Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εκπαιδευτικά σεμινάρια γυμναστών

Balatsinos

MP Hypertrophy Training & Nutritional Methods ®

MP Hypertrophy Training & Nutritional Methods ® seminar banner by MPBalatsinos

MP Hypertrophy Training & Nutritional Methods ®

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
8 ώρες | 1 ημέρα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
T.B.A.
Θέσεις Διαθέσιμες

Η αύξηση της μυικής μάζας αποτελεί μείζον ζήτημα σε αθλητές και ασκούμενους.

Σε μια χρονική στιγμή οπού κρίνονται μετάλλια σε επίπεδο χιλιοστών του δευτερολέπτου ενώ ταυτόχρονα ο μέσος ασκούμενος βομβαρδίζεται από τεράστιο όγκο πληροφοριών, θα αναπτύξουμε όλη τη λογική πίσω από το σχεδιασμό προπονητικών προγραμμάτων που φέρνουν στην επιφάνεια το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους και όσες θέλουν να διδαχθούν τρόπους με τους οποίους μπορούν να παράγουν αποτελέσματα σε record time είτε για τους ασκούμενους τους είτε για την προσωπική τους βελτίωση. Μπορεί να χαρακτηριστεί must για όσους ασκούνται σε γυμναστήριο.

Εξετάσεις

Δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Με την εγγραφή στο σεμινάριο, ο κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει προσωπικούς κωδικούς για την εκπαιδευτική πλατφόρμα της MP Balatsinos, μέσα από την οποία έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Εκδήλωση
Ενδιαφέροντος

Τα προσωπικά στοιχεία των ενδιαφερομένων, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την εταιρία χωρίς να παρέχονται σε τρίτους. Με την αποστολή των στοιχείων τους οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν ότι συμφωνουν με την αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών τους δεδομένων από την εταιρία για εσωτερικούς σκοπούς (διοργανώσεις, προσκλήσεις, ενημερώσεις προϊόντων) υπό την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας δεδομένων.