431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

GRIT SERIES™

GRIT SERIES™ seminar banner by MPBalatsinos

GRIT SERIES™

16 | 1 ΣΚ
Θεσσαλονίκη
Το Be Announced
Έναρξη
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

-ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRIT CARDIO;

Το LES MILLS GRIT Cardio είναι μια πολύ υψηλής έντασης προπόνηση 30 λεπτών (HIIT) που βελτιώνει την καρδιαγγειακή συχνότητα, αυξάνει την ταχύτητα και μεγιστοποιεί το κάψιμο θερμίδων. Αυτή η προπόνηση χρησιμοποιεί μια ποικιλία ασκήσεων σωματικού βάρους και παρέχει την πρόκληση και την ένταση που χρειάζεστε για γρήγορα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα γίνεται με την βοήθεια υψηλής έντασης μουσικής, που σας βοηθά να ξεπεράσετε τα όρια σας.

-ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRIT PLYO;

Το LES MILLS GRIT™ Plyo είναι μια προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT), βασισμένη στην πλειομετρική άσκηση και σχεδιασμένη για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης.

Στο LES MILLS GRIT Plyo χρησιμοποιούμε ένα step και συνδυάζουμε εκρηκτικές και αλτικές ασκήσεις με προπόνηση ευκινησίας, αυξάνοντας έτσι την εκρηκτικότητα και δημιουργώντας ένα σμιλεμένο και αθλητικό σώμα.

-ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRIT STRENGTH;

Το LES MILLS GRIT Strengh είναι μια υψηλής έντασης (HIIT) διάρκειας 30 λεπτών σχεδιασμένη πάνω στην δύναμη, με στόχο τη δημιουργία καθαρού μυικού ιστού.

Στην προπόνηση χρησιμοποιούμε μια μπάρα, πλάκες επιβάρυνσης και το σωματικό μας βάρος ώστε να προκαλέσουμε όλες τις μεγάλες μυικές ομάδες.

Το LES MILLS GRIT συνδέει αρμονικά την πρωτοποριακή υψηλής έντασης διαλλειματική προπόνηση με δυνατή μουσική που θα απογειώσει τη γυμναστική σας εμπειρία.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

Σε fitness instructors που θα ενταχθούν στο δυναμικό ενός γυμναστηρίου συμβεβλημένου στο δίκτυο της Les Mills Greece ή σε ήδη επίσημους instructors που θέλουν να εντάξουν και το GRIT στα μαθήματα τα οποία δύνανται να διδάξουν.

Εξετάσεις

Εξετάσεις πραγματοποιούνται στο τέλος της εκπαίδευσης.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Παρέχεται ηλεκτρονικά όλο το διδακτικό υλικό.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Η επίσημη πιστοποίηση της Les Mills παρέχεται εφόσον ο συμμετέχων ολοκληρώσει επιτυχώς το σεμινάριο και αποστέλεται ηλεκτρονικά. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS
Enable Notifications OK No thanks