431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

BODYATTACK™

BODYATTACK™ seminar banner by MPBalatsinos

BODYATTACK™

16 | 1 ΣΚ
Θεσσαλονίκη
Το Be Announced
Έναρξη
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BODYATTACK;

Το BODYATTACKείναι ένα υψηλής έντασης αερόβιο πρόγραμμα με ασκησιολόγιο που ανταποκρίνεται τόσο σε αρχαρίους, αλλά και προχωρημένους συμμετέχοντες. Συνδυάζει αθλητικές κινήσεις όπως τρέξιμο, προβολές και άλματα με ασκήσεις ενδυνάμωσης, όπως pushups και ημικαθίσματα. Οι Instructors καθοδηγούν τους ασκούμενους σε μια προπόνηση που προκαλεί τα όριά τους, τους δημιουργεί ένα έντονο αίσθημα ευφορίας, ενώ ταυτόχρονα καταναλώνουν έως 730 θερμίδες / μάθημα.

Το BODYATTACK είναι διαθέσιμο σε 55, 45 ή και 30λεπτες εκδοχές.

Βασικά σημεία κλειδιά της εκπαίδευσης, είναι τα εξής:

  • Η φιλοσοφία και η ιστορία της Les Mills International.
  • Τρόποι εκμάθησης χορογραφίας-ασκησιολογίου, κατανόηση μουσικής και ρυθμού.
  • Εκμάθηση σωστής τεχνικής, διόρθωση λαθών, επιλογές διαφοροποίησης της έντασης.
  • Τρόποι διδασκαλίας, διαφορετικά επίπεδα και σωστή χρήση αυτών κατά την διάρκεια των μουσικών κομματιών.
  • Επικοινωνία με τον κόσμο και σύνδεση με την μουσική και το ασκησιολόγιο.
  • Πώς όλα τα παραπάνω οδηγούν την κάθε προπόνηση σε μια μοναδική εμπειρία γυμναστικής.
  • Τελική παρουσίαση και αξιολόγηση από τον εκπαιδευτή.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

Σε fitness instructors που θα ενταχθούν στο δυναμικό ενός γυμναστηρίου συμβεβλημένου στο δίκτυο της Les Mills Greece ή σε ήδη επίσημους instructors που θέλουν να εντάξουν και το BODYATTACK στα μαθήματα τα οποία δύνανται να διδάξουν.

Εξετάσεις

Εξετάσεις πραγματοποιούνται στο τέλος της εκπαίδευσης.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Παρέχεται ηλεκτρονικά όλο το διδακτικό υλικό.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Η επίσημη πιστοποίηση της Les Mills παρέχεται εφόσον ο συμμετέχων ολοκληρώσει επιτυχώς το σεμινάριο και αποστέλεται ηλεκτρονικά. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS
Enable Notifications OK No thanks