Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εκπαιδευτικά σεμινάρια γυμναστών

Balatsinos

Η επίσημη εκπαίδευση BODYPUMP™ στην Ελλάδα!

BODYPUMP™ seminar banner by MPBalatsinos

Η επίσημη εκπαίδευση BODYPUMP™ στην Ελλάδα!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
16 ώρες | 1 ΣΚ
Level Sports Hall
16.02.2019
Έναρξη:
Θέσεις Διαθέσιμες

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BODYPUMP ™;

Το BODYPUMP ™ είναι το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παγκοσμίως που συνδυάζει τα ελευθέρα βάρη για τη μείωση του σωματικού λίπους, τη μυική ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε σύντομο χρονικό διάστημα!
Χρησιμοποιώντας χαμηλά προς μεσαία κιλά άλλα και υψηλό αριθμό επαναλήψεων, το BODYPUMPπροσφέρει μία ολοκληρωμένη προπόνηση για όλο το σώμα κατά την οποία επιτυγχάνεται η απώλεια έως και 540 θερμίδων.
Ο Instructor μέσα από επιστημονικά αποδεδειγμένες κινήσεις, καθοδηγεί τους συμμετέχοντες στη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων, οι οποίες συνδυάζονται με εξαιρετικά playlists. Έτσι, δημιουργείται ένα κλίμα που δίνει κίνητρο στους ασκούμενους να επιστρέφουν στο μάθημα ξανά και ξανά, στοχεύοντας όλο και πιο ψηλά!
Το BODYPUMP είναι διαθέσιμο σε προπονήσεις 55, 45 ή 30 λεπτών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

Σε fitness instructors που θα ενταχθούν στο δυναμικό ενός γυμναστηρίου συμβεβλημένου στο δίκτυο της Les Mills Greece ή σε ήδη επίσημους instructors που θέλουν να εντάξουν και το Bodypump στα μαθήματα τα οποία δύνανται να διδάξουν.

Εξετάσεις

Εξετάσεις πραγματοποιούνται στο τέλος της εκπαίδευσης.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Παρέχεται ηλεκτρονικά όλο το διδακτικό υλικό.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Η επίσημη πιστοποίηση της Les Mills παρέχεται εφόσον ο συμμετέχων ολοκληρώσει επιτυχώς το σεμινάριο και αποστέλεται ηλεκτρονικά. 

Εκδήλωση
Ενδιαφέροντος

Τα προσωπικά στοιχεία των ενδιαφερομένων, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την εταιρία χωρίς να παρέχονται σε τρίτους. Με την αποστολή των στοιχείων τους οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν ότι συμφωνουν με την αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών τους δεδομένων από την εταιρία για εσωτερικούς σκοπούς (διοργανώσεις, προσκλήσεις, ενημερώσεις προϊόντων) υπό την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας δεδομένων.