431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: Επιστροφή στην άσκηση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Επιστροφή στην άσκηση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της επιστροφής στην καθημερινότητα και της αναθεώρησης των στόχων. Επίσης, είναι ο μήνας όπου οι περισσότεροι αθλούμενοι επιστρέφουν στο γυμναστήριο και ξεκινούν ένα υγιεινό πλάνο διατροφής.

Σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν μερικά tips για την κατάλληλη προσαρμογή στα νέα δεδομένα επιστροφής στην καθημερινότητα.

Όποιες και να είναι οι σκέψεις σας, αυτό που θέλετε είναι σίγουρα να επιτύχετε τους στόχους σας. Επομένως:

➤ Αναζητήστε κίνητρα: Να σκέφτεστε πάντα θετικά. Είναι φυσικό να τεμπελιάζετε έπειτα από τις καλοκαιρινές διακοπές. Εάν όμως θυμηθείτε τα θετικά συναισθήματα που σας προκαλεί η προπόνηση, τότε όλα θα σας φανούν ευκολότερα.

➤ Μικροί στόχοι: Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία ημέρα. Ούτε και εσείς μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στο καθημερινό σας πλάνο άσκησης. Για να μην απογοητευτείτε, θέστε μικρούς και βραχυπρόθεσμους στόχους και ξεχάστε τους. Ναι, ξεχάστε τους και αφοσιωθείτε στο εδώ και τώρα.

➤ Εξοπλισμός: Επειδή δεν θέλετε να χάσετε το κίνητρό σας, προετοιμαστείτε κατάλληλα για το γυμναστήριο. Εάν γυμνάζεστε μετά τη δουλειά, κουβαλήστε το σάκο του γυμναστηρίου μαζί σας. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα βρείτε δικαιολογία ότι δεν έχετε χρόνο για προπόνηση.

➤ Ελέγξτε τα γεύματα σας: Ξεχάστε τις διατροφικές συνήθειες του καλοκαιριού. Τώρα είναι η στιγμή για να επιστρέψετε σε ένα ισορροπημένο διατροφολόγιο, το οποίο θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και να νιώσετε ευεξία.

 

ΠΗΓΗ

Enable Notifications OK No thanks