431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: Personal + Group Training = Small Group Training. Είστε ακόμη σε δίλημμα;

Personal + Group Training = Small Group Training. Είστε ακόμη σε δίλημμα;

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί ποιο είδος προπόνησης είναι αυτό που σας ταιριάζει; Πράγματι, αρχάριοι αλλά και προχωρημένοι αθλούμενοι προσπαθούν να συνδυάσουν τρόπους και μεθόδους με βάση τους στόχους, το χρόνο, τις προτιμήσεις αλλά και τις απαιτήσεις τους. Τα μικρά ομαδικά τμήματα ίσως είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Τα μικρά ομαδικά τμήματα συνδυάζουν το Personal και το Group Training και πολύ περισσότερο συνδυάζουν τα οφέλη και των δύο τρόπων προπόνησης.

1. Θα συνεχίσετε να λαμβάνετε εξατομικευμένη προσοχή. Όντως, με τον περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων ανά ομάδα, ο εκπαιδευτής έχει ακόμα χρόνο να σας διορθώσει και να σας καθοδηγήσει. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να προσαρμόσει το ασκησιολόγιο στο δικό σας επίπεδο αλλά και να χτίσετε τη σχέση εμπιστοσύνης που επιδιώκετε με τον γυμναστή σας.

2. Η προπόνηση δεν θα γίνει ποτέ βαρετή. Μια ομάδα με τα ίδια ενδιαφέροντα και τους ίδιους στόχους είναι ο καλύτερος τρόπος κοινωνικοποίησης. Όταν η προπόνηση συνδυάζει και ανθρώπους δεν σταματάει ποτέ να είναι ενδιαφέρουσα. Επομένως, θα σταματήσει να είναι υποχρέωση και θα γίνει μια ευχάριστη κοινωνική διέξοδος.

3. Θα αποκτήσετε το προσωπικό σας team υποστήριξης. Όλοι σε μια μικρή ομάδα υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια του κοινού σας ταξιδιού. Έχετε ανθρώπους να σας επευφημούν συνεχώς, να σας εμπνέουν όταν δεν έχετε κίνητρα και να σας ωθούν πέρα ​​από αυτό που αρχικά πιστεύατε ότι μπορούσατε να κάνετε. Ακόμη, το τμήμα σας συνεχώς προοδεύει. Άρα, έχετε διαρκώς την πρόκληση τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό σας.

4. Θα έχετε συνέπεια και άρα, αποτελέσματα. Η έρευνα δείχνει ότι τα μέλη που συμμετέχουν σε πρόγραμμα από κοινού με άλλα μέλη, είναι πιο πιθανό να το τηρήσουν. Επίσης, η μακροχρόνια και συστηματική συνέπεια σε ένα πρόγραμμα άσκησης ουσιαστικά είναι το κλειδί για τα αποτελέσματα.

5. Είναι πιο οικονομικό. Το Personal Training είναι σίγουρα πιο δαπανηρό, ειδικά αν θέλετε κάποιον πιο έμπειρο. Με την εκπαίδευση σε μικρές ομάδες, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ περισσότερα χρήματα, ενώ εξακολουθείτε να λαμβάνετε την προσοχή που αναζητάτε.

Για να βρείτε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας στην άσκηση, κάνετε τον κομμάτι μιας ομάδας!

Βιβλιογραφία

1. Jim Schmaltz. How to Build (or Expand) Your Small Group Training Program. July 23, 2019

Enable Notifications OK No thanks