431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: 4 Σημάδια για να ακολουθήσετε την καριέρα του Group Trainer!

4 Σημάδια για να ακολουθήσετε την καριέρα του Group Trainer!

,

Ξεκινώντας την καριέρα σας σαν γυμναστές και Personal Trainers, τα ομαδικά μαθήματα αίθουσας ίσως φαντάζουν αρκετά απαιτητικά. Είναι αλήθεια ότι ο ρόλος του Group Trainer δεν είναι απλά να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα άσκησης που θα ανταποκρίνεται στους στόχους και τις ανάγκες μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων. Φυσικά, αυτό από μόνο του είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά δεν είναι το μόνο που χρειάζονται από εσάς οι ασκούμενοί σας. Χρειάζονται εμπιστοσύνη και οικειότητα, κίνητρο, δημιουργικότητα και πάνω απ’ όλα ενθάρρυνση για να συνεχίζουν και να μην τα παρατήσουν ποτέ.

Μπορεί, εν τέλει, ο ρόλος του Group Trainer να σας ταιριάζει περισσότερο απ’ όσο περιμένατε! Υπάρχουν τρόποι να το καταλάβετε.

1. Ομαδικότητα
Κάποιοι, ούτως ή άλλως, προτιμούν τις ομαδικές προπονήσεις ακόμη και αν αυτές είναι σε Live streaming. Εάν διακατέχεστε από το αίσθημα της συντροφικότητας και του “φιλικού” ανταγωνισμού που διέπει μια ομάδα, τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Αν ανήκετε στους Group Trainers που είναι πραγματικά χαρούμενοι όταν βρίσκονται κοντά σε άλλους ανθρώπους, μάλλον το ταλέντο σας είναι έμφυτο!

2. Έμπνευση
Είστε από τους αισιόδοξους ανθρώπους που με χαρά μοιράζονται την άποψη και την πείρα τους, ώστε να κινητοποιήσουν και τους υπόλοιπους; Αν χαίρεστε και επιβραβεύετε τους γύρω σας ακόμη και για τις πιο μικρές νίκες, ειδικά σε ό,τι αφορά το Fitness, μπορείτε να εμπνεύσετε και να δώσετε κίνητρο στους μαθητές σας. Είναι από τα προσόντα που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα σε μια αίθουσα.

3. Ποικιλία
Πρέπει διαρκώς να κρατάτε το ενδιαφέρον της ομάδας σας ζωντανό. Η ποικιλία των μεθόδων, των προγραμμάτων και των ασκήσεων είναι το κλειδί! Αν είστε από τους ανθρώπους που η ρουτίνα σας κάνει να βαριέστε και ενθουσιάζεστε όταν δοκιμάζετε καινούργια πράγματα, τότε σίγουρα θα φέρετε εις πέρας, πλήρως, τα καθήκοντά σας σαν Group Trainers.

4. Εξειδίκευση
Για να είσαι σπουδαίος δάσκαλος, πρέπει να είσαι και σπουδαίος μαθητής. Η βιομηχανία του fitness εξελίσσεται συνεχώς με νέες έρευνες και νέους τρόπους για να κάνετε τη σωματική δραστηριότητα ευχάριστη. Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες εξέλιξης και εξειδίκευσης, από την εκμάθηση της διδασκαλίας διαφορετικών μορφών έως του σχεδιασμού της τάξης και της μουσικής. Μην τις αφήνετε να πάνε χαμένες.

Θέλετε να αλλάξετε την ποιότητα στη ζωή των ανθρώπων γύρω σας; Είστε έτοιμος να γίνεται Group Trainer!

Βιβλιογραφία

1. American Osteopathic Association. (2017, October 30). Group exercise improves the quality of life, reduces stress far more than individual workouts. ScienceDaily. Retrieved November 25, 2019, from www.sciencedaily.com/releases/2017/10/171030092917.htm

Enable Notifications OK No thanks