431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: 4 Λόγοι να δοκιμάσετε το Personal Training!

4 Λόγοι να δοκιμάσετε το Personal Training!

Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο να προτιμήσετε το Personal Training, τα οφέλη που έχετε να περιμένετε είναι πράγματι πολλά. Από την πρώτη κιόλας επαφή γνωριμίας, η προσέγγιση είναι πολύ διαφορετική από ένα ομαδικό πρόγραμμα αίθουσας ενός γυμναστηρίου. Οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις και αξιολογήσεις της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης είναι από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορεί να σας παρέχει ένας Personal Trainer και δεν είναι το μόνο.

Αξιοποιήστε τα οφέλη που προσφέρει ένας Personal Trainer χωρίς δεύτερη σκέψη. Δε θα απογοητευτείτε!

– Θα βρείτε τον τρόπο άσκησης που σας ταιριάζει.

Κυριολεκτικά, η προπόνηση που θα σας παρέχει ένας Personal Trainer με εμπειρία, είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Το πρόγραμμα άσκησης θα διαμορφωθεί ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, την υγεία σας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σωματότυπού σας. Επίσης, οι μέθοδοι και η ένταση της προπόνησης θα προσαρμοστούν ώστε να σας βοηθήσουν να επιτύχετε με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο τους μοναδικούς σας στόχους είτε αφορούν την εμφάνιση και τα κιλά σας, είτε τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και του οργανισμού σας συνολικότερα.

– Θα γυμναστείτε με απόλυτη ασφάλεια.

Η σωστή εκτέλεση των ασκήσεων είναι η νούμερο ένα προϋπόθεση για μια ασφαλή προπόνηση με αποτελέσματα. Ένας πιστοποιημένος Personal Trainer δε θα σας διδάξει μόνο τη σωστή τεχνική. Αυτό είναι, ούτως ή άλλως, καθήκον του κάθε επαγγελματία της άσκησης. Αυτό που θα σας προσφέρει το Personal training είναι η διαρκής εποπτεία και καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης και αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να ασκείστε. Έτσι θα καταφέρετε να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της άσκησης.

– Θα ενισχύσετε τα κίνητρα σας.

Και ποιος δεν το χρειάζεται, άλλωστε. Μια προγραμματισμένη προπόνηση προάγει την υπευθυνότητα από μέρους σας και σίγουρα θα σας βοηθήσει να δεσμευτείτε μακροπρόθεσμα, ώστε η άσκηση να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας σας, γιατί όχι και το αγαπημένο σας! Εκτός από το εξωτερικό κίνητρο, ένας Personal Trainer μπορεί να σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε τη βραχυπρόθεσμη πρόοδο προς τους στόχους σας, βελτιώνοντας έτσι, όχι μόνο τα κίνητρα αλλά και την αυτοπεποίθησή σας.

– Θα μπει τέλος στην πλήξη.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η άσκηση μπορεί να είναι διασκεδαστική! Ο Personal Trainer μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε δραστηριότητες που σας αρέσουν και ασκήσεις που θα σας κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον, χωρίς βέβαια να χάνετε το δρόμο για την επίτευξη των στόχων σας. Η τεράστια γνώση διάφορων ασκήσεων, εργαλείων και τεχνικών, μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις σας ευχάριστες, διασκεδαστικές και αποτελεσματικές.

Βρείτε τον Personal Trainer που σας ταιριάζει και εμπιστευτείτε τον! Η άποψη και η σχέση σας με την άσκηση θα αλλάξει μια για πάντα!

Βιβλιογραφία

1. Steven R. McClaran The Effectiveness of Personal Training on Changing Attitudes Towards Physical Activity, 2003, J Sports Sci Med.

2. Marcus B. H., Emmons K. M., Simkin-Silverman L.R., Linnan L.A., Taylor E.R., Bock B.C., Roberts M.B., Rossi J.S., Abrams D.B. (1998). Evaluation of motivationally tailored vs. standard self-help physical activity interventions at the workplace. American Journal of Health Promotion 12(4), 246-253.

Enable Notifications OK No thanks