431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: Bars On Music! 6 Οφέλη που θα σας συναρπάσουν!

Bars On Music! 6 Οφέλη που θα σας συναρπάσουν!

Η προπόνηση με μπάρες σε προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας είναι η τάση στο χώρο του Fitness που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Τα προχορογραφημένα προγράμματα Barbell, συνδυάζουν την αερόβια προπόνηση με τα βάρη. Εκτελώντας έναν μεγάλο αριθμό επαναλήψεων των ασκήσεων στο ρυθμό της μουσικής, χρησιμοποιώντας σχετικά μικρά βάρη θα πετύχετε τόσο τη βελτίωση του καρδιαγγειακού σας συστήματος, όσο και τη μυϊκή σας ενδυνάμωση. Επίσης θα είναι η πιο ευχάριστη προπόνηση που έχετε κάνει!

Ο τρόπος που είναι δομημένη η προπόνηση με μπάρες και η δυνατότητα συνδυασμού 2 βασικών μεθόδων, μπορούν να σας παρέχουν πολλαπλά οφέλη.

1. Μέσω της αερόβιας άσκησης βελτιώνεται συνολικά η φυσική σας κατάσταση. Ενισχύεται το καρδιαγγειακό και καρδιοαναπνευστικό σας σύστημα και αυξάνεται η αντοχή σας.

2. H προπόνηση με μπάρες δίνει έμφαση σε ένα ευρύ φάσμα μυϊκών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των μυών της πλάτης, των μυών του πυρήνα, των ώμων, των χεριών και των ποδιών. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της μυϊκής σας μάζας, η τόνωση των μυών και του νευρομυϊκού συστήματος γενικότερα. Θα οικοδομήσετε συνολικά τη δύναμης του σώματός σας.

3. Η καύση των θερμίδων κατά τη διάρκεια της άσκησης συμβάλλει στην απώλεια βάρους και στην καύση του λίπους.

4. Η ενίσχυση σε μυϊκό τόνο και δύναμη βοηθά, επίσης, στην υγεία των αρθρώσεων και των συνδέσμων, καθώς υποστηρίζονται από τους μύες με τους οποίους συνδέονται.

5. Η συμμετοχή σε αυτά τα μαθήματα σας δίνει την ευκαιρία να ασκηθείτε υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία που παρέχει κίνητρα και διασφαλίζει ότι εκτελείτε σωστά τις ασκήσεις. Θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση χρησιμοποιώντας μια στοχευμένη και εξατομικευμένη προσέγγιση.

6. Η προπόνηση με μπάρες σε προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας θα σας συναρπάσει και θα επιδράσει θετικά στην ψυχική και πνευματική σας υγεία. Θα αποκτήσετε κίνητρο, θα κάνετε φίλους και θα διασκεδάσετε. Ο ιδανικός συνδυασμός άσκησης και έμπνευσης!

Η μουσική θα δίνει το ρυθμό, η άσκηση το αποτέλεσμα!

Βιβλιογραφία

1. Clark DR, Lambert MI, Hunter AM. Muscle activation in the loaded free barbell squat: a brief review. PMID: 22373894 DOI: 10.1519/JSC.0b013e31822d533d

2. Neto WK, Vieira TL, Gama EF. Barbell Hip Thrust, Muscular Activation and Performance: A Systematic Review. PMID: 31191088 PMCID: PMC6544005

Enable Notifications OK No thanks