431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

Σεμινάριο Fight Cardio Instructor

MP Fight Cardio Instructor® seminar banner by MPBalatsinos

Σεμινάριο Fight Cardio Instructor

10 ώρες | 1 ΣΚ
Θεσσαλονίκη
To Be Announced
Έναρξη
Ελληνικά Γλώσσα Διεξαγωγής

Το Fight Cardio είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ομαδικά προγράμματα αερόβιας γυμναστικής.

Το Fight Cardio είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται στις αρχές του αερόμπικ, ενσωματώνοντας κινήσεις πολεμικών τεχνών -όπως Karate, Taekwondo, Boxing, Muai Thai, Capoeira και Kung Fu- χωρίς όμως τη σωματική επαφή, μιας και δεν υπάρχει αντίπαλος. Η πρωτοτυπία του αλλά και τα αποτελέσματά του -καθώς συνδυάζει καρδιοαναπνευστική βελτίωση, ευλυγισία, ενδυνάμωση, μείωση του άγχους, αύξηση της αυτοπεποίθησης και διασκέδαση- το έχουν κάνει όχι απλά δημοφιλές, αλλά must.

Στο 10ωρο αυτό σεμινάριο θα διδαχθείτε την κατανόηση του ρυθμού, τις βασικές κινήσεις πολεμικών τεχνών αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα δομήσετε αυτού του είδους το ομαδικό πρόγραμμα με επιτυχία.

Η θεματολογία του σεμιναρίου:

  • Εισαγωγή & ιστορική αναδρομή
  • Μουσική κατανόηση
  • Εκμάθηση τεχνικής και κινήσεων
  • Παρουσίαση ολοκληρωμένου μαθήματος Fight Aerobic
  • Συνδυασμός κινήσεων και δομή μαθήματος

 

Εισηγητής:

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Personal Trainer. Βασικός καθηγητής της MP Balatsinos στις εκπαιδεύσεις Group Training.
Instructor icon
Κατερουδάκης Βασίλης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

  • Απόφοιτους του MP Group Exercise Trainer
  • Σε όσους ήδη διδάσκουν ομαδικά προγράμματα σε αίθουσες γυμναστηρίων
  • Φοιτητές/Απόφοιτους ΣΕΦΑΑ
  • Απόφοιτους ΙΕΚ
  • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών FITNESS

Εξετάσεις

Δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Ο κάθε συμμετέχοντας με την εγγραφή του αποκτά προσωπικό λογαριασμό στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Ε-Studies της MP Balatsinos, μέσα από την οποία έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αποστέλλεται στον σπουδαστή βεβαίωση παρακολούθησης σε pdf ηλεκτρονικό αρχείο.

Seminar icon

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση Κωδικού

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group Training, όπως η TRX και η LES MILLS. Οι απόφοιτοι της MP Balatsinos Fitness έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Ευρωπαϊκό µητρώο (EREPS).
Η MP Balatsinos μετράει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα από τον τόπο διαμονής σας μέσω live streaming. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άτομα εγγράφονται στα σεμινάρια της MP Balatsinos από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
∆ιεθνείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες όπως η TRX, η Les Mills και η Lebert Fitness. ∆ιεθνής πιστοποίηση Personal Trainer (CPT) από τον οργανισµό Europe Active.
Από το 2017, όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της MP Balatsinos αποκτούν προσωπικό λογαριασμό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων της MP Balatsinos. Τα test γνώσεων, οι εξετάσεις και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
+SEMINARS