Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos

Graps από τη Graps Fitness

Isolate. Activate. Perform.

Η μέγιστη δυνατή προσπάθεια πρέπει να γίνεται με την μέγιστη ασφάλεια.

Simplicity in effectiveness


Έκπτωτική Προσφορά 10%

Η MP Balatsinos σε συνεργασία με την Graps Fitness προσφέρουν έκπτωση με κάθε αγορά Graps.

Χρησιμοποιήστε το εκπτωτικό κουπόνι με κωδικο mp10 και κερδίστε 10%!

Αγορά

Τι κάνουν τα Graps®

Όλα είναι θέμα σταθερότητας στην άσκηση.

Κάθε μη σταθερή άσκηση με αλτήρες πιέζει τον καρπό, τον αγκώνα και τον ώμο. Μάλιστα επηρεάζει και τους αντίχειρες, καθώς η τριβή με τον αλτήρα τραυματίζει το δέρμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττή κόπωση και πιθανά τραύματα, όπως επικονδυλίτιδα. Ένας λανθασμένος αλλά και αναποτελεσματικός τρόπος για να το αποφύγετε είναι να ρυθμίσετε τη λαβή σας ενώ ασκείτε.

Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια στιγμιαία και αβλαβή κίνηση, αλλά οδηγεί επίσης σε απώλεια της μόνιμης έντασης των μυών, η οποία μειώνει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της άσκησης.

Με τα Graps®, έχετε μέγιστη σταθερότητα στον καρπό ενώ ο αλτήρας γίνεται απλά η προέκταση του χεριού σας.

Graps
Graps

Προπόνηση χωρίς διάσπαση προσοχής

Εκτός από την αποφυγή προφανών τραυματισμών, τα Graps® μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση άσκησης και τη συνολική ασφάλεια, καθώς σας επιτρέπουν να εστιάσετε στην άσκηση, χωρίς να ανησυχείτε για τη ρύθμιση της λαβής σας ή της αστάθειας του καρπού.

Η αίσθηση της άσκησης είναι πολύ καλύτερη και αισθάνεστε πιο σίγουροι ενώ εστιάζεστε μόνο στην άσκηση. Όλα αυτά οδηγούν στην καλύτερη απόδοση.

Ιδρώνουν εύκολα τα χέρια σου;

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους ένας αλτήρα γλιστρά στο χέρι σας μπορεί να είναι οι ιδρωμένες παλάμες. Με τη χρήση των Graps®, αυτό δεν είναι πλέον ένα πρόβλημα για την προπόνηση σας, καθώς ο αλτήρας δεν έχει κανένα περιθώριο κινήσεων στο χέρι σας.

Graps
Graps

Η μέγιστη δυνατή προσπάθεια πρέπει να γίνεται με την μέγιστη ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας ένα Graps® ανά αλτήρα, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την ενεργοποίηση των καμπτήρων των δακτύλων και να μεγιστοποιήσετε την απομόνωση της άσκησης.

Αν χρησιμοποιείτε 2 Graps® ανά αλτήρα, η πίεση που ασκούν στις εξωτερικές πλευρές της παλάμης έχει σαν αποτέλεσμα την αντανακλαστική αντίδραση των μυών του αντιβράχιου και την αυξημένη ενεργοποίησή τους. Δοκίμασε να σφίξεις την γροθιά σου και μετά άσκησε πίεση στο πλάι και από τις δύο πλευρές της παλάμης για να καταλάβεις τι ακριβώς περιγράφουμε παραπάνω.

Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, μπορείτε πάντα να επιτύχετε περισσότερα με λιγότερη δαπανώμενη ενέργεια, να διατηρείτε σταθερή λαβή και σταθερή θέση του αλτήρα στο χέρι και γενικά να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε κάθε επανάληψη.

Graps

Ακολουθήστε τη Graps
στα social media…

ή επισκεφτείτε
τη νέα σελίδα τους!