431253861715905
Πηγαίνετε στην αρχή

Ιδιωτική σχολή Fitness - Εξειδικευμένα Σεμινάρια

Balatsinos
Seminar icon

B2B Support

 

Η MP Balatsinos προσφέρει υπηρεσίες B2B Support με σκοπό τη βελτίωση των παροχών και υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν τα γυμναστήρια προς τους πελάτες τους αλλά και τη δημιουργία ενός νέου γυμναστηρίου από την κατασκευή του μέχρι και την οργάνωση του. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του fitness αλλά και στις συνεργασίες που έχουμε δημιουργήσει, μπορούμε να προσφέρουμε δοκιμασμένη και επιτυχημένη τεχνογνωσία, γλιτώνοντας σας από πολύτιμο χρόνο και άσκοπα κόστη.

Η αναβάθμιση των γνώσεων των υπαλλήλων αλλά και των ιδιοκτητών γυμναστηρίων, αφορά τόσο  το επιστημονικό πεδίο της φυσικής κατάστασης όσο και το επίπεδο της διαχείρισης των πελατών σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες  (ψυχολογία, τρόπος προσέγγισης, κίνητρο κ.α.) αλλά και το στρατηγικό management της επιχείρησης.

Σύμφωνα με έρευνες, ο βασικότερος λόγος που ένας πελάτης γυμναστηρίου παραμένει πιστός σε αυτό, είναι η σωστή συμπεριφορά και η σωστή προσέγγιση στις ανάγκες του από τους ανθρώπους του γυμναστηρίου.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε αναβαθμίζουν και βελτιώνουν την επιχείρησή σας κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, καθώς τα σεμινάρια που παρέχουμε καλύπτουν μια μεγάλη θεματολογία από σοβαρά και απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να χειρίζεται αλάνθαστα ο κάθε επιχειρηματίας. Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε τον σχεδιασμό και το κατασκευαστικό πλάνο ενός γυμναστηρίου για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους, βάζοντας από την αρχή τα σωστά θεμέλια για την επιτυχία.

Τα b2b σεμινάρια μας:

Management γυμναστηρίου

 1. Πως δημιουργούμε το business plan
 2. Χωροθέτηση του γυμναστηρίου
 3. Αρχές και στρατηγική του Marketing
 4. Διαχείριση προσωπικού

Η οικονομία του γυμναστηρίου

 1. Πωλήσεις
 2. Business Statistics
 3. Οικονομική διαχείριση
 4. Social Media

Αναβάθμιση των γνώσεων του προσωπικού

 1. Σχεδιασμός προγραμμάτων γυμναστικής
 2. Οργάνωση και εκπαίδευση της receptionist
 3. Σωστή προσέγγιση και επαγγελματική συμπεριφορά στο χώρο
 4. Οργάνωση και εκπαίδευση των ομαδικών μαθημάτων (Yoga, Pilates, Bars, Circuit, Functional, Aerobic & Step, Fight Cardio, TRX, Cross Training, H.I.I.T. Aqua, Les Mills Classes)

Επιλέγοντας κάποιο από τα παραπάνω σεμ