431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

H MP Balatsinos τα τελευταία 4 χρόνια φιλοξενεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Les Mills στη Θεσσαλονίκη και τη Β.Ελλάδα.

Το πρώτο γυμναστήριο Les Mills δημιουργήθηκε στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας το 1968. Τώρα, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά , τα προγράμματα της LES MILLS ™ έχουν γίνει γνωστά σε όλο τον πλανήτη, όπου διατίθενται σε συλλόγους και γυμναστήρια και έχουν αγαπηθεί από    εκατομμύρια ανθρώπους.

Αφού είδαν το φαινόμενο του Αερόμπικ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Phillip Mills και η σύζυγός του Jackie, άρχισαν να αναπτύσσουν τάξεις Αερόμπικ και δύναμης, οι οποίες απαιτούν μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

Ο Phillip Mills εντάχθηκε στην πλήρη επιχειρηματική απασχόληση το 1980 και αμέσως άρχισε να δημιουργεί καινοτόμους τρόπους για να παρακινήσει τους ανθρώπους. Δεν φοβήθηκε ποτέ να ρισκάρει. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του ήταν οι πρώτοι που δημιούργησαν ομαδικές προπονήσεις οι οποίες καθοδηγούνταν από το ρυθμό της σύγχρονης μουσικής. Τα εν λόγω προγράμματα δημιούργησαν ενθουσιασμό στον κόσμο, ο οποίος δημιούργησε ουρές για να λάβει μέρος στα προγράμματα.

 

Το 1990 η Les Mills άλλαξε το παιχνίδι με την προσθήκη barbells στο στούντιο με την original έκδοση του Pump. Η τεράστια δημοφιλία του στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ήταν η συνταγή της επιτυχίας. Το 1997, μετονομάστηκε BODYPUMP ™.

Τότε γεννήθηκε η Les Mills International .

Η Les Mills για όλα τα χρόνια που έχει διανύσει έχει κρατήσει τον σχεδιασμό των προπονήσεων που εμπνέουν τους ανθρώπους να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Τόσο το BODYBALANCE βασισμένο πάνω στη Γιόγκα ™ και το RPM ™ απογειώθηκαν σε δημοτικότητα. Το επόμενο ήταν το BODYCOMBAT ™, σε συνδυασμό πολεμικών τεχνών και προπόνηση φυσικής κατάστασης.

Τα μαθήματα της Les Mills μπορείτε να τα βρείτε  σε γυμναστήρια σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

Enable Notifications OK No thanks