fbpx
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ COVID-19

Ψυχική Διαχείριση του COVID-19 seminar banner by MPBalatsinos

ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ COVID-19

LIVE-ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
2 | 1 Day
MP Balatsinos
On Demand
Θέσεις Διαθέσιμες

 

Περιορισμός, απομόνωση, επικοινωνία με παιδιά και φόβος για το άγνωστο. Πόσο αλλάζει τη ζωή μας ο κορωναϊός?

Mια σοβαρή υγειονομική κρίση μας αναγκάζει να διακόψουμε όλες τις δραστηριότητες και να παραμείνουμε στο σπίτι. Η πανδημία του Κορωνοϊού (Covid ’19) είναι μια απειλή για τη ζωή μας, και τα εθνικά συστήματα υγείας.

Η ισορροπία ωστόσο ανάμεσα στα μέτρα αντιμετώπισης και την ψυχική μας υγεία είναι ιδιαίτερα εύθραυστη. Οι παράγοντες κινδύνου που αντιμετωπίζουμε αυξάνονται και η ανάγκη διαχείρισης των στρεσογόνων παραμέτρων είναι όσο ποτέ άλλοτε επιτακτική.

Η MP Balatsinos προσφέρει σε όλα τα μέλη της  μια 2ωρη διαδικτυακή συνεδρία για ό,τι αφορά στην διαχείριση των ψυχολογικά επιβαρυντικών συνθηκών που συναντούμε τις τελευταίες ημέρες όλοι μας.

– Ώρα Διεξαγωγής 18.30-20.30

Η κα. Καραμπασιάδου είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Είναι κάτοχος Αδείας Άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου, ενώ σε ερευνητικό επίπεδο έχει ασχοληθεί προπτυχιακά κυρίως με την ενδοοικογενειακή βία και τον εκφοβισμό και μεταπτυχιακά κυρίως με το εργασιακό στρες και την επαγγελματική εξουθένωση.

Τα τελευταία 13 χρόνια δραστηριοποιείται πλήρως επαγγελματικά σε ρόλους επικοινωνίας και Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού σε πολυεθνικές εταιρείες ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να εργαστεί ως Ψυχολόγος με ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παιδιά και εφήβους στα πλαίσια τόσο αμιγώς ψυχολογικής υποστήριξης όσο και κινητοποίησης για επανενεργοποίηση και ένταξη στην αγορά εργασίας.

Στα πλαίσια της επαγγελματικής της πορείας, έχει τιμηθεί για την συνεισφορά της στην επικοινωνιακή κινητοποίηση στην ανακύκλωση αλλά και στην κινητοποίηση στην άθληση του εργατικού δυναμικού στις εταιρείες που απασχολείται.

Κατά την απασχόληση της σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία είχε την χαρά να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ιατρεία διακοπής καπνίσματος. Τότε κατάφερε η ίδια να κόψει το κάπνισμα και έκτοτε είναι πάντα ιδιαίτερα ενεργή και αποτελεσματική στην υποστήριξη στην διακοπή καπνίσματος και την στροφή σε έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής.

Πριν από 3 χρόνια, με μηδενική ως τότε αθλητική δραστηριότητα, ξεκίνησε να ασχολείται η ίδια με το τρίαθλο αλλάζοντας ριζικά τρόπο ζωής. Έκτοτε, έχει εστιάσει στην κινητοποίηση στην άθληση και τις εφαρμογές αρχών ψυχολογίας στην γυμναστική και έχει ήδη βοηθήσει πολλά μέλη ειδικών -και όχι- πληθυσμιακών ομάδων να αλλάξουν τρόπο ζωής και να επιτύχουν στόχους υγείας, προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς.
Instructor icon
Καραμπασιάδου Ζωή

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους

Εξετάσεις

Χωρίς εξετάσεις

Εκπαιδευτικό Υλικό

Δεν παρέχεται εκαπιδευτικό υλικό

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Δεν παρέχεται βεβαίωση

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
-Εάν είστε μέλος της MP Community συνδεθείτε στο προφίλ σας και στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας.

Όροι Χρήσης και πολιτική απορρήτου

+SEMINARS

Αναγνωρισμένα σεμινάρια γυμναστών.

Αποκτήστε γνώση και εξειδίκευση για να ανταπεξέλθετε άριστα σε έναν χώρο άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πάνω από 2000 διδακτικές ώρες και 60 διαφορετικά τµήµατα εκπαίδευσης ετησίως, µε δυνατότητα online παρακολούθησης µαθηµάτων. Τίτλοι και εξειδικεύσεις σε: Personal & Group Training, εκπαίδευση Pilates & Yoga, Aqua & Fight aerobic, TRX, Cardio Cycling.
Η σχολή MP Balatsinos Fitness µέσα από ένα µεγάλο δίκτυο γυµναστηρίων με τα οποία συνεργάζεται πανελλαδικά, προσφέρει στους συµµετέχοντες των εξειδικευµένων σεµιναρίων της διέξοδο στην επαγγελµατική τους αποκατάσταση.
Αναγνωρισµένη κρατική - διεθνή πιστοποίηση για τα σεµινάρια µας από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Διεθνείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο του Personal & Group