431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: Fitness μυστικά για να βρείτε ξανά τη φόρμα σας

Fitness μυστικά για να βρείτε ξανά τη φόρμα σας

Λίγοι μήνες μας χωρίζουν μέχρι το καλοκαίρι και αν θέλουμε καυτή εμφάνιση με μαγιό, πρέπει να ξεκινήσουμε από νωρίς τη γυμναστική.

Όμως λίγο οι οικογενειακές υποχρεώσεις, λίγο η δουλειά, λίγο η χαλάρωση του χειμώνα μας κρατά μακριά από το στόχο μας.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν κάποια μικρά μυστικά για να βρείτε το κίνητρο να γυμναστείτε , να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να μπείτε ξανά σε πρόγραμμα:

• Μην μένετε σπίτι, όταν το επιτρέπει ο καιρός. Και φυσικά δεν εννοούμε να βγείτε για ποτό, αλλά τις ημέρες που δεν βρέχει ή δεν έχει κρύο, μπορείτε να φορέσετε αθλητικά ρούχα και να περπατήσετε γύρω από το σπίτι σας ή στο κοντινότερο πάρκο. Αυτό θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και σιγά σιγά θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε.

• Κάντε μικρά διαλείμματα γυμναστικής. Όταν ο χρόνος δεν σας επιτρέπει συστηματική καθημερινή προπόνηση ή να αφιερώσετε έστω μισή ώρα για το σώμα σας, προσπαθήστε να γυμνάζεστε διακεκομμένα. Για παράδειγμα, κάντε επιτόπιο jogging όταν πλένετε τα πιάτα, κοιλιακούς μέχρι να ψηθεί το φαγητό, ανεβείτε με τα σκαλιά και όχι με το ασανσέρ κ.α.

• Αγοράστε καινούργια ρούχα ή αξεσουάρ γυμναστικής που θα αλλάξουν τη διάθεσή σας και θα σας δώσουν το κίνητρο να τα χρησιμοποιήσετε.

• Βρείτε κάποιο φίλο που θα σας ξεσηκώνει. Σίγουρα θα υπάρχει στο κοντινό σας περιβάλλον ένας άνθρωπος που του αρέσει η γυμναστική και θα σας παρακινεί όσες φορές εσείς βαριέστε.

• Να θυμάστε ότι δεν γίνονται θαύματα. Μην τα παρατήσετε αν δεν δείτε διαφορά στο σώμα σας σε 1 μήνα, αφού χρειάζεται περισσότερος χρόνος σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή για να πλησιάσετε στο στόχο σας.

Πηγή: www.myfit.gr

Enable Notifications OK No thanks