431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: Μπες και εσύ στην MP Community

Μπες και εσύ στην MP Community

Η MP Balatsinos ενώνει όλους τους επαγγελματίες της άσκησης και όχι μόνο, με τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων αλλά και με οποιονδήποτε ασχολείται με το fitness είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε επαγγελματικά.

Τα πλεονεκτήματα που δίνει η εγγραφή στην MP Community είναι πολλαπλά και αναλύονται παρακάτω:

 

  1. Άμεση δικτύωση με ιδιοκτήτες γυμναστηρίων

Η MP Community αποτελείται όχι μόνο από επαγγελματίες της άσκησης αλλά και από ιδιοκτήτες γυμναστηρίων από όλη την Ελλάδα. Δημιουργώντας το προφίλ σας σε αυτή την κοινότητα αυξάνετε κατά πολύ τις πιθανότητες να απορροφηθείτε σε κάποιο γυμναστήριο αν αυτό κρίνει ότι σας χρειάζεται. Με λίγα λόγια η κοινότητα της MP λειτουργεί και ως ένα online βιογραφικό, έτοιμο να αποδώσει ανά πάσα στιγμή.

 

  1. Προβολή σε άτομα που αναζητούν προσωπικό γυμναστή

 

Με την εγγραφή σας στην MP Community, αυτόματα προβάλετε τον εαυτό σας σε ένα μεγάλο φάσμα πελατολογίου που αναζητεί personal trainer και μάλιστα αυτή η δυνατότητα είναι δωρεάν. Ουσιαστικά είναι μια δωρεάν διαφήμιση του βιογραφικού σας και μάλιστα με τη δυνατότητα επικοινωνίας.

 

  1. Αλληλεπίδραση με άτομα που ασχολούνται με το fitness

 

Τα εγγεγραμμένα μέλη της MP Community έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω μηνυμάτων. Αυτό μπορεί να ανοίξει την πόρτα για νέες ευκαιρίες αλλά και τη διεύρυνση της φήμης σας σε άλλα άτομα που ασχολούνται με το fitness. Οποιαδήποτε κοινότητα ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα πάντα φέρνει ως αποτέλεσμα συνεργασίες και ευκαιρίες που μέχρι πριν δεν είχαμε φανταστεί ότι θα προκύψουν.

 

  1. Προσφορές σε σεμινάρια

 

Όλα τα μέλη της MP Community έχουν ειδικές τιμές στα σεμινάρια της MP Balatsinos και μάλιστα πολλές φορές οι προσφορές αυτές είναι προσωποποιημένες σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα του κάθε μέλους.

 

  1. Πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα

 

Ένα ακόμη πλεονέκτημα αυτής της κοινότητας του fitness είναι η πρόσβαση των σπουδαστών στο εκπαιδευτικό υλικό της MP Balatsinos. Η δυνατότητα της online και on demand παρακολούθησης των σεμιναρίων της σχολής δίνεται μετά την εγγραφή των σπουδαστών στην MP Community. Εκτός όμως από αυτό το δυνατό εργαλείο που παρέχεται στους σπουδαστές της σχολής, παρέχονται δωρεάν για όλα τα μέλη σύντομα εκπαιδευτικά βίντεο και ημερίδες που αφορούν το κομμάτι του fitness και γενικότερα της υγείας.

 

Μπείτε στη σελίδα mpbalatsinos.gr και κάντε την εγγραφή σας στην MP Community για να διευρύνετε τις ευκαιρίες αλλά και τις συνεργασίες σας.
Enable Notifications OK No thanks