431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: 3 -και όχι μόνο- οφέλη του Group Training!

3 -και όχι μόνο- οφέλη του Group Training!

Είναι πολλοί οι τρόποι που το Group Training συμβάλλει θετικά στη φυσική σας κατάσταση, αλλά και στην ψυχική και πνευματική σας υγεία. Οι επιδόσεις και τα κίνητρά σας θα ενισχυθούν, ενώ σαν διαδικασία μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη διασκέδαση απ’ όσο φαντάζεστε.

1. Θα συμβάλλει στην κοινωνική σας ζωή!

-Οι δυνατότητες κοινωνικοποίησης που προσφέρει η ομαδική άσκηση, είναι πολύ χρήσιμες. Η καινούργια συναναστροφή με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα θα σας ανανεώσει και θα επιδράσει θετικά και στις υπάρχουσες κοινωνικές σχέσεις σας.

-Θα βελτιωθούν οι κοινωνικές σας δεξιότητες. Η επικοινωνία και η συνεργασία είναι πολύ σημαντικά στην ομαδική άσκηση. Είναι προσόντα που εξελίσσονται διαρκώς. Θα βελτιώσουν όλες τις πτυχές της κοινωνικής σας ζωής. Το Group Training σας προσφέρει αυτή την ευκαιρία απλόχερα.

2. θα βελτιώσει την ψυχική σας υγεία!

-Μειώνει σημαντικά το στρες. Η κοινωνική αλληλεπίδραση και ειδικά κατά την άσκηση, λειτουργεί αγχολυτικά. Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώθετε καλύτερα. Μειώνονται τα επίπεδα κορτιζόλης που απελευθερώνονται στον οργανισμό σας λόγω άγχους και άρα, οι κίνδυνοι για μελλοντικές ασθένειες .

-Σας δίνει κίνητρο, μεγαλύτερη δέσμευση και αξιοπιστία. Όταν η γυμναστική συνοδεύεται από καλή και ενδιαφέρουσα παρέα, είναι πιο δύσκολο να αμεληθεί. Η αλληλοϋποστήριξη μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις και την επίτευξη των στόχων σας. Αυτό θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη συνέπεια και τη δέσμευσή σας.

-Ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Η πρόοδος και η επιτυχία σε μια ομάδα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε περήφανοι, θα αποκτήσετε σιγουριά και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

3. θα ωφελήσει τον οργανισμό και τη φυσική σας κατάσταση!

-Βελτιώνει σημαντικά τις καρδιαγγειακές λειτουργίες. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που σας χαλαρώνει και σας κάνει χαρούμενους, είναι πιο αποδοτικός ο τρόπος που ασκείστε. Σίγουρα θα το κάνετε πιο συστηματικά και θα αποκτήσετε την πρόθεση να πιέσετε τον εαυτό σας λίγο παραπάνω. Έτσι, η υγεία της καρδιάς σας θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και θα αποφύγετε μελλοντικούς κινδύνους.

-Ενδυναμώνει τους μύες. Όπως όλες οι ασκήσεις θα μπορούσε να πει κανείς. Το κίνητρο, όμως, και η σταθερότητα με την οποία ασκούμαστε, κρίνουν το πόσο αποδοτική θα είναι μια άσκηση και για τους μύες! Το Group Training, ενισχύει τη συστηματική άθληση και άρα και τα αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση, είστε μέλος μιας ομάδας που θα σας στηρίζει και θα σας εμπνέει. Το ίδιο θα κάνετε και εσείς για αυτούς. Αυτό είναι από τα οφέλη που είναι πραγματικά ανεκτίμητα.

Ξεκινήστε το Group Training! Θα διασκεδάσετε, θα κάνετε φίλους, θα αποκτήσετε ποιότητα στη ζωή και στην άσκηση!

Βιβλιογραφία

1. Dayna M. Yorks, Christopher A. Frothingham, Mark D. Schuenke. Effects of Group Fitness Classes on Stress and Quality of Life of Medical Students. J Am Osteopath Assoc 2017.

2. American Osteopathic Association. (2017, October 30). Group exercise improves the quality of life, reduces stress far more than individual workouts. ScienceDaily. Retrieved November 25, 2019, from www.sciencedaily.com/releases/2017/10/171030092917.htm

Enable Notifications OK No thanks