431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: 4 Τρόποι να ξεχωρίσετε τον Group Trainer που σας ταιριάζει!

4 Τρόποι να ξεχωρίσετε τον Group Trainer που σας ταιριάζει!

Εάν είστε φανατικός της ομαδικής γυμναστικής, σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός διαφορετικών μεθόδων για να διαλέξετε. Υπάρχει, επίσης, μια μεγάλη ποικιλία προπονητών, ο καθένας με τη δική του προσωπικότητα και το δικό του μοναδικό στυλ διδασκαλίας. Αλλά τι διαχωρίζει έναν καλό προπονητή από έναν Group Trainer, πραγματικά σπουδαίο;

Δείτε τις παρακάτω 4 ιδιότητες που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν Group Trainer.

1. Εκτός από κίνηση, δημιουργεί πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Οι καλοί προπονητές διδάσκουν μαθήματα δίνοντας ασκήσεις και χορογραφίες, αλλά οι Group Trainers που ξεχωρίζουν δημιουργούν ευχάριστες και ενεργητικές εμπειρίες κίνησης. Χαιρετούν τους μαθητές με το όνομά τους και δημιουργούν ελκυστική ατμόσφαιρα για όλους. Χρησιμοποιούν το σωστό τρόπο για να παρακινήσουν, να εκπαιδεύσουν και να εμπνεύσουν τους μαθητές τους. Αναζητήστε τον Group Trainer που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πραγματικά στο έπακρο κάθε εμπειρία, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό της.

2. Προσφέρει εξατομικευμένη προσέγγιση στον κάθε ασκούμενο της ομάδας.

Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι αδύνατο για έναν γυμναστή να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης για κάθε συμμετέχοντα σε μια αίθουσα 40 ατόμων. Ωστόσο, ένας πιστοποιημένος και καλός προπονητής βρίσκει τον τρόπο να προσεγγίσει το κάθε πρόγραμμα άσκησης με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες και στόχους του καθενός από την ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σε θέση να διασφαλίσει άμεσα αποτελέσματα με βάση το επίπεδο φυσικής κατάστασης του κάθε ασκούμενου.

3. Η διαρκής επιμόρφωση είναι προτεραιότητα.

Είναι απαραίτητο ο προπονητής σας να είναι πιστοποιημένος Group Trainer ώστε να διαθέτει τις βάσεις για την παροχή ασφαλών και αποτελεσματικών υπηρεσιών άσκησης. Είναι, ωστόσο, εξίσου σημαντικό να γνωρίζετε πως παραμένει διαρκώς ενήμερος για τις πιο πρόσφατες έρευνες και κατευθυντήριες γραμμές που σχετίζονται με την άσκηση. Η επιθυμία και η δέσμευση να εξελίσσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, αναδεικνύει το κίνητρο και το ενδιαφέρον για την ευημερία αυτών που διδάσκει. Ενώ οι προπονητές είναι δάσκαλοι στο επάγγελμα, οι σπουδαίοι Group Trainers είναι πάντα και κυρίαρχα μαθητές.

4. Σας εμπνέει και λειτουργεί σαν πρότυπο για εσάς.

Όσον αφορά το κίνητρο για μια πιο χαρούμενη, πιο υγιή, πιο ποιοτική και λειτουργική ζωή, οι προπονητές σας παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο. Αποπνέουν αυθεντικότητα, ενθαρρύνουν και εμπνέουν, απλώς εξασκώντας και οι ίδιοι αυτό που διδάσκουν.

Εμπιστευτείτε τον προπονητή που θα σας βοηθήσει να ζήσετε τη ζωή σας με τις μεγαλύτερες δυνατότητες!

Βιβλιογραφία

1. Jason A. Bennie, Glen H. Wiesner, Jannique G. Z. van Uffelen, Jack T. Harvey, Stuart J. H. Biddle Sources of practice knowledge among Australian fitness trainers. 2017 Mar 31. doi: 10.1007/s13142-017-0482-4, 741–750.

2. Boulton E, Weber M, Hawley-Hague H, Bergquist R, Van Ancum J, Jonkman NH, Taraldsen K, Helbostad JL, Maier AB, Becker C, Todd C, Clemson L, Schwenk M. Attitudes Towards Adapted Lifestyle-Integrated Functional Exercise Developed for 60-70-Year-Olds: Perceptions of Participants and Trainers. doi: 10.1159/000500778, 599-609

Enable Notifications OK No thanks