξασκηθείτε στη διδασκαλία διαφορετικών μορφών γιόγκα όπως θα τις συναντάτε μέσα από την εκπαίδευση.

-Θα λαμβάνετε λεπτομερείς προσωπικές παρατηρήσεις από τους μέντορες, οι οποίες θα αποθηκεύονται αυτόματα στο λογαριασμό σας για δια βίου πρόσβαση.

-Θα διδάξετε και θα παρατηρήσετε άλλους που διδάσκουν σε ζωντανές ομαδικές κλήσεις.

 

Η Yoga ως επιχείρηση

-Θα μάθετε πως να εξελίξετε την καριέρα σας ως δάσκαλος γιόγκα.

-Θα διδαχθείτε πως να οργανώσετε το δικό σας στούντιο, σχολή ή ησυχαστήριο. Πάνω από 40 βραβεία έχουν απονεμηθεί στους κορυφαίους εκπαιδευτές της Drishti Beats σε διάστημα 25 ετών ενασχόλησης με τον κλάδο της φυσικής κατάστασης και της ευεξίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μαζί με τους δασκάλους της θα μάθετε τα πάντα, από την εύρεση ενός κατάλληλου χώρου για γιόγκα έως το άνοιγμα και την κατασκευή ενός επιτυχημένου στούντιο.

-Θα μάθετε τη δεοντολογία που διέπει μια επιχείρηση γιόγκα.

-Θα μάθετε πως να αναπτύξετε το δίκτυο γνωριμιών σας με άλλους δασκάλους γιόγκα.

-Θα μάθετε τη σημασία της καθιέρωσης της επωνυμίας σας. Η καθιέρωση επωνυμίας απαιτεί την εικόνα και την ταυτότητά σας, τα λογότυπα σας, το ποιοι είστε και τι εκπροσωπείτε. Όλα αυτά σαφή και ευθυγραμμισμένα με την γιογκική σας αποστολή.

 

Ήχος και μουσική

-θα μάθετε τη δύναμη των θιβετιανών τραγουδιών, των συχνοτήτων solfeggio και της διδασκαλίας με μουσική.

-Θα μάθετε πως η μουσική μπορεί να επηρεάσει τη γιόγκα και πως να δημιουργήσετε ουσιαστικές αυθεντικές λίστες αναπαραγωγής για να βελτιώσετε την εμπειρία των μαθητών σας.

-Θα μάθετε τη σημασία του να δημιουργείτε ατμόσφαιρα, πως να παρασύρετε τους μαθητές σας σε μια μουσική περιπέτεια και να προσφέρετε μια δυνατή εμπειρία στην τάξη.

 

Επιπλέον, στους εκπαιδευόμενους προσφέρονται δύο δωρεάν μαθήματα γιόγκα: Yin Yoga Course and Restorative Yoga Course.

 

300-Hour Advanced eBook

Ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο.

Το Student eBook* (εγχειρίδιο σπουδαστών) που παρέχουμε στους εκπαιδευόμενους διευκολύνει τη μετάβαση στη σωστή σελίδα ανά πάσα στιγμή. Είτε είστε βυθισμένοι σε μία συνεδρία είτε μεταπηδάτε ανάμεσα σε πολλές. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε σημειώσεις καθώς και να τις τακτοποιήσετε, να υπογραμμίσετε και να αποθηκεύσετε σημαντικές παραγράφους και να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο γλωσσάρι της γιογκικής σας διαδρομής.

Ναι, εννοείται ότι μπορείτε να το εκτυπώσετε.
(* μπορείτε να κατεβάσετε το Student eBook σε οποιοδήποτε σύγχρονο smartphone, tablet ή e-reader)

Νυχτερινή λειτουργία

Η νυχτερινή λειτουργία διατίθεται σε κάθε ενότητα του eBook σπουδαστών. Μετατρέποντας το φόντο από άσπρο σε μαύρο κάνει το διάβασμα ευκολότερο τη νύχτα. Έτσι θα μπορείτε να χαθείτε στο Gita και στις περιπέτειες του Prince Arjuna χωρίς να κρατάτε κανέναν ξύπνιο.

 

Γνωρίστε τους μέντορες σας.

Η τριάδα που βρίσκεται πίσω από την Drishti Beats είναι η Lori Lowell, ο Jeremy Lowell και ο Asaf B. Goldfrid. Και oι τρεις έχουν κερδίσει τη φήμη ως κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου Fitness για πάνω από δύο δεκαετίες.

 

Ο Asaf B. Goldfrid είναι Βρετανο-Ισραηλινός ηθοποιός, διασώστης δύτης και καθηγητής πρώτων βοηθειών, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο του fitness. Φανατικός vegan και περιβαλλοντολόγος, ο Asaf ως RYT 500 instructor έχει παρουσιάσει εκπαιδεύσεις σε πάνω από 50 παγκόσμια συνέδρια. Ένας ακόμη τομέας του είναι το στρατηγικό μάρκετινγκ στη βιομηχανία του fitness. Οι γνώσεις του σχετικά με το branding μπορεί να δώσει στους ασκούμενους του τα πρακτικά εργαλεία ώστε να χτίσουν ένα ισχυρό και προσηλωμένο κοινό.
Instructor icon
Asaf B Goldfrid
Η Lori Lowell δραστηριοποιείται στο fitness για πάνω από 30 χρόνια. Η εμπειρία της την οδήγησε ώστε να φτιάξει μια πλατφόρμα εκπαίδευσης η οποία είναι πρωτοποριακή και δεν μοιάζει με καμία άλλη. Το 2013 επικεντρώθηκε στη Yoga ως εργαλείο βελτίωσης της σωματικής και πνευματικής υγείας. Η Lori είναι βραβευμένη από την IHRSA το 2015 ως Julie Main Woman Leader. Ως E-RYT© 500, YACEP© ανέπτυξε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό μοντέλο Yoga, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πορεία τους σε αυτή την πρακτική.
Instructor icon
Lori Lowell
Ο Jeremy, μέσα από την εμπειρία των 30 ετών στο χώρο του fitness και της yoga, έχει αναπτύξει μία αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας. Ως οδοντίατρος, έχει εισάγει τη λεπτομερή φροντίδα αυτού του επαγγέλματος, στην πρακτική διδασκαλίας της yoga. Είναι E-RYT© 500, YACEP© instructor και συνιδρυτής της Drishti Beats και διδάσκει yoga με έναν τρόπο που ο ασκούμενος να καταλαβαίνει πλήρως την θέση του σώματός του αλλά και τις αναπνοές του.
Instructor icon
Jeremy Lowell

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

To σεμινάριο RYS® 300 Hour Advanced Yoga Teacher Training απευθύνεται σε όσους απασχολούνται ήδη επαγγελματικά στον χώρο της άσκησης, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τώρα το ταξίδι της διδασκαλίας μέσω της Yoga.  Η Drishtibeats είναι η 1η εταιρία παγκοσμίως που παρέχει μέσω Online πλατφόρμας τις επίσημες εκπαιδεύσεις ”RYS® 200-Hour Yoga Teacher Training” και ”RYS® 300-Hour Yoga Teacher Training”. H MP Balatsinos είναι η αποκλειστική αντισπρόσωπος της Drishtibeats στην Ελλάδα.

*Για να παρακολουθήσετε την εκπαίδευση αυτή, θα πρέπει πρώτα να έχετε ολοκληρώσει την εκπαίδευση των 200 ωρών.

Εξετάσεις

Προϋποθέσεις επιτυχούς ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης:

• παρακολούθηση όλων των ενοτήτων της εκπαίδευσης
• επιτυχής ολοκλήρωση των εργασιών, τις οποίες ορίζει ένας από τους Μέντορες της Dishtribeats για τον κάθε μαθητή

Εκπαιδευτικό Υλικό

Παρέχεται όλο το ηλεκτρονικό βιβλίο της Dishtribeats Yoga 300-Hour Student eBook

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Με την απόκτηση του διπλώματος σας δίνεται το δικαίωμα να διδάξετε σε όλα τα μέρη του κόσμου με τον τίτλο του 500RYT® (registered yoga teacher).

Seminar icon
* Το σεμινάριο είναι αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού
του Υπουργείου Παιδείας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS
Enable Notifications OK No thanks