431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

Σεμινάριο Weightlifting Methods

MP Weightlifting Methods Seminar® seminar banner by MPBalatsinos

Σεμινάριο Weightlifting Methods

6 ώρες | 1 ημέρα
Θεσσαλονίκη
To Be Announced
Έναρξη
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

Το σεμινάριο Weightlifting Methods θα σας δώσει τη θεωρητική και πρακτική γνώση για την εισαγωγή στην τεχνική της άρσης βαρών.

Το σεμινάριο Weightlifting  Methods θα σας δώσει τις βασικές γνώσεις της τεχνικής της άρσης βαρών. Οι τεχνικές αυτές απαιτούν πολύ καλή μυική συναρμογή και άριστη εκτέλεση. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε τις αρχές της ολυμπιακής άρσης βαρών (επολέ, ζετέ, αρασέ), σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο. Θα αποκτήσετε την γνώση και θα βελτιώστε την τεχνική σας. Κινήσεις όπως squat, lift, snatch, clean, jerk θα αναλυθούν κομμάτι-κομμάτι και θα συζητηθούν όλα τα πιθανά λάθη και οι τεχνικές διόρθωσης.

Τα περισσότερα αθλήματα έχουν ως βάση τις ασκήσεις της άρσης βαρών, οι οποίες βελτιώνουν την δύναμη, την ταχύτητα και την μυική ισχύ. Αυτό καθιστά το σεμινάριο Weightlifting Methods ένα από τα πιο βασικά για κάθε προπονητή, γυμναστή, personal trainer, Crossfit trainer ή ακόμα και ασκούμενους που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Θεματικές ενότητες:

 • Εκμάθηση τεχνικής των βασικών κινήσεων της άρσης βαρών (Squat, Press, Deadlift, Clean & Jerk, Snatch).
 • Βασικές αρχές προπόνησης της άρσης βαρών.
 • Βασικές αρχές λειτουργικής προπόνησης.
 • Κινησιολογία των βασικών ασκήσεων και διόρθωση της τεχνικής εκτέλεσης.
 • Βασικό ασκησιολόγιο προθέρμανσης.
 • Δημιουργία ασκησιολογίου ενδυνάμωσης.
 • Αποφυγή μεγάλων επιβαρύνσεων και αθλητικών κακώσεων.
 • Μεθοδολογία χρήσης άρσης βαρών και λειτουργικής προπόνησης για άτομα με στόχο την μυική ενδυνάμωση, την ταχύτητα και την ισχύ.
 • Βασικοί κανόνες ασφαλείας της άρσης βαρών και ένταξη του ασκησιολογίου για αθλητές cross training, strength & conditioning.

 

Η διεξαγωγή του θα γίνει στο πιο σύγχρονο και μεγάλο crossfit box της Θεσσαλονίκης, το The Lab.

 

Εισηγητής:

Ιδιοκτήτης του πιο γνωστού Crossfit Box στη Β.Ελλάδα. Αποτέλεσε μέλος της εθνικής παίδων στην ενόργανη γυμναστική και είναι κάτοχος των πιστοποιήσεων Eleiko Weightlifting trainer, Kettlebell trainer, Trx trainer STC, Trx trainer FTC. Έχει αποτελέσει κριτής αλλά και αθλητής αγώνων CROSSFIT.
Instructor icon
Πετρίδης Γιώργος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

 • Φοιτητές ΣΕΦΑΑ
 • Απόφοιτους ΣΕΦΑΑ
 • Αθλητές Cross Training
 • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών FITNESS
 • Προπονητές αθλημάτων
 • Και σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους γύρω από αυτόν τον τύπο προπόνησης

Εξετάσεις

Δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Ο κάθε συμμετέχοντας με την εγγραφή του αποκτά προσωπικό λογαριασμό στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Ε-Studies της MP Balatsinos, μέσα από την οποία έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αποστέλλεται στον σπουδαστή βεβαίωση παρακολούθησης σε ηλεκτρονικό αρχείο pdf.

Seminar icon

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS