431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

Σεμινάριο TRX® Functional Training Course (FTC)

TRX® Functional Training Course (FTC) seminar banner by MPBalatsinos

Σεμινάριο TRX® Functional Training Course (FTC)

8 | 1 ημέρα
Θεσσαλονίκη
19.05.2024
Έναρξη
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

Το σεμινάριο αυτό δημιουργήθηκε πάνω στο βασικό πρότυπο διδασκαλίας που ακολουθείται κατά τη διάρκεια του TRX® Suspension Training Course (STC).

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 2310304509 για να ενημερωθείτε και να προλάβετε την καλύτερη τιμή. Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Το σεμινάριο TRX® Functional Training Course (FTC) εισάγει τη χρήση επιπλέον εξοπλισμού όπως, kettlebells, battle ropes, rip trainers, power bags και πολλών άλλων.

Ο επίσημος εκπαιδευτής της Fitness Anywhere στην Ελλάδα και ένας από τους 8 στην Ευρώπη, Αντώνης Ζέρβας, θα σας μυήσει στην φιλοσοφία προπόνησης που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος σε όλο τον κόσμο. Επενδύστε 8 ώρες από το χρόνο σας στo σεμινάριο TRX® Functional Training Course (FTC) και δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο τρόπο να αυξήσετε τα έσοδα σας ως προσωπικοί γυμναστές ή ως ιδιοκτήτες γυμναστηρίων.

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το σεμινάριο θα τελειοποιήσουν τη -βασισμένη στην κίνηση- προπονητική προσέγγιση του TRX Suspension Trainer. Θα μάθουν τον τρόπο να διδάσκουν θεμελιώδεις κινήσεις και την εξέλιξή τους. Έπειτα, να τις εφαρμόσουν και στον υπόλοιπο functional εξοπλισμό. Εκτός από τoυς ιμάντες TRX και το TRX Rip, ο εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει και άλλα εργαλεία γυμναστικής. Αυτά είναι τα kettlebells, medicine balls, σάκους με άμμο, battle ropes, μπάρες και λάστιχα.

Μετά την εκπαίδευση αυτού του σεμιναρίου, oι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Μεταφέρουν την μεθοδολογία των θεμελιωδών κινήσεων από τους ιμάντες TRX στον υπόλοιπο functional εξοπλισμό και να ρυθμίζουν την ένταση ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.
  • Βελτιώσουν την τεχνική τους στο TRX coaching και να αναπτύξουν αποτελεσματικές τεχνικές καθοδήγησης.
  • Σχεδιάσουν κυκλικές προπονήσεις χρησιμοποιώντας ποικιλία στον εξοπλισμό και μέθοδο.

 

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης:

 

Ο Αντώνης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με μετεκπαίδευση στην Αμερική και μέλος των παγκόσμιων ομοσπονδιών Fitness, IHRSA και IDEA.
Ασχολείται ενεργά με τον κλάδο από το 2003, ενώ το 2009 εντάχθηκε στο δυναμικό των Course Instructors της TRX. Το καλοκαίρι του 2011 απέκτησε τον τίτλο του Master Trainer για τα σεμινάρια STC, GSTC και RTC σε όλη την Ευρώπη, ενώ τον Ιούλιο του 2012 ορίστηκε και εκπαιδευτικός σύμβουλος της Antigravity Yoga, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το 2010 υπήρξε χρονιά ορόσημο για τον Αντώνη καθώς ίδρυσε την A2Z Fitness, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Μάλτα και στην οποία ανήκουν οι επίσημες αντιπροσωπείες των: TRX, Trigger Point, Flowin, Antigravity Yoga, CoreMax, Les Mills και πολύ πρόσφατα της Gun–Ex.
Το 2014 εγκαινίασε και το A2Z the Fit Lab που αποτελεί το κεντρικό εκπαιδευτικό κέντρο για τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει η A2Z Fitness, καθώς και έναν high profile χώρο εκγύμνασης.
Το 2016 ο Αντώνης βραβεύτηκε από την TRX International ως ο καλύτερος Course Instructor παγκοσμίως
Instructor icon
Ζέρβας Αντώνης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

Το TRX® FTC απευθύνεται σε όσους έχουν παρακολουθήσει το TRX® STC.

Εξετάσεις

Το σεμινάριο δεν περιλαμβάνει εξετάσεις

Εκπαιδευτικό Υλικό

Με την εγγραφή στο σεμινάριο, ο κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει τους προσωπικούς κωδικούς του για πρόσβαση στην πλατφόρμα της TRX ®, από όπου λαμβάνει το επίσημο εγχειρίδιο της εκπαίδευσης.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά την  ολοκλήρωση του εκπαίδευσης αποστέλλεται στον κάθε συμμετέχοντα η επίσημη πιστοποίηση της TRX ® στο email του.

Seminar icon

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS
Enable Notifications OK No thanks