431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: Personal Training, η ιδανική επιλογή άσκησης έχει το ιδανικό κόστος;

Personal Training, η ιδανική επιλογή άσκησης έχει το ιδανικό κόστος;

To Personal Training είναι μία τάση στο Fitness που ήρθε για να μείνει και πολύ καλώς έγινε. Είναι από τις αποτελεσματικότερες και ασφαλέστερες επιλογές. Τα οφέλη που παρέχει είναι πολλά και σημαντικά και αυτό την καθιστά μια πιο ακριβή επιλογή. Γι’ αυτό, ακόμη υπάρχουν απόψεις και αμφιβολίες “Άραγε αξίζει τα λεφτά του;” ή “Πόσα, εν τέλει, αξίζει ενας Personal Trainer;” με τις οποίες θα έρθετε αντιμέτωποι, τουλάχιστον στην αρχή της καριέρας σας σαν Personal Trainers, ίσως και όχι μόνο. Για να αναδεικνύετε τη χρησιμότητά σας και να καλύπτετε τέτοιου είδους ερωτήματα πρέπει να έχετε στο νου σας κάποιες βασικές αρχές.

Πράγματι, δεν υπάρχει ένας ενιαίος τρόπος για την κοστολόγηση των υπηρεσιών σας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαμορφώνουν τις τιμές για το Personal Training. Πρέπει να τους συνυπολογίσετε και εν τέλει, να τους εξηγήσετε.

Εμπειρία.
Καθώς οι εκπαιδευτές αποκτάτε περισσότερη εμπειρία και γνώση μέσω πιστοποιήσεων και εκπαιδεύσεων, οι τιμές θα αυξηθούν φυσικά για να αντιστοιχούν στην ποιότητα των υπηρεσιών που μπορείτε να προσφέρετε.

Εξειδικευμένοι στόχοι.
Η συνεδρία με έναν μέσο ασκούμενο θα είναι σίγουρα πιο φθηνή από μια συνεδρία με έναν ασκούμενο που ανήκει σε ειδική κατηγορία, για παράδειγμα, με μυοσκελετικές παθήσεις ή στην τρίτη ηλικία. Συνεπώς, όσο πιο εξειδικευμένοι είναι οι στόχοι και τα μέσα της προπόνησης τόσο μεγαλύτερο και το κόστος.

Το είδος του Personal μαθήματος.
Οι ατομικές συνεδρίες θα κοστίζουν πάντα περισσότερο λόγω της ατομικής προσοχής που θα λάβει ο ακσούμενος. Όπως η προπόνηση με 1-2 άτομα, το semi-personal ή οι μικρές ομάδες ασκούμενων, μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να παρέχετε πιο φθηνές και ταυτόχρονα εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Η εγκαταστάσεις.
Τα γυμναστήρια, τα studios και οι οργανωμένοι χώροι άθλησης, κοστίζουν, προφανώς, περισσότερο. Βέβαια, για πιο προσιτές υπηρεσίες μπορείτε να παρέχετε εναλλακτικές όπως η προπόνηση στο σπίτι, σε εξωτερικούς χώρους ή δημοτικά γυμναστήρια, γήπεδα και δημόσιους χώρους άθλησης.

Η τοποθεσία.
Οι εκπαιδευτές στις μεγάλες πόλεις τείνουν να έχουν υψηλότερες τιμές (λόγω του υψηλότερου κόστους των γενικών τελών κ.λπ.), ενώ οι λιγότερο κατοικημένες περιοχές μπορεί να είναι λιγότερο ακριβές και αυτό είναι απόλυτα λογικό.

Οι λόγοι για να σας επιλέξει κανείς θα υπάρχουν και θα είναι πολλοί. Φροντίζετε πάντα για την αποτελεσματικότητα της δουλειάς σας και αυτό από μόνο του θα δικαιολογεί το κόστος της υπηρεσίας σας.

Έχετε διαθέσιμες πάντα τις πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν την υψηλού επιπέδου κατάρτισή σας.

Επενδύστε στις κοινωνικές σας δεξιότητες και κερδίστε την εμπιστοσύνη των ασκούμενών σας.

Οι συτάσεις προηγούμενων ασκούμενών σας θα παίζουν πολύ καθοριστικό ρόλο στο να σας επιλέξει κανείς.

Βρείτε ακριβώς αυτό που σας αρέσει να κάνετε, εξειδικευτείτε στον τομέα σας και γίνετε οι καλύτεροι στο είδος σας.

Εξάλλου, κρατάτε στα χέρια σας την υγεία και ευεξία των ασκούμενών σας. Μπορεί να είστε ακριβοί αρκεί να είστε εξαιρετικοί!

Βιβλιογραφία

1. Dias MRC, Simão RF, Saavedra FJF, Ratamess NA. Influence of a Personal Trainer on Self-selected Loading During Resistance Exercise. doi: 10.1519/JSC.0000000000001663.

Enable Notifications OK No thanks