431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

Εκπαίδευση Reformer Trainer

MP Pilates Reformer Trainer Course® seminar banner by MPBalatsinos

Εκπαίδευση Reformer Trainer

LIVE-ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
50 ώρες | 3 ΣΚ
MP Balatsinos
18.05.2024
Έναρξη
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

Παρακολουθήστε την εκπαίδευση reformer με το μεικτό σύστημα Δια ζώσης, Live Online  και  On Demand παρακολούθησης που εφαρμόζει η MP Balatsinos από το 2017.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

To Pilates Reformer σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Joseph Hubertus Pilates και είναι το πιο γνωστό όργανο της μεθόδου Pilates.

Η εκπαίδευση Reformer Trainer θα σας διδάξει τις ασκήσεις και τεχνικές του Reformer μέσα από ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο.

Το MP Pilates Reformer Trainer Course® – το δεύτερο στη σειρά εκπαιδευτικό πρόγραμμα της κατηγορίας Pilates Trainer Courses – αναλύει όλους τους τρόπους με τους οποίους το Reformer μπορεί να προσφέρει εξαιρετική βελτίωση στους ασκούμενούς σας.

Τι είναι το Reformer;

To Reformer είναι το πιο γνωστό όργανο της μεθόδου Pilates που σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Joseph Hubertus Pilates. Προσφέρει μεγάλη ευελιξία, ώστε να δημιουργεί ιδιαίτερες συνθήκες τόσο αντίστασης όσο και υποστήριξης στην άσκηση με ένα πολύ στοχευμένο και μοναδικό τρόπο. Με οδηγό πάντα τις βασικές αρχές του Pilates, η άσκηση στο Reformer αποκτά ιδιαίτερη ποιότητα, αφού αναπτύσσονται αρμονικά όχι μόνο οι φυσικές αλλά και οι συναρμοστικές ικανότητες του ασκούμενου. Όλα αυτά το καθιστούν ως το πιο δημοφιλές όργανο της μεθόδου Pilates σε ασκούμενους και Instructors. Η εκπαίδευση του Reformer είναι ένα από τα σημαντικότερα εφόδια που μπορεί να αποκτήσει ένας επαγγελματίας της άσκησης.

Η θεματολογία του σεμιναρίου:

 • Εφαρμογή βασικών αρχών του Pilates στο Reformer.
 • Ασκησιολόγιο με παραλλαγές βάση του επιπέδου φυσικής κατάστασης και των φυσιολογικών αναγκών των ασκούμενων.
 • Ασφάλεια και ορθή χρήση του οργάνου.
 • Χρήση μικρών φορητών οργάνων και βοηθητικών μέσων στο Reformer.
 • Δομή μαθήματος.
 • Διδακτικές τεχνικές σε group και personal training.

Για να εμβαθύνετε περισσότερο στη μέθοδο Pilates, σας δίνεται η δυνατότητα να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση Pilates Mat Τeacher. Θα αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις όσoν αφορά την ανατομία και τις αρχές της μεθόδου. Έτσι θα μπορείτε να προσαρμόζετε και να τροποποιείτε το ασκησιολόγιο στις ανάγκες του κάθε αθλούμενου για να προσφέρετε μια αποτελεσματική και κυρίως ασφαλή προπόνηση είτε στο mat είτε στο reformer.

Oι εισηγήτριες του σεμιναρίου:

• Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, MSc, PhDc
• Διδάκτωρ ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ με θέμα διατριβής «Φυσιολογικές ανταποκρίσεις διαφόρων μορφών άσκησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (σε φυσιολογική εγκυμοσύνη και σε έγκυες που παρουσιάζουν Σακχαρώδη Διαβήτη Κύησης)».
• MSc με κατεύθυνση «Στην Άσκηση Υγεία& Αναψυχή» και εξειδίκευση στην «Άσκηση κατά τη διάρκεια της Εγκυμοσύνης»
• Επιστημονική Συνεργάτης στη Μονάδα Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής Ά Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου
• Καθηγήτρια στην Ιδιωτική Σχολή MP Balatsinos
• Δημιουργός του mummy to be training® (άσκηση και εγκυμοσύνη) και mummy training® (άσκηση κατά τη λοχεία & άσκηση μαμάς και βρέφους). To mummy to be training® εφαρμόζεται σε έγκυες γυναίκες από το 2002. Ήταν το πρώτο παρεμβατικό ερευνητικό πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα και το μοναδικό παρόμοιο που λειτουργούσε για 7 χρόνια με την έγκριση της Γ.Γ. Αθλητισμού.
• Συμμετοχή για 4 χρόνια σε ερευνητικά προγράμματα «Άσκησης σε Ειδικούς Πληθυσμούς» και ειδικότερα άσκηση σε άτομα με Στεφανιαία Νόσο και σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.
• Συνεχής συμμετοχή σε επιστημονικά σεμινάρια-συνέδρια και fitness με ανακοινώσεις και ως καλεσμένη ομιλήτρια. Εργασία της έχει βραβευθεί σε Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής.
• Δημοσιεύσεις σε ξένα επιστημονικά περιοδικά.
• Pilates Instructor από το 2003, έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικούς κύκλους και σεμινάρια σε πολλές ιδιωτικές σχολές μεταξύ αυτών από την MP Balatsinos καθώς και από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Balanced Body®.
• Personal Trainer
• Yoga Instructor
• Βaby Swimming Instructor
• Aqua Aerobic Instructor
Instructor icon
Σαββάκη Δήμητρα
Απόφοιτη του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης με κατεύθυνση προπονητική και ειδικότητα ρυθμική γυμναστική. Χορεύτρια - χοροδιδάσκαλος, Pilates specialist, yoga και aerial instructor, let’s bands coach. MP Balatsinos Pilates teacher trainer 200H.
Instructor icon
Χατζηαντωνίου Μελίνα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

 • Φοιτητές ΣΕΦΑΑ
 • Απόφοιτους ΣΕΦΑΑ
 • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών Fitness
 • Φυσικοθεραπευτές
 • Χορευτές
 • Σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο ανθρώπινο σώμα και την κίνηση.

Εξετάσεις

Δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν το εγχειρίδιο του σεμιναρίου σε pdf αρχείο.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή pdf.

Seminar icon

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS
Enable Notifications OK No thanks