431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Κύρια φωτογραφία για το άρθρο: Online και On Demand Εκπαίδευση από την MP Balatsinos

Online και On Demand Εκπαίδευση από την MP Balatsinos

Γενικά για την ηλεκτρονική εκπαίδευση.

Η ηλεκτρονική εκπαίδευση είναι ένα ευέλικτο εκπαιδευτικό σύστημα εκπαίδευσης που περιλαμβάνει κάθε είδους μάθηση που γίνεται μέσω του διαδικτύου. Η ποσότητα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης και των διαδικτυακών πτυχίων στις περισσότερες ειδικότητες είναι μεγάλη και αυξάνεται με ταχύ ρυθμό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι η ηλεκτρονική εκπαίδευση εξίσου καλή με την δια ζώσης;

Η ηλεκτρονική εκπαίδευση είναι σίγουρα η πιο αποτελεσματική επιλογή για τους φοιτητές, αλλά είναι επίσης καλύτερη και για το περιβάλλον. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Βρετανίας διαπίστωσε ότι τα online μαθήματα αντιστοιχούν σε κατά μέσο όρο 90% λιγότερη ενέργεια και 85% λιγότερες εκπομπές CO2 ανά φοιτητή.

Η MP Balatsinos πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά στον χώρο της εκπαίδευσης και κάνει ακόμη πιο εύκολη, προσιτή και αποδοτική την εκπαίδευση, προσφέροντας τη δυνατότητα της Online ζωντανής παρακολούθησης και της On demand παρακολούθησης μέσω των καταγραφών.

 

Τα οφέλη που προσφέρει η Online εκπαίδευση της MP Balatsinos

Ευελιξία

Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν πιο ελεύθερα την καθημερινή τους ζωή καθώς δεν έχουν ένα προκαθορισμένο εκπαιδευτικό χρονοδιάγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι ο σπουδαστής μπορεί να ανοίξει τον υπολογιστή του και να παρακολουθήσει το μάθημα ότι ώρα θέλει και σύμφωνα με τις υπόλοιπες καθημερινές του δραστηριότητες, μιας και όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και καταγράφονται και μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της σελίδας, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς του κωδικούς, μπορεί να παρακολουθήσει όσες φορές επιθυμεί και με την ταχύτητα/ρυθμό που θέλει (on demand). Κανένα μάθημα δεν χάνεται πλέον και κανένας λόγος δεν υπάρχει για απουσίες.

Μειωμένα έξοδα

Η ηλεκτρονική εκπαίδευση μπορεί να κοστίσει λιγότερο για πολλούς λόγους. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει κόστος για τη μετακίνηση, ειδικά αν ο σπουδαστής βρίσκεται σε διαφορετική πόλη ή χώρα. Με την υπηρεσία της online εκπαίδευσης έχουμε σπουδαστές ακόμα και από μακρινές χώρες του εξωτερικού. Επίσης κόστη όπως διαμονή και σίτιση δεν υπάρχουν πλέον.

Ευκαιρίες Δικτύωσης

Η ηλεκτρονική εκπαίδευση παρέχει επίσης στους σπουδαστές την ευκαιρία να δικτυωθούν με συναδέλφους από άλλες χώρες ή ακόμα και από διαφορετικές ηπείρους. Αυτό οδηγεί συχνά σε άλλες ευκαιρίες όσον αφορά τη συνεργασία με άλλα άτομα από διαφορετική χώρα.

Εκπαιδευτικό Υλικό και αλληλεπίδραση

Όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστείτε θα αποθηκευτούν με ασφάλεια σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως το εκπαιδευτικό υλικό παρουσίασης του καθηγητή αλλά και quiz ερωτήσεων όπου ο σπουδαστής «τεστάρει» τον εαυτό του για κάθε μάθημα ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι εάν υπάρχει κάτι που χρειάζεται να διευκρινιστεί, ο σπουδαστής θα έχει πρόσβαση σε αυτά τα έγγραφα γρήγορα (e-studies), εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και στη συνέχεια μπορεί να στείλει οποιαδήποτε ερώτηση γραπτώς στο ειδικό πεδίο ερωτήσεων (chat). Το πεδίο chat χρησιμοποιείται και κατά τη ζωντανή διάρκεια του μαθήματος όπου και ο καθηγητής απαντάει στις ερωτήσεις την ίδια στιγμή ζωντανά.

Άμεση σχέση σπουδαστή-καθηγητή

Πολλές φορές όταν σε μια αίθουσα διδασκαλίας υπάρχουν πάρα πολλά άτομα, ο σπουδαστής διστάζει να σηκώσει το χέρι του και να ρωτήσει κάτι ή απογοητεύεται όταν βλέπει αμέτρητα σηκωμένα χέρια με αποτέλεσμα να μείνει σιωπηλός. Με την Live και On Demand υπηρεσία της MP Balatsinos, όλες οι ερωτήσεις απαντώνται είτε εκείνη τη στιγμή, είτε σε δεύτερο χρόνο.

 

Πώς μπορώ να ξεκινήσω ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα;

Βήμα 1: Κάνετε εγγραφή στο community στη σελίδα μας www.mpbalatsinos.gr

Βήμα 2: Επιλέγετε τον κύκλο εκπαίδευσης που θέλετε να παρακολουθήσετε και επιλέγετε στον τρόπο παρακολούθησης την επιλογή «online» ή «on demand».

Τόσο απλά, ξεκινάτε την εκπαίδευσή σας, από τον δικό σας χώρο, οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.

 

Enable Notifications OK No thanks