431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: 5 Τρόποι να γίνει το Personal Training ο λόγος που θα σας προτιμήσουν!

5 Τρόποι να γίνει το Personal Training ο λόγος που θα σας προτιμήσουν!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η υπηρεσία του Personal Training έχει ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση. Οι βασικοί λόγοι, όμως, είναι η καθοδήγηση και η εποπτεία. Η προπόνηση είναι πολύ πιο αποτελεσματική όταν διαμορφώνεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασκούμενου και επιτηρείται συστηματικά από εξειδικευμένους Personal Trainers. Αναβαθμίζοντας, λοιπόν, την υπηρεσία της εξατομικευμένης προπόνησης στο γυμναστήριό σας, αναβαθμίζετε και την εξειδίκευσή σας στο Fitness συνολικά.

Εκτός από υπηρεσίες, δίνετε κίνητρα και δυνατότητες κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Αποκτάτε ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες και ασκούμενούς σας.

Προσδιορίστε, λοιπόν, τις βασικές αρχές και τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών σας, θεσμοθετήστε τα και διαμορφώστε την κουλτούρα που θέλετε να διέπει τους συνεργάτες, το προσωπικό και το χώρο σας εν γένει.

Τα 5 βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει οπωσδήποτε να αναβαθμίσετε στις υπηρεσίες του Personal Training.

– Το όραμα σας.

Η ομάδα σας πρέπει να μοιράζεται μια κοινή οπτική τόσο για τις βασικές αρχές του Personal Training, όσο και για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και το αντίκτυπο των υπηρεσιών σας στην υγεία των ασκούμενων.

– Το προσωπικό σας.

Ορίστε με απόλυτη σαφήνεια και ακρίβεια τα καθήκοντα αλλά και τις αναθέσεις. Οφείλετε να κατανέμετε τις ευθύνες με βάση τα προσωπικά χαρακτηριστικά και την εξειδίκευση που διαθέτει ο κάθε εργαζόμενος. Μπορείτε, βέβαια, να συνυπολογίσετε σαν κριτήριο και τα ενδιαφέροντα του καθενός. Η δουλειά θα είναι είναι πιο ευχάριστη για όλους και σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματική.

– Την οργάνωσή σας.

Καταγράψτε, απλοποιήστε και αυτοματοποιήστε όλες τις οργανωτικές και διοικητικές διαδικασίες. Θα δουλεύετε πολύ πιο μεθοδικά και θα κερδίσετε πολύ χρόνο που θα ήταν προτιμότερο να αφιερώσετε στους ασκούμενούς σας.

– Τα δεδομένα σας.

Αναπτύξτε μια μέθοδο, ώστε να ορίζονται με σαφήνεια οι βασικοί δείκτες απόδοσης με βάση τους οποίους θα αξιολογείτε τα δεδομένα σας. Με αυτόν τον τρόπο πολύ πιο εύκολα θα μπορείτε να τα επεξεργαστείτε, να τα αποτιμήσετε, να παρακολουθείτε την πρόοδο και τα ελλείμματα, να βγάλετε συμπεράσματα και, εν τέλει, να γίνετε ακόμη καλύτεροι στη δουλειά σας.

– Τα προβλήματα σας.

Ειδικά για έναν ιδιοκτήτη είναι σημαντικό να μπορεί να ανανγώσει τα ζητήματα που δημιουργούνται, να τα διαχειρίζεται και, εν τέλει, να τα υπερβαίνει.

Πολλοί μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες όπως το Personal Training. Εσείς προσπαθήστε να ανήκετε σε αυτούς που παρέχουν ποιότητα και αξιοπιστία.

Κάντε τη διαφορά!

Βιβλιογραφία

1. Kharrazi H., Chisholm R., Van Nasdale D., Thompson B. Mobile personal health records: an evaluation of features and functionality. Int J Med Inf. 2012;81(9):579–593. doi: 10.1016/j.ijmedinf.2012.04.007.

2. Steven R. McClaran The Effectiveness of Personal Training on Changing Attitudes Towards Physical Activity, 2003, J Sports Sci Med.

Enable Notifications OK No thanks