431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

MP Hypertrophy Seminar Diamonds (Part 5)

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε στην διάθεση μας 12 εβδομάδες για να παράγουμε τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο κομμάτι του Body Transformation…

 

Γράφει ο Μαρίνος Πέιος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Personal Trainer

 

Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να γνωρίζουμε τι θα μας οδηγήσει στον στόχο μας και πώς θα συμβεί αυτό.
Ας δούμε ορισμένα αποσπάσματα από τις πληροφορίες που θα αναλύσουμε στο σεμινάριο.

Διαφάνεια 79: Trick No 5

Όταν βρισκόμαστε σε block με υψηλή συχνότητα και υψηλή ποσότητα προπόνησης, τότε οι rest days της εβδομάδας είναι καλύτερα να διαδέχονται η μία την άλλη. Για παράδειγμα, προπόνηση ΔΔευτέρα έως Παρασκευή και Σ/Κ ξεκούραση.
(τέλος αποσπάσματος)

Είπαμε πως στη διάθεση μας έχουμε μόνο 12 εβδομάδες. Ανεξάρτητα με το επίπεδο του ατόμου, αν μέσα σε αυτές τις 12 εβδομάδες πρέπει να παράγουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τότε θα υπάρξουν Blocks με υψηλή συχνότητα και υψηλή ποσότητα προπόνησης. Κατά την διάρκεια ενός τέτοιου μπλοκ, η πρόοδος είναι πολύ πιο σημαντική όταν η ξεκούραση πραγματοποιείται 2 ημέρες συνεχόμενα!

Διαφάνεια 26: Level 3 (beginner & intermediate)

Προπόνηση στο 70%. Μετά το failure (τελευταία επανάληψη κάθε σετ) προσθέτουμε 10-15% επιπλέον βάρος και εκτελούμε 2-3 επιπλέον επαναλήψεις με βοήθεια ατόμου κατά τη σύγκεντρη φάσης της επανάληψης. Γνωστό ως μέθοδος Forced Reps.
(τέλος αποσπάσματος)

Είδαμε πως μέσα στο διάστημα των 12 εβδομάδων θα περάσουμε από διάφορα Block προπόνησης. Για να παράγουμε τα μέγιστα αποτελέσματα θα πρέπει να γνωρίζουμε μέχρι πιο σημείο μπορούμε να πιέσουμε. Συνήθως, το παιχνίδι χάνεται από έλλειψη πίεσης και όχι από υπερβολική πίεση. Στη διαφάνεια 26 αναπτύσσουμε μια από τις μεθόδους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με έναν/μια Beginner κατά το 2ο μισό της περιόδου αυτής.

Διαφάνεια 96: Cyclical Ketogenic Diet

Συνήθως έχει την μορφή 4:1 ή 5:2
Κατά τις ημέρες με Low carbs η προπόνηση είναι high Volume.
Αυτό το μοντέλο παράγει μέγιστο fat loss για το 60% του πληθυσμού.
H προπόνηση με υψηλή ποσότητα πραγματοποιείται ώστε να αδειάσουμε το μυϊκό γλυκογόνο.
Οι θερμίδες κατά τις Low Carb days μπορούν να πάνε 25-50% κάτω από τις θερμίδες συντήρησης.
Μια παύση ανά 6 εβδομάδες είναι must!
(τέλος αποσπάσματος)

Η προπόνηση δεν μπορεί από μόνη να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό transformation. Μαζί θα πρέπει να ακολουθούμε και ένα μοντέλο διατροφής. Στο κομμάτι Advanced Nutritional Program Design θα αναπτύξουμε μεθόδους όπως και μοντέλα περιοδικότητας της διατροφής. Στη διαφάνεια 96 βλέπουμε μία από τις μεθόδους που αποδίδουν αρκετά σε περιστατικά όπου πρέπει να επιτύχουμε σημαντική μείωση του σωματικού λίπους με ταυτόχρονη αύξηση της μυϊκής μάζας. Στο τέλος του αποσπάσματος βλέπετε πώς ένα σύστημα όπως αυτό πρέπει να το διακόπτουμε μετά την 6η εβδομάδα. Έτσι, δεν αρκεί να ερχόμαστε σε επαφή με ένα σύστημα αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε και πως να το χειριστούμε!

Μέσα από 117 διαφάνειες και άλλες 40 σελίδες κειμένων, θα αναπτύξουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να παράγουμε αποτελέσματα σε record time, για όλα τα επίπεδα, για όλες τις περιπτώσεις!

Educate to Dominate

Seminar: MP Hypertrophy Training & Nutritional Methods ® | 11.06.2016
Διάρκεια σεμιναρίου: 8 ώρες
Presenter: Marinos Peios

Enable Notifications OK No thanks