431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

Επίσημο σεμινάριο TRX® Suspension Training Course L1

TRX® Suspension Training Course L1 (STC) seminar banner by MPBalatsinos

Επίσημο σεμινάριο TRX® Suspension Training Course L1

8 | 1 ημέρα
Θεσσαλονίκη
18.05.2024
Έναρξη
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

Παρακολουθήστε το σεμινάριο TRX® Suspension Training Course L1 και μάθετε τον τρόπο να γυμνάζετε τους πελάτες σας με τον πιο πρωτοποριακό τρόπο.

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 2310304509 για να ενημερωθείτε και να προλάβετε την καλύτερη τιμή. Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Ο επίσημος εκπαιδευτής της Fitness Anywhere στην Ελλάδα και ένας από τους 8 στην Ευρώπη, Αντώνης Ζέρβας, θα σας μυήσει στην φιλοσοφία προπόνησης που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος σε όλο τον κόσμο. Επενδύστε 8 ώρες από το χρόνο σας στo σεμινάριο TRX και δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο τρόπο να αυξήσετε τα έσοδα σας ως προσωπικοί γυμναστές ή ως ιδιοκτήτες γυμναστηρίων.

Ολοκληρώνοντας το πρώτο επίπεδο, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε και τα επόμενα επίπεδα εκπαίδευσης με ιμάντες TRX. Τα TRX Functional Training, TRX Force Suspension Training, TRX Sports Medicine Suspension Training.

Χάρη στην ευελιξία του TRX, έχετε ένα πολύτιμο εργαλείο άσκησης για κάθε πελάτη. Θα μάθετε πώς να εκτελείτε σωστά και να καθοδηγείτε αποτελεσματικά τους ασκούμενους ενός γυμναστηρίου. Καθώς επίσης τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη για κάθε μυϊκή ομάδα. Ακόμα, θα μάθετε την μείωση και αύξηση της έντασης κάθε άσκησης ώστε να μπορείτε να την εφαρμόζετε σε κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης (Workout Exercises). Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αυτού θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για να παρακολουθήσετε level 2 σεμινάρια.

Μετά το σεμινάριο TRX θα είστε σε θέση:

  • Να εκτελείτε πάνω από 70 ασκήσεις TRX Suspension Training
  • Να αυξάνετε και να μειώνετε την ένταση της άσκησης για κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης
  • Να ελέγχετε την αντίσταση και τη σταθερότητα για κάθε άσκηση
  • Να καθοδηγείτε και να διορθώνετε συχνά λάθη
  • Να ρυθμίζετε και να χρησιμοποιείτε σωστά το TRX Suspension Trainer
  • Να γίνετε μέλος στον επίσημο κατάλογο εκπαιδευτών της TRX
Ο Αντώνης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με μετεκπαίδευση στην Αμερική και μέλος των παγκόσμιων ομοσπονδιών Fitness, IHRSA και IDEA.
Ασχολείται ενεργά με τον κλάδο από το 2003, ενώ το 2009 εντάχθηκε στο δυναμικό των Course Instructors της TRX. Το καλοκαίρι του 2011 απέκτησε τον τίτλο του Master Trainer για τα σεμινάρια STC, GSTC και RTC σε όλη την Ευρώπη, ενώ τον Ιούλιο του 2012 ορίστηκε και εκπαιδευτικός σύμβουλος της Antigravity Yoga, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το 2010 υπήρξε χρονιά ορόσημο για τον Αντώνη καθώς ίδρυσε την A2Z Fitness, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Μάλτα και στην οποία ανήκουν οι επίσημες αντιπροσωπείες των: TRX, Trigger Point, Flowin, Antigravity Yoga, CoreMax, Les Mills και πολύ πρόσφατα της Gun–Ex.
Το 2014 εγκαινίασε και το A2Z the Fit Lab που αποτελεί το κεντρικό εκπαιδευτικό κέντρο για τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει η A2Z Fitness, καθώς και έναν high profile χώρο εκγύμνασης.
Το 2016 ο Αντώνης βραβεύτηκε από την TRX International ως ο καλύτερος Course Instructor παγκοσμίως
Instructor icon
Ζέρβας Αντώνης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

  • Φοιτητές ΣΕΦΑΑ
  • Απόφοιτους ΣΕΦΑΑ
  • Απόφοιτους ΙΕΚ
  • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών FITNESS

Εξετάσεις

Το σεμινάριο δεν περιλαμβάνει εξετάσεις

Εκπαιδευτικό Υλικό

Στην έναρξη του σεμιναρίου, ο κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει τον προσωπικό του κωδικό για πρόσβαση στην πλατφόρμα της TRX ®, από όπου λαμβάνει το επίσημο εγχειρίδιο της εκπαίδευσης σε μορφή pdf.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά την  ολοκλήρωση του εκπαίδευσης αποστέλλεται στον κάθε συμμετέχοντα η επίσημη πιστοποίηση της TRX ® στο email του.

Seminar icon

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS
Enable Notifications OK No thanks