Συνεργασίες

Accreditations


                                                                                

H MP BALATSINOS FITNESS Κε.Δι.Βι.Μ1  έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα σεμιναρίων Fitness αλλά και την πληρέστερη ομάδα συνεργατών, τόσο Ελλήνων όσο και ξένων. Οι μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες, όπως η TRX, η Les Mills, η Lebert Fitness αλλά και οργανισμοί, όπως το ACSM συνεργάζονται με την MP BALATSINOS. Από το 2014 αποτελεί την 1η σχολή Fitness στην Ελλάδα που αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας σαν Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και απέκτησε άδεια λειτουργίας Eκπαιδευτικού Φορέα με επίσημη και διαπιστευμένη έδρα λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη.  

Πλέον η MP BALATSINOS FITNESS Kε.Δι.Βι.Μ1 είναι διαπιστευμένη και από τον Οργανισμό EuropeΑctive, τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό οργανισμό, που εκπροσωπεί το σύνολο του τομέα της υγείας και του Fitness στη Ευρώπη και έχει έδρα στις Βρυξέλλες. Η ιδέα της βελτίωσης των παρόχων επαγγελματικής κατάρτισης και πρακτικής (VET) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στη διακήρυξη της Κοπεγχάγης το 2002. Αυτή ακριβώς η ιδέα  έχει γίνει κομμάτι και βάση της πολιτικής της Europe Active ή EHFA ''European Health Fitness Association'' η οποία έχει στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες στον τομέα του fitness να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.  Η βελτίωση της συνέπειας και της ποιότητας στην εκπαίδευση που προσφέρεται από τους κατά τόπους εκπαιδευτικούς παρόχους θα βοηθήσει στην εξασφάλιση των επαρκώς καταρτιζόμενων επαγγελματιών γυμναστών, ώστε η βιομηχανία του fitness να μπορεί να διασφαλίσει και να προωθήσει την υγεία και τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους. 

Σε ατομικό επίπεδο οι ικανοί επαγγελματίες γυμναστές και απόφοιτοι των εκπαιδευτικών παρόχων, όπως της MP BALATSINOS FITNESS αναγνωρίζονται από το Ευρωπαϊκό μητρώο επαγγελματιών γυμναστών (EREPS). Eγγραφή στο μητρώο σημαίνει ότι ο επαγγελματίας γυμναστής πληροί τις ελάχιστες συμφωνηθείσες προβλεπόμενες προδιαγραφές της καλής πρακτικής, και αποδέχεται των Κώδικα Ηθικής Πρακτικής. Επίσης δεσμεύεται να ανεβάσει τις δεξιότητες του μέσω μιας διαδικασίας προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Το EREPS και η Αναγνώριση EuropeActive των παρόχων άσκησης και εκπαίδευσης ελέγχονται από την υπεύθυνη ελεγκτική επιτροπή, η οποία ακολουθεί τα πρότυπα ελέγχου του αναγνωρισμένου Ευρωπαϊκού Πλαισίου πιστοποίησης του τομέα Fitness (SQF) το οποίο με τη σειρά του αναφέρεται στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Πιστοποίησης (EQF). Αυτά τα κριτήρια ελέγχου έχουν αναπτυχθεί ώστε να καθορίζουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτείται να κατέχει ένας επαγγελματίας του Fitness αλλά και ένας εκπαιδευτικός πάροχος.

Όλοι οι απόφοιτοι της βασικής εκπαίδευσης της MP BALATSINOS FITNESS εγγράφονται στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών Άσκησης EREPS European Register of Exercise Professionals και είναι επίσημα αναγνωρισμένοι στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

MP BALATSINOS | OFFICIAL NEWSLETTER

Εγγραφή

MP BALATSINOS | OFFICIAL NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Official MP Balatsinos Newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα των προγραμμάτων μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμενοι τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούμε τις ατομικές σας πληροφορίες σε ένα ασφαλές κεντρικό σύστημα. Η MP BALATSINOS προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.

  • Ακολουθήστε μας
  • Facebook