431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: Οι 5 καλύτερες εφαρμογές Fitness

Οι 5 καλύτερες εφαρμογές Fitness

Ήρθε η ώρα να ανεβάσετε το επίπεδο της υγείας και της προσωπικής σας εκγύμνασης. Είτε επιλέξετε κάποιον personal trainer ή έναν διατροφολόγο, είτε κάνετε την αρχή μόνοι σας, ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν θα είστε ποτέ μόνοι. Επωφεληθείτε από τη χρήση των διαφορετικών εφαρμογών που υπάρχουν. Αυτές θα σας δίνουν αρκετές πληροφορίες, όπως ιδέες για το πρωινό σας γεύμα ή οδηγίες για το καθημερινό workout.

Εδώ θα βρείτε τις εφαρμογές με τις υψηλότερες βαθμολογίες. Ρίξτε μία ματιά σε αυτές και ίσως κάποιες να σας φανούν χρήσιμες:

1) Couch to 5K

Εάν είστε από αυτούς που τους αρέσει το τρέξιμο, το Couch to 5K είναι μία εξαιρετική εφαρμογή. Είναι ιδανική για τους αρχάριους και για την έναρξη της νέας σας συνήθειας. Συγκεκριμένα, σας δίνει ένα πρόγραμμα 8 εβδομάδων, το οποίο θα σας βοηθήσει να μπείτε στη φιλοσοφία του τρεξίματος.

2) Runtastic Six Pack Abs

Θέλετε μια επίπεδη κοιλιά; Ή μυϊκή ενδυνάμωση; Ότι και να είναι αυτό που επιθυμείτε, το Runtastic Six Pack Abs σας καλύπτει. Αυτή η εφαρμογή εκφωνεί εντολές διαφορετικών ασκήσεων που αφορούν την κοιλιακή χώρα. Εφόσον οι κοιλιακοί είναι γρήγοροι στην προσαρμογή τους, είναι σημαντικό να δοκιμάζετε συνεχώς νέες ασκήσεις. Είναι πολύ εύκολο σε αυτή την εφαρμογή.

3) StrongLifts 5X5

Εάν θέλετε να αποκτήσετε six pack και γράμμωση, το StrongLifts 5X5 είναι απαραίτητο εργαλείο για σας. Τα άτομα που κάνουν πρόγραμμα 5×5 για χρόνια, έχουν δει αποτελέσματα. Εάν σας μπερδέψει ή θέλετε άλλη καθοδήγηση, η εφαρμογή σας τα παρέχει όλα. Σας δίνει ένα λεπτομερές run-down των διαθέσιμων επιλογών και της κάθε άσκησης, επομένως ποτέ δεν θα μείνετε με την απορία. Επίσης, κρατάει τον αριθμό των επαναλήψεων. Είναι μία φανταστική επιλογή.

4) Daily Yoga

Εάν σας ενδιαφέρει η Yoga, αυτή είναι μία εφαρμογή που πρέπει να δοκιμάσετε. Με πάνω από 50 μαθήματα σε HD video, δεν θα χρειαστεί να συμμετέχετε σε κάποιο τμήμα Yoga. Είναι ιδανικό για όσους εργάζονται και δεν έχουν χρόνο για γυμναστική, καθώς μπορούν να κάνουν ένα σύντομο workout στο σπίτι τους.

5) Nike + Training Club

Εάν είστε fan των προϊόντων της Nike, ίσως να σας αρέσει αυτή η εφαρμογή και πιστεύουμε ότι θα καλύψει τις ανάγκες σας. Τα προγράμματα σχεδιάστηκαν από τους ίδιους προπονητές της Nike, άρα θα είστε σίγουροι ότι αυτό που κάνετε είναι καλό, αξιόπιστο και κατάλληλο για εσάς. Με προσαρμοσμένα προγράμματα fitness, έχετε αυτό που χρειάζεστε στα χέρια σας.

Επομένως, κάθε φορά που θέλετε να ξεκινήσετε ένα workout, ρίξτε μία ματιά σε αυτές τις εφαρμογές. Σας δίνουν την ευκαιρία να αναβαθμίσετε το δικό σας πλάνο άσκησης και παράλληλα σας προσφέρουν διασκέδαση.

ΠΗΓΗ

Enable Notifications OK No thanks