Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εκπαιδευτικά σεμινάρια γυμναστών

Balatsinos

MP Athletic Performance Certification Program L1

MP Athletic Performance Certification Program L1 seminar banner by MPBalatsinos

MP Athletic Performance Certification Program L1

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΔYNATOTHTA ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
9 ώρες | 1 ημέρα
TBA
TBA
Έναρξη:
Θέσεις Διαθέσιμες

Η MP Balatsinos σε συνεργασία με τον Μαρίνο Πέιο έχουν δημιουργήσει μια κατηγορία σεμιναρίων που στόχος τους είναι η εκπαίδευση προπονητών ικανών να παράγουν αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα και όλα τα αθλήματα.

Το παρόν σεμινάριο αποτελεί το πρώτο επίπεδο του πτυχίου MP Athletic Performance Certification Program ® (MP-APCP Level 1) με θεματολογία “Special Considerations in Sports Training and Sports Nutrition”.

Η παρακολούθηση του πρώτου επιπέδου, MP-APCP Level 1, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ένταξη ενός ατόμου στο MP-APCP Level 2.

Υπεύθυνος Εισηγητής:

Πέιος Μαρίνος

Guest Speaker:

Μαργαριτέλης Νικόλαος

Οι προπονητές κρίνονται μέσα από τα αποτελέσματα των αθλητών τους. Συνήθως, η ικανότητα ανάπτυξης όλων των μορφών δύναμης καθώς και η ικανότητα ανάπτυξης όλων των μορφών ταχύτητας θα παίξουν τον σημαντικότερο ρόλο κατά το κυνήγι μεγιστοποίησης των επιδόσεων.

Μια υψηλή τιμή μέγιστης δύναμης τείνει να δημιουργεί εντυπώσεις ωστόσο δεν εξασφαλίζει τη νίκη τις περισσότερες φορές. Μεγάλος αριθμός αθλημάτων απαιτεί από τους αθλητές να αναπτύσσουν δυνάμεις σε λιγότερο από 0.3 sec. Ως αποτέλεσμα, ο ρυθμός έκφρασης της δύναμης πρέπει να μας απασχολεί κατά τον προπονητικό σχεδιασμό αθλητών.
Η μελέτη πρωτοκόλλων και συστημάτων προπόνησης μπορεί να επεκτείνει τις γνώσεις μας, παρόλα αυτά δεν αρκεί για να παράγουμε τα μέγιστα αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε σε θέση να χειριστούμε όλες τις μεταβλητές ενός πρωτοκόλλου ανά πάσα στιγμή.

Από τη διαδικασία αυτή δεν μπορεί να απουσιάζει η χρήση συμπληρωμάτων.
Γνωρίζουμε πως ο γρηγορότερος τρόπος για να έχουμε μετρήσιμες θετικές μεταβολές στην επίδοση ενός αθλητή είναι μέσω της χρήσης συμπληρωμάτων/βοηθημάτων. Σχεδόν όλοι οι αθλητές, καθώς επίσης και πολλοί αθλούμενοι, χρησιμοποιούν όλο και συχνότερα συμπληρώματα ή/και βοηθήματα είτε για να αυξήσουν την απόδοσή τους είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Ποιοι είναι οι μηχανισμοί πίσω από κάθε συμπλήρωμα; Ποια μοριακά ή βιοχημικά μονοπάτια επηρεάζονται; Πώς μεταβάλλεται ο ενεργειακός μεταβολισμός; Υπάρχει αποτελεσματικότητα;

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

  • Φοιτητές ΤΕΦΑΑ
  • Απόφοιτους ΤΕΦΑΑ
  • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών Fitness
  • Προπονητές

Εξετάσεις

Δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Με την εγγραφή στο σεμινάριο, ο κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει προσωπικούς κωδικούς για την εκπαιδευτική πλατφόρμα της MP Balatsinos, μέσα από την οποία έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αποστέλλεται στον σπουδαστή βεβαίωση παρακολούθησης.

Εκδήλωση
Ενδιαφέροντος

Τα προσωπικά στοιχεία των ενδιαφερομένων, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την εταιρία χωρίς να παρέχονται σε τρίτους. Με την αποστολή των στοιχείων τους οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν ότι συμφωνουν με την αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών τους δεδομένων από την εταιρία για εσωτερικούς σκοπούς (διοργανώσεις, προσκλήσεις, ενημερώσεις προϊόντων) υπό την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας δεδομένων.