431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

LEBERT EQUALIZER® Official Course

LEBERT EQUALIZER® Official Course seminar banner by MPBalatsinos

LEBERT EQUALIZER® Official Course

5 | 1 ημέρα
Θεσσαλονίκη
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

Αποκτήστε την επίσημη πιστοποίηση των Lebert EQUALIZER ® και αναβαθμίστε τις γνώσεις σας μέσα από ένα ατελείωτο ασκησιολόγιο αλλά και μεθόδους προπόνησης χρησιμοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα best seller της παγκόσμιας αγοράς του fitness.

Η MP Balatsinos σε συνεργασία με τον Master Trainer της Lebert Fitness στην Ελλάδα Νίκο Δαφλίδη, σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε την επίσημη πιστοποίηση των Equalizers και να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας είτε στο personal training είτε στα ομαδικά προγράμματα γυμναστηρίου.

Επενδύστε 5 ώρες από το χρόνο σας παρακολουθώντας την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των Lebert Equalizer® και απόκτήστε την επίσημη πιστοποίηση καθώς και το επίσημο manual με όλο το ασκησιολόγιο.

Για λεπτομέρειες κόστους και για την εγγραφή σας στο σεμινάριο πατήστε στο κουμπί Εγγραφής που εμφανίζεται στη σελίδα.

Master Trainer της Lebert Fitness για την Ελλάδα. Δημιουργός της μπάρας γυμναστικής SRT Barbell και της Graps Fitness. Εργάζεται ως Personal Trainer και Group Exercise Instructor στη Θεσσαλονίκη από το 2004. Συνεργάστηκε με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και ως υπεύθυνος προγραμμάτων σε μεγάλα γυμναστήρια της πόλης. Instructor της Lebert Fitness στην παγκόσμια έκθεση fitness IHRSA στο Los Angeles το 2015. Συνεργάτης της σχολής fitness MP Balatsinos ως εκπαιδευτής των σεμιναρίων Functional Training, Group Trainer και Lebert Fitness Official Courses.
Instructor icon
Δαφλίδης Νίκος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

  • Φοιτητές ΣΕΦΑΑ
  • Απόφοιτους ΣΕΦΑΑ
  • Απόφοιτους ΙΕΚ
  • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών FITNESS
  • Και σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο Fitness

Εξετάσεις

Το σεμινάριο δεν περιλαμβάνει εξετάσεις

Εκπαιδευτικό Υλικό

Παρέχεται το επίσημο manual της Lebert Fitness σε ηλεκτρονική μορφή.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαίδευσης αποστέλλεται στον κάθε συμμετέχοντα η επίσημη πιστοποίηση της Lebert Fitness σε ηλεκτρονική μορφή pdf.

Seminar icon

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS
Enable Notifications OK No thanks